Хороскоп за краят на септември-небесна благословия за 5 зодии-2част

Хороскопи

Първата десетдневка на месеца за Везните трябва да стане нещо като подготвителен период пред бурните събития в средата и края на месеца. Изобщо, тази есен Везните ще станат център на всички основни разположения на планетите и около тях ще се групират главните фигуранти в астрологичните процеси. Затова в първите дни на септември те ще трябва да се съсредоточат, да съберат сили, да стабилизират здравето си, да се освободят от неангажиращите си връзки и натрупани дългове и задължения, да изхвърлят ненужните вещи, да сложат в ред документи и записки. А вече след 9 септември, с идването на Марс в знака на Везните, темпото и интензивността на живота им ще расте, ще се заредят едно след друго ярки и запомнящи се събития, ще дойдат много ангажименти и полезни познанства. Появяването на Меркурий във Везни след 13 септември само ще хвърли дърва в огъня: ще се активизира търговската дейност, ще възникне необходимост от командировки, ще се изискват немалко интелектуални усилия, за да се усвои голямо количество нова информация. В такава напрегната обстановка практически не можеш да проследиш всичко – около 20-ти не са изключени незначителни финансови загуби. Не си струва да се огорчавате по този повод, както и заради това, че през септември очевидно ще трябва да забравите за личен живот и любовни приключения – през октомври ще имате възможност да си наваксате с лихва пропуснатото. Вашите дни са 23-24 септември.
скорпион
СКОРПИОН
Като цяло септември ще се окаже доста благополучен за Скорпионите, макар че трябва да се каже, че първите две десетдневки ще преминат много по-енергично и дейно, отколкото третата. В същото време следва да се очакват немалко успехи в професионалната сфера, интересни пътувания и пътешествия, ценни придобивки (включително и кола), прекрасни взаимоотношения с приятели и роднини. Особено плодотворен обещава да се окаже септември за хората, свързани с научна дейност, доста успешно трябва да протекат всевъзможни съвещания, симпозиуми и конференции, вие ще можете да откриете за себе си някакви нови технологични аспекти, да получите награди или чувствителна спонсорска подкрепа. Изобщо септември е прекрасно време за групова и колективна работа. Вярно е, че не е изключено през това време да се наложи да се освободите от „слабите звена“ в екипа, а това като правило, води до всякакви усложнения и конфликти. Затова пък в резултат работата на екипа ще стане много по-стегната и ефективна, а на вас ще ви бъде по-лесно да я контролирате. През третата десетдневка енергията на Скорпионите малко ще се понамали, но общата ситуация ще си остане благоприятна. Много е вероятно вашите заслуги и постижения да получат достойно възнаграждение. Вашите дни са 25-26 септември.

стрелец
СТРЕЛЕЦ
С изключение на 1 септември – изключително благоприятен ден, пълен с положителни емоции, успешни пътувания, щастливи срещи и приятни изненади – септември носи на Стрелците доста трудно време. Предстои им много еднообразна, черна работа (често пъти и физическа), при това дори тази работа няма да им спори – често ще възникват разнообразни пречки, трудности, обърквания. В допълнение към това много е вероятно през този период значително влошаване на самочувствието и тук е много важно да не се допусне заболяване и при най-малките признаци на неразположение незабавно да се търси лекарска помощ. Изобщо много житейски ситуации и обстоятелства ще изискват оперативна, а понякога и „хирургическа“ намеса, радикални промени и капитални размествания. Впрочем, през втората половина на месеца положението малко по малко се подобрява и препятствията, които са изглеждали непреодолими, постепенно ще отидат на втори план. А през последната седмица на септември благодарение на благоприятното разположение на звездите ще се появи възможност да се получи помощ и подкрепа, да се намали напрежението в професионалната сфера, да се набележат плановете за бъдещето. Пълна яснота обаче ще настъпи едва на 30 септември, а дотогава не се препоръчва подписването на важни документи и договори, вземането на отговорни решения. Вашите дни са 1, 28-29 септември.

козирог
КОЗИРОГ
Дори при онези Козирози, които отдавна са излезли от училищната и студентска възраст, септември ще стимулира усвояването на нова информация, нови знания и професионални навици, запознаване с нови прогресивни технологии и компютърни програми, най-нови бизнес методики и начини за оптимизация на производствения процес. Не са изключени също така и кратки командировки и познавателни пътувания (включиетлно и в чужбина). Ще се повиши възприемчивостта на Козирозите, ще се подобри паметта им, по-оперативна ще стане реакцията на променящите се обстоятелства. Всичко това, безусловно, ще подхранва честолюбието им и няма да остане незабелязано от околните. Съществено разместване може да има в организационната структура и профил на учреждението, в което работите – могат да се появят нови големи поръчки и престижни клиенти (особено в сферата на консултационните, информационните и маркетингови услуги). Може също така да се смени ръководството, а е възможно и на вас самите да бъде предложен ръководен пост, макар че за повечето Козирози сега е много по за предпочитане самостоятелната работа с надежден партньор или работа в малък, но силен екип. След 22 септември има смисъл да се приключи работата по всички стари планове и начинания и да се отгърне нова страница в живота. Особено благоприятен най-вероятно ще се окаже последният уикенд на септември. Вашите дни са 3-4, 30 септември.

водолей
ВОДОЛЕЙ
Разположението на звездите ще бъде благоприятно за Водолеите практически през целия септември, но най-позитивни промени е по-вероятно да се случат през втората половина на месеца, когато все по-активно ще започне да става въздействието на водната стихия. Впрочем, не бива да се забравя, че хубавите тенденции ще касаят предимно деловата и професионална сфера – за личните неща и любовни приключения е по-добре да забарвите до самия край на месеца, още повече че няма да ви остава и абсолютно никакво време за тях. Участието в големи бизнес-проекти, сложни и престижни задания в работата ви, командировки (включително и в чужбина) и срещи с колеги и партньори – всичко това ще ви поглъща изцяло, а увереността в себе си и непринудеността, с които вие постигате превъзходни резултати, ще ви тласка към нови постижения. Чувствайки вашата пробивност и хъс, новите ви партньори по всяка вероятност ще започнат да ви обсаждат със сериозни делови предложения, но вземането на окончателни решения, скъпоструващи покупки и капиталовложения е препоръчително да оставите за последната седмица на септември – така ще ви бъде по-спокойно, защото влиянието на затъмнението е трудно да се предвиди, а от тези решения ще зависи твърде много живота ви в бъдеще. Същото се отнася и до взаимоотношенията ви с кредитни организации и държавни учреждения. Вашите дни са 5-6 септември.

риби
РИБИ
За Рибите целият септември ще започне, както се казва, със засилване от място. Още в първите дни на месеца е възможно преместване в друга квартира, смяна на местоработата, не е изключено също така да им се наложи да вземат участие, при това съвсем не в последни роли, в някакви важни обществени мероприятия. Изобщо, първата половина на месеца ще бъде наситена до крайност с всевъзможни публични събития, нови познанства, светски събития, пътувания и пътешествия. Много от случващото се може да подложи на основна преоценка предишните ви ценности и приоритети в живота, да ви застави да търсите нови пътища и направления на дейността си. Но все пак не си струва да се бърза с вземането на окончателни решения – септември абсолютно не благоприятства укрепването на партньорските взаимоотношения, сключването на договори и контракти (включиетлно и брачни). Освен това, повишената активност в обществения живот някой път довежда до необосновани претенции, стълкновения и конфликти с околните, които, разбира се, е хубаво да бъдат сведени до минимум, макар че при това съвсем не е нужно човек да се страхува от скъсването на някои неангажиращи, безполезни и обременителни връзки. След 22 септември активността на Рибите спада, ще се появи възможност те да отделят внимание на близките си у дома, да се погрижат за собственото си здраве. Вашият ден е 7 септември.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …