Хороскоп за септември-нова любов за 3 зодии – 1 част

Хороскопи

ОВЕН
За Овните практически целият месец (и най-вече неговата първа половина) ще премине под влиянието на Дева, което предполага в професионален аспект доста наситен и напрегнат период, увеличение на обема работа и количеството на деловите контакти (включително и с чужбина), при това на преден план излизат качества като педантичност, точност, съсредоточеност, перфектното изпълнение на своите задължения. Откъсването от работата има смисъл само за обновяване на гардероба, ремонт на домашната електроника или колата. Необходимо е да се поддържа добра физическа форма, готовност за изненади и дори за необходимост да се усвояват някакви нови сфери на дейност. През тези дни се препоръчва въздържане от любовни приключения (особено на работното място) – за романтични подвизи много по-подходящ ще бъде следващият месец. По-добре е да се откажете от прекалено активните форми на отдих и развлечения, а така също да се избягват ненужните изостряния на отношенията с колегите – тяхната помощ може много да ви потрябва. Изобщо, във всички дейности е необходимо да се спазва максимална коректност и съобразяване със закона. 22 септември е опасен ден за подписване на договори и контракти, за всякакви отговорни решения. В края на месеца можете с успех да се заемете с начинания в областта на рекламата и промоциите. Вашите дни са 9-10 септември.

ТЕЛЕЦ
През този месец разположението на звездите е извънредно благоприятно за Телците. Те лесно ще усвояват новите знания и умения, бързо и без протакане ще решават проблемите в бизнеса и професионалната сфера, с лекота ще съвместяват приятното с полезното в своите делови и развлекателни пътувания, а заедно с това ще подобрят и здравето си. След първата седмица на септември социалната активност на Телците ще се повиши значително, те ще започнат да привличат към себе си симпатиите на другите хора, което ще им помогне при новите им запознанства и за повишаването на социалния им статус. Не е изключено това да доведе до доста позитивни промени в професионалната сфера, да спомогне за издигането им в кариерата. Последната десетдневка на септември ще им донесе дългоочакваната яснота и определеност във финансовите въпроси – благодарение на по-рано направени сделки. Телците ще могат отчетливо да си представят своето материално положение, да разберат с какво разполагат в дадения момент. Но ще е по-добре, ако сега се въздържат от скъпоструващи придобивки и големи капиталовложения. В края на месеца може също така най-накрая да си изяснят и обърканите си лични и семейни отношения. Вашите дни са 11-12 септември.

БЛИЗНАЦИ
През септември на Близнаците ще им се наложи да се запасят с търпение – най-хубавото време за тях ще настъпи около втората половина на месеца, когато ще се повиши активността на близката им по природа водна стихия. Най-трудни ще бъдат първите дни на месеца – ще им се струпат разнообразни ангажименти и те няма да могат веднага да свършат благополучно всичките, което в някои случаи може дори да предизвика стрес и нервен срив. Постепенно обаче обстоятелствата ще се подреждат все по-успешно. Плановете ще започнат да се реализират, помощта на околните ще бъде навременна и ефикасна, финансовите въпроси ще потръгнат толкова успешно, че ще възникне възможност да бъдат погасени стари задължения, заеми, кредити и тази възможност не бива в никакъв случай да се изпуска. Напрежението от първите дни на месеца ще започне малко по малко да спада, ще се появи свободно време, което с чиста съвест може да бъде посветено на отдих и семейството. В края на септември вашите заслуги, комуникативност и безспорни качества (най-вече интелектуални) ще получат достойна обществена оценка. Изключително успешно ще започнат да се уреждат личните обстоятелства и любовни отношения – това засяга най-вече мъжете. С други думи, всичко ще бъде прекрасно – само от големи покупки и капиталовложения през септември все пак ще бъде по-добре да се откажете. Вашите дни са 13-14 септември.

РАК
По подобен начин през септември се подреждат и нещата при Раците. Подобно на Близнаците им предстои една доста сложна и напрегната първа половина на месеца, наситена до крайност с всевъзможни неотложни дейности и трудно разрешими проблеми. При това договорености и контракти от различен характер, документи, съставени и подписани през този период, могат да имат много важно значение за вашия по-нататъшен живот, да предизвикат в него твърде съществени промени. В дните на пълнолунието (7 и 8 септември) ще се появи възможност да се установят правилните диагнози и да се освободите от ипохондрията. Около средата на месеца ситуацията в дома ви ще стане малко нестабилна, хора ще влизат и излизат, което впрочем не би следвало да попречи особено много на домашните ви занятия – самообразование и усвояване на нова информация. Не е изключено интелектуалните занятия да ви позволят да осъществите нови познанства в научните и дори академични кръгове. Няма да бъде зле да направите кратко познавателно пътуване до близката околност. В дните на слънчевото затъмнение (21-22 септември) е възможно да приключи някакъв етап от живота ви: може да влезете в някакво абсолютно ново поприще, да смените местожителството си, да скъсате някакви приятелски или любовни връзки и т.н. Краят на месеца е благоприятен за разнообразни придобивки – битова техника, домашна електроника и др. Вашите дни са 15-16 септември.

ЛЪВ
След 1 септември, доста благоприятен за Лъвовете, както в личен план, така и в делово отношение, за тях ще е по-добре да намалят малко темпото и да се опитат да сложат в ред своите объркани неща. Това се отнася най-вече за тяхното материално положение. Отдавна вече е време да приведат в съответствие доходи и разходи в своя бюджет, да определят какво всъщност е налице в дадения момент. Може би ще се наложи за извество време да затегнат колана, да намалят незадължителните разходи и да помислят за допълнителен доход – тук може доста да им помогнат техните интелектуални способности и професионални умения, но не и финансови манипулации, покупки, препродажби и др. Поради сегашното разположение на звездите това е твърде несигурна работа. Това положение на нещата, впрочем, ще продължи кратко време. Още след 9-13 септември в работата ви ще се набележи позитивен обрат. Лъвовете ще станат по-комуникативни и енергични, и съдбата отново ще се обърне с лице към тях. А пък след 22-23 септември те могат смело да се заловят за осъществяването на нови проекти, с усвояването на нови делови и професионални области. Към края на месеца най-накрая те ще имат успехи и в личен план. Вашите дни са 18-19 септември.

ДЕВА
През първите три седмици на септември Девите трябва да бъдат готови за сериозни промени в живота си. Може би ще им се наложи да сменят местоработата си, да се преместят в друго жилище, не са изключени също така и промени в семеен план. Това е период на сериозни и отговорни решения, които ще имат дълбоки последствия. При това тези решения ще се окажат не толкова прости, деловите преговори и всякакви взаимоотношения ще бъдат затруднени. Освен това през това време Девите не бива да се отнасят лекомислено към своето здраве – и при най-малки признаци на влошаване на самочувствието или изостряне на хронични заболявания трябва незабавно да се обръщат към лекар. Проблеми със здравето могат да възникнат също така и при близки хора или роднини. Всичко това взето заедно ще направи доста осезателни пробиви във вашия бюджет, но след 23 септември, когато ситуацията малко ще се разреди и напрежението ще спадне, ще се появи възможност за възстановяване на материалното благополучие, укрепване на увереността в своите сили, изясняване на личните си проблеми. В същото време можете да се опитате да смените прическата си или стила си на обличане, да направите известна преоценка на ценностите, да изберете нова посока в своето професионално развитие. Вашите дни са 20-21 септември.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …