Съдбата се обръща за тези зодии през февруари

Хороскопи

ОВЕН
През тази седмица вие сте подвластни на най-прекрасните планове, строите въздушни кули. Реалността ще ги разруши почти веднага, но преди това ще получите удоволствие от самия процес. Не си струва да разчитате на приятели. От своя страна вие също можете волно или неволно да ги подведете. Нееднозначна житейска ситуация може да се получи и при някое от децата ви – засега не сте в състояние да помогнете. Не си струва да се набърквате в съмнителни и рискови финансови и делови операции. Получаването на доход и изграждането на поне в известна степен надежден бизнес е проблематично. Към края на седмицата всички илюзии ще се разсеят, ситуацията ще стане пределно ясна. Хубавото през тази седмица обаче е, че вие успешно изграждате своите лични, включително и любовни отношения. За да постигнете целта си през тези дни значително ще ви помогне жена. Сряда е сложен ден, съботата е благоприятна.

ТЕЛЕЦ
През тази седмица можете да почувствате цялата неустойчивост на своето социално положение. Пазете репутацията си, не допускайте да ви унижат. Високонраствената ви позиция ще бъде вашата защита. Относно своето социално положение не си правете никакви илюзии – формално то не може да бъде надеждно и конкретно. Ако в семейството ви са се натрупали трудности във взаимоотношенията или други проблеми, през тази седмица те ще изплуват на повърхността. От всичко това обаче ще пострадате съществено вие: в събота може да сравните минуси и плюсове. Резултатът като че ли ще ви удовлетвори. Материалното ви положение също е неустойчиво, но тенденцията е позитивна. Доходите или получаването на бонус е свързано с временна работа или дейност в ново направление. Ако неочаквано във вас нахлуят чувства, не си мислете, че това е задълго. Отнесете се към всичко това като към приключение.

БЛИЗНАЦИ
Ориентирани сте към професионалната си дейност и се стремите към значима роля в обществото. За съжаление, до четвъртък малко от намеренията ви ще се реализират. Вина за това ще носи не само непредвиденият ход на събитията, но и вашият слаб контрол върху имиджа и поведението ви в неочаквани ситуации. Вие се подчинявате на емоциите, което не правите често. Ту мълчите, потънали в мислите си, ту не можете да се спрете да говорите. Липсва най-главното – контактът с околните. И едва в петък всичко се подрежда, можете блестящо да изпълните професионалните си задължения и да удовлетворите битовите си потребности. Всичко важно, което трябва да направите, планирайте за петък. По-добър ден просто няма. Уязвими сфери на живота – юридически дела и пътешествия. Отложете и едното, и другото за по-добри времена.

РАК
Финансовите въпроси ще станат онзи момент, чрез който ще бъде проверена вашата способност да регулирате тези въпроси в бита и в професията. При финансистите е възможно да се открият пропуски в отчетите, едва ли е изгодно бизнесмените да теглят кредити през тази седмица или да сключват договори. В тях е възможно да се вмъкнат прекалено много неясноти, неизяснени положения и преки измами. Най-добрият ден за коригиране и регулиране на паричните въпроси е сряда. Дори ако става дума само за семейните финанси. Ще се наложи да минете през конфликт, да проявите щедрост и да разчитате на подобна позиция от страна на доминиращия партньор. В петък и събота можете да получите малки удоволствия от живота и лесно да уредите отношенията си с висшестоящите, както и с хората, които са ви скъпи. В събота опасността от парични неуспехи се повишава, а на дневен ред застават скрити дотогава финансови проблеми.

ЛЪВ
Ако сте родени в средата на август, възможно е да ви мамят. През тази седмица ще стане ясно кой и защо. Имайте предвид, че през дадения период преценявате ситуацията, в която сте се оказали в последно време, не съвсем правилно. През тази седмица обстоятелствата се объркват още повече, дори ако ви се струва, че всичко е станало ясно. Най-правилната тактика е търпение и изчакване. Най-трудно сега е на родените в средата на август. Явно не ви стига оптимизъм, възможни са проблеми във психологически и физиологичен план. Но ако в миналия петък сте се чувствали сравнително добре, значи не всичко е толкова трудно. В тази събота животът ще ви поднесе още една важна ситуация от същия тип. И именно в този ден следва да положите усилия за частичното й решение: ще успеете в много неща. През другите дни усилията ви ще бъдат напразни. Съдбата, както и през миналата седмица, се усмихва на родените през първата десетдневка на август.
ДЕВА
Важни събития се случват в живота на родените през първите десет дни на септември. Обстоятелствата внасят в живота им нещо ново, на което се налага да се търси бързо адекватна реакция. Неочаквано запознанство с нестандартен човек може да стане важен момент в живота ви. Някакви отношения решително се прекъсват и ако е така, постарайте се да не съжалявате за това – така го изисква сценарият за Бъдещето, което засега е скрито. До края на март в живота ви ще се случват най-невероятните събития: следващите два месеца ще преобърнат живота на някои от Девите частично, а на други – изцяло. Няма да можете да избегнете напрежението в отношенията с деловите партньори или съпруг/а. От друга страна, може да получите известност и одобрението на околните, ако постъпите не така, както обикновено постъпвате, а приложите нестандартен подход. Впрочем, не е изключено популярността ви да е доста скандална. Най-острият ден през тази седмица е събота. Ситуацията напомня почти телевизионния „Сблъсък“. Помислете предварително как да се държите, за да спечелите.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …