Съдбата се отплаща на 6 зодии в първата седмица на февруари

Хороскопи


ВЕЗНИ
Вашето материално положение съществено се е подобрило и можете да си позволите придобиване на необходимото домашно имущество. Неговият размер зависи не толкова от вашия портфейл, колкото от желанието да се покажете. Това може да бъде дори купуване на недвижим имот за офис. При това с кредит. Не всички обаче са с такива сериозни намерения, за повечето хора е достатъчно да си купят пералня или хладилник – и това за тях вече е щастие. Ако говорим сериозно, няма да ви подсказвам как да печелите пари и как да ги харчите. Ще кажа само, че именно през тази седмица вие ще имате успех в много неща. В какво точно и как ще го постигнете, решавайте сами, според обстоятелствата. Само не си хвърляйте парите на вятъра, не ги пръскайте за удоволствия, нали и това е теоретически възможно. Макар че сега при вас явно преобладава тенденцията към натрупване и разумно инвестиране на средствата.

СКОРПИОН
Цялата ваша енергия и делови интерес са съсредоточени върху семейството. Удоволствието и ползата обаче са в друга област: вие ще преуспеете в придобиването на полезен навик или ще заработите добри пари чрез търговска операция. Ако по-рано не ви е бил свойствен навикът точно да пресмятате средствата си, сега мнозина от вас ще го придобият. И това няма да им е излишно: иначе в дома им ще цари пълен хаос и неразбория. Трябва да кажа, че през тези дни домашните въпроси ще се нуждаят от вашето ръководство. Къщата ви е пълна с хора – постоянно има гости, роднини и още някакви хора. Няма ред, затова пък има много суетене и радостна (или не чак толкова) възбуда. Ако имате нормална романтична връзка, цялата седмица ще сте щастливи от присъствието на любимия човек.

СТРЕЛЕЦ
Онова хубаво нещо, което се появи и прояви в живота ви в средата на ноември, се връща. И се връща за по-продължителен период, почти за две седмици. Колко щастие може да се погълне, за две седмици? Много. И при това не само да се погълне, а да се „консервира“: да се оформи документално, да влезе в действие и т.н. Щастието може да се изрази в парични единици или в нещо друго, но то ще бъде съвсем конкретно, вие задължително ще можете да го „пипнете“. В тази сложна и напрегната ситуация, в която сега пребивавате, това ще бъде хубав отдушник и значителна помощ. Най-хубавият ви ден тази седмица е сряда. Какво ще дойде при вас в този ден? Точно то е това, за което си струва да се държите.

КОЗИРОГ
През тази седмица ще се осъществи част от вашия перспективен грандиозен план. Не доверявайки твърде на всички и всеки, дръжте си го в тайна, но този перспективен план го има. И в сряда ще бъде отбелязана онази негова част, която вече е изпълнима и реална. Впрочем, това е материализация на собствените ви усилия, постъпки. Какво ще направите в сряда? Може би ще реализирате успешно финансов проект? Онези, които ще направят това, ще имат голям късмет. Вие сте в състояние да направите неизгладимо впечатление на влиятелен човек, приятел, покровител, който на свой ред е в състояние да ви помогне за вашия глобален проект. Използвайте цялото си влияние, обаяние и талант, за да си помогнете сами на себе си. Успех!

ВОДОЛЕЙ
Следващите дни ще бъдат изпълнени с нервност, възбуда, предвкусване на нещо хубаво в бъдеще и всекидневна суета. Вие сте заети едновременно с няколко неща – делови срещи, караници и сдобрявания. Животът кипи, шуми, пени се. Най-побърканият ден, както си му е редът, е понеделник. И което е важно, вие сами завъртате около себе си хора и събития. Успокойте се и наоколо ще стане тихо. В началото на седмицата обаче това не е по силите ви. В сряда ще ви провърви много с похвала от ръководството и вие може да получите кръгла сума. Похарчете я разумно, понеже все едно едва ли ще можете да я задържите в ръцете си. В четвъртък трябва да се покажете като един организиран и съсредоточен човек и не закъснявайте на насрочената среща. Трябва да ви кажа, че с дисциплината и чувството ви за време през тези дни не всичко ще ви е наред. Всичко ще правите спонтанно, както ви хрумне. Може би така и трябва, но някой от околните ще е недоволен. Кой ли може да е това?

РИБИ
В последния месец преди рождения ви ден силите ви не са много. Икономисвайте ги. В понеделник от вас нищо не зависи, и само организмът ви ще ви покаже правилния ход. Ще го направите във вторник. За мнозина това ще бъде малка изненада, и на следващия ден вие с удоволствие ще жънете плодовете на своя малък, но стратегически важен успех. Навреме появилият се стар приятел или приятелка може да стане част от онова хубаво нещо, с което ще ви зарадва животът в сряда. Четвъртък е позитивен ден за общуване с непосредствения ви началник. Положителното ще бъде съвсем материално, веществено. В събота и неделя не се срещайте и не общувайте с никого от висшестоящите, това може да ви донесе неприятности. По-добре се погрижете за здравето си с всички достъпни ви средства.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …