Февруари ще е щастлив месец за 5 зодии, според звездите

Хороскопи

ВЕЗНИ
Ежедневието престава да бъде рутинно, работата, дори да е същата като преди, изненадва с разнообразие и необичайни ситуации. Бъдете готови за всякакви изненади, както в службата, така и в бита. Тези приключения могат да предизвикат във вас нервен срив, ако не се отнесете към тях с необходимата доза хумор. Ако ситуацията е толкова сериозна, че както се казва, шегата е неуместна, не се съпротивлявайте на „вятъра на промяната“ – използвайте го като попътен. Флирт в службата или връзка от съжаление се задълбочават и прерастват в стабилни отношения. Повишава се вероятността свободните хора да встъпят в брак. Жените би трябвало да се погрижат за здравето си. Някои Везни замислят бурна дейност в дома си, свързана с ремонт. Деловите хора проявяват висока работоспособност, насочена към укрепването на житейската база. Като цяло, животът е разнообразен и носи приятни промени.

СКОРПИОН
Сложно е да бъдат уравновесени амбициите в кариерата и семейните обстоятелства. Ако през миналата седмица сте усетили реални трудности, постарайте се да изпълнявате своите ангажименти добросъвестно, но не се увличайте прекалено. Важното сега все пак е семейството и децата. При децата са възможни конфликти в училище или внезапна смяна на учител. Подрастващите и младите хора внезапно и бурно се влюбват в най-неподходящата, от гледна точка на родителите, личност. Родителите на порасналите деца могат внезапно да научат новината за сватбата на децата или за раждането на бъдещите внуци. В живота винаги има място за неочаквани събития. Хазартните личности е възможно да рискуват на едро и да спечелят. Възникналата любовна връзка ще бъде щастлива, финансовите операции – успешни. Най-хубавият ден, когато се изглаждат противоречията и се установява душевен контакт с любими хора, е събота.

СТРЕЛЕЦ
Сега вие проявявате независимост, която лошо се съгласува със семейните задължения и топлата семейна атмосфера. Ако говорим за настроението у дома, то в дома ви веят ветрове, става такова течение, че може да издуха от къщи някого от членовете на семейството. Това не винаги е лошо. Може би цялото семейство се стреми да напусне доброто старо семйно гнездо. Тогава още през тази седмица съдбата ще ви даде знак за това. Вероятно през тази седмица ще ви се наложи да се сблъскате с различни форсмажорни ситуации във вашето жилище – от дребни аварии на битовата техника до основен ремонт. Помнете, че всякакви нововъведения в дома ви намаляват степента на конфликтност междуе членовете на семейството ви. Колкото по-консервативно е семейството ви, толкова повече конфликти и неприятности могат да ви посетят. Постарайте се да отворите сърцето си и вратите на своя дом за промените. Скъпа покупка ще подобри живота на домочадието или вашия собсдтвен живот. Най-добрият ден е събота.

КОЗИРОГ
Във вашето обкръжение се появяват нови лица. Динамика във вашия кръг внася човек, пристигнал отдалече. Той прави внезапни и сериозни корекции в установени отношения с приятели и съседи. За някои това е нов съсед, за други – роднини или колеги, с които ще водите остър разговор, който няма да се забрави скоро. С други думи, чакайте „бурята в чаша вода“. Така че събирайте търпение. Ще провърви на онзи, който е решил да повиши образованието си. Той ще получи рядък и уникален шанс. Ще провърви и на онзи, който е решил да купи или да продаде колата си. Всяка търговска сделка през тази седмица ще бъде сполучлива. Ако карате кола, свързани сте с транспорт или се увличате от екстремни видове спорт, имайте предвид, че наред с успехите и победата рискувате да изпитате повече екстремни ситуации, отколкото са достатъчни за доброто настроение и самочувствие. Бъдете предпазливи, постелете си предварително. През тази седмица не си струва да летите със самолет. Предприемчивостта и инициативата при решаването на финансови въпроси разширява материалните възможности. Най-хубавият ден е събота.

ВОДОЛЕЙ
През тази седмица ще имате доста неочаквана възможност да забогатеете или поне да поправите съществено своите финансови дела. Абсолютно неочаквано ще откриете нов източник на доходи, при това напълно законен и легален. За мнозина доходите ще зависят от собствената им изобретателност, интелект и смелост, с която посрещат необходимостта от промяна на курса. Участвайте в иновациии, рискувайте и се заемете с онова, което още не е станало широка потребност. Това, което идва лесно и внезапно, също толкова лесно се и губи. До края на март не сте застраховани от внезапни загуби. Постарайте се да направите така, че принудителните разходи да бъдат продиктувани от необходимост, а не от вашите пропуски. Жените през тази седмица със сигурност ще имат повишени разходи за дрехи, козметика, бижута и скъпоценности. В тази връзка не се очакват противоречия, отношенията са хармонични.

РИБИ
Вие сте обаятелни и това ви носи успех във всяко начинание. Не се страхувайте от екстравагантност, но се придържайте в рамките на изискаността. Вие можете така да се пердставите, че да поразите въображението на околните. И това ще ви донесе полза. В същото време сега сте много уязвими и емоционално неуравновесени: ако не се сдържате, ще изпортите важни отношения. Подложени сте не само на смяна на настроението, но и на смяна на своите приоритети. Това ви прави ненадежден партньор в професионалните и лични отношения. Неочаквани и незаслужени обиди, които можете да нанесете на близките си под влиянието на емоциите, провокира в отговор агресия или отчуждение. Ако ви обидят, старайте се да се контролирате, въпреки че от дъното на душата ви се надига злост, която помътнява съзнанието ви. Това е тест за смирение и вътрешно самоусъвършенстване. Най-хармоничното душевно състояние ще имате в събота.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …