6 щастливи зодии в началото на февруари

Хороскопи


ОВЕН
Каквото и да се случва наоколо, вие искате и можете да градите своето по-нататъшно благополучие. Вие винаги доста сполучливо се задържате на повърхността, живеете не по-лошо от родителите си. През последната година сте станали динамичен покупател, активен предприемач, вървите по петите на пари и имоти. По най-различни начини, но задължително самостоятелно, вие градите по-високо потребителско ниво. Не забравяйте, че на фона на последните пет години е дошло време да коригирате своите цели и задачи в посока на техния ръст. Така че коригирайте ги. Ако още не сте определили в коя сфера ви очакват максимални печалби, подсказвам ви, че това са онези области на икономиката, в които най-важното са природните ресурси, имотите и изобщо всяка голяма собственост и всичко, което се продава и купува, тоест потребителската сфера. Спектърът на приложение на вашата енергия е широк. През тези дни при вас е възможно да се създадат най-благоприятните условия за благоденствие – сега и в бъдеще, само направете стъпката. Разбира се, ще се наложи и да се потрудите още няколко месеца доста самоотвержено.

ТЕЛЕЦ
През тази седмица вие ще получите удоволствие, полза и печалба, ако приложите своите сили в областта на преподаването, ако тръгнете на курсове за повишаване на квалификацията, на път в командировка или се занимавате с внос на суровини, стоки, знания, идеи. Процъфтяват юристите, застрахователите. В личния ви живот се оформят доста сериозни отношения. Става дума не само за брак, но и за важно стратегическо делово партньорство. Трудно е да се изброят всички възможни варианти. По-важно е друго: настойчиво осъществявайте всякакви свои намерения и то официално, в съответствие със законодателството. Между другото, подобен позитивен момент вече сте имали в средата на ноември. Дори да не сте го реализирали успешно, няма нищо лошо, ако се възползвате от допълнителната възможност сега. Особено имайки предвид, че тя ви се дава не за два-три дни, както тогава, а за цели две седмици. Толкова много удоволствие и ползи можете да получите!

БЛИЗНАЦИ
В такива дни като през тази седмица, на вас ви е крайно необходимо да сте във водовъртежа от събития, по-близо до ръководството и активно да участвате в живота на колектива, който сте ощастливили със своето трудово участие. Ако нямате възможност да пътувате заедно с ръководството на симпозиум, и през тази седмица няма да защитавате дисертация, вие можете по всякакъв друг начин да станете източник на новини и авторитетен човек за своя малък свят. Животът ще ви подскаже как. Седмицата ще премине не само приятно, но и полезно за вас. Стройте и осъществявайте смели планове, посветете в тях своя непосредствен началник или онзи, който е в състояние да ви ощастливи с ресурси и други блага. Нали в голяма степен реализацията на вашите планове зависи именно от този човек. Нека не ви смущава известно напрежение, идващо неизвестно откъде, и дори малките „производствени“ конфликти. Всичко е преходно, а вие сте над критиката.

РАК
Сега, дори да не сте счетоводител, вие сте се съсредоточили върху парите, кредитите, данъците. Ситуацията, която се е зародила през миналата неделя или в този понеделник, ще предизвика във вас именно такъв интерес. В близко време вашето благосъстояние ще зависи пряко от корпоративни ресурси, а така също от способностите, енергията на вашия делови партньор, съпруг. Как да постъпвате, за да изпълните с чест тази задача? Дръжте под контрол нервите си в понеделник, намерете оригинален ход и установете отношения с човека, който ви е нужен във вторник. Сряда е вашият ден, тогава ще успеете най-много. В четвъртък е крайно необходимо да покажете своите способности на ръководител и администратор, а в петък ще си позволите и да диктувате нещата. В интерес на работата, разбира се. През почивните дни ще бъдете много силно изтощени, позволете си да помързелувате и не се оставайте на тъжните си мисли – краткото уединение ще ви е от полза.

ЛЪВ
През тази седмица вие в най-пълна степен ще усетите цялото несъвършенство на околните и ненадеждността на партньорите си. Добре ще бъде, ако поне съпружеството не ви разочарова. Изостря се дълбоко скрита конфронтация, която се заформя вече от няколко месеца. В деловите и личните си отношения вие се стремите към яснота, определеност и съответствие на реалността. Разбира се, подчинени на вашите условия, и желателно под вашето ръководство. Някой, чието поведение за вас означава много, се изплъзва, хвърля прах в очите и с всички сили и начини се старае да се измъкне от вашите условия. Какво можете да направите през тези дни? Преди всичко да се опрете на приятелите, колектива, строго и настойчиво да следвате собствените си планове и убеждения. Всичко останало май не е по силите ви. Макар че всичики козове са пред очите ви. Изучавайте ги, без да предприемате нищо. Вашето време ще дойде през август, когато ще възтържествува реалността и редът, който вие толкова жадувате.

ДЕВА
Вие както преди сте се заровили в работата , опитвате се да създадете информационен ред в своята дейност и всичко да подредите по рафтчетата. Сред множеството взаимно изключващи се ангажименти и грижи, това е почти невъзможно, но вие се стараете. Вашето усърдие предизвиква в ръководството и колегите ви искрена симпатия. Именно сега вие се чувствате достатъчно комфортно в службата, но това не означава, че работата ви е лека и безкнфликтна. Може би пренасяте конфликтите и върху роднини, близки или седналите до вас в транспорта? Не? Твърде добре сте възпитани? Тогава още по-зле – вие си трупате хронични заболявания. Постарайте се да си намерите обект за комфортно общуване в четвъртък, това ще свали част от нервната ви преумора. Иначе в петък ще се проявите като малък домашен тиранин, изхвърляйки върху близките си у дома цялото си емоционално напрежение. През почивните дни ви очаква общуване с далечни роднини, ако вие сами не тръгнете на път.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …