Седмичният хороскоп: вълна от щастие за 4 зодии-2 част

Хороскопи

ВЕЗНИ
Най-благоприятни възможности сега се отварят за онези, които искат да съберат сили и да поправят здравето си. През тази седмица не следва да очаквате ръст на финансите, дори напротив, ще се наложи да платите редовните вноски или сметки или да похарчите значителни средства за някого от членовете на семейството. Най-изгодно от всичко е да вложите средства в благоустройство на дома: да си купите дребно или по-голямо имущество, да планирате неголямо пренареждане на интериора. Родените в края на септември и началото на октомври имат сериозни намерения в тази посока, а това е вече нещо съвсем друго: резултат ще имате, ако положите големи усилия; разместването ще се разтегне през цялата година, изненадвайки самите вас със своя мащаб. В началото на седмицата се отървете от старите вещи и започнете да отстранявате потенциално аварийните възли в дома си. Най-спокойни и щастливи са родените в средата на октомври. Тези хора са настроени позитивно и затова шансът да бъдат успешни е много по-голям отколкото шанса на всички останали. Сряда и четвъртък са успешни дни за всички Везни. В петък трудно вървят нещата в службата, самочувствието може да не бъде най-доброто, но това не е за дълго.

СКОРПИОН
Пътуване ви носи нещо приятно и полезно. Роднини и близки познати също са полезни по своему – особено в понеделник и неделя. Домашните грижи се решават успешно в сряда и четвъртък, а всичко свързано с децата и романтична връзка, ще ви радва в петък и събота. В петък вие се сблъсквате със затруднения, които след това се решават благополучно. Настроението през почивните дни се променя в широки граници – от загриженост и тъга до емоционален срив и повишена деловитост. Между другото, домашната работа винаги преобразува обидата и агресията в нещо полезно, успокоявайки топката. В сряда и четвъртък се откриват чуждите измами и собствените заблуждения по повод семейни обстоятелства. Това е важно да се проследи и да се вземе предвид от родените около 11-14 ноември. Деловите хора през тези дни не е подходящо да вземат важни решения, по-добре е да направят това в понеделник и вторник. В петък проверете колко ви върви. Без съмнение сега късметът е с родените на 9-10 ноември. Да се надяваме, че и на останалите ще им върви, макар и не така явно.

СТРЕЛЕЦ
Всичко, което повишава чувството ви за сигурност и комфорт в семейството, както и имуществени въпроси сега се нарежда добре. Ако за тази цел следва да създадете това семейство, стремете се към това, при мнозина ще се получи. В понеделник, вторник и събота вие ще почувствате в пълен обем степента на своето благополучие и ще можете да направите нещо за неговото повишаване. Сега е най-подходящото време да се преместите в по-добри условия или да си купите кола. Роднините и отношенията с тях играят не последна роля в живота ви. В средата на седмицата ще се изяснят накои неизвестни по-рано факти. Степента на изкривяване е толкова голяма през тези дни, че цялата информация следва да бъде подлагана на обстойна проверка: и хубавите новини, и лошите. Ако професионално работите с хора и информация, през тези дни следва да бъдете особено нащрек, за да не се наложи да преработвате или да анулирате документи, създадени през тези дни. Служебното положение и семейният ви статус в близко време няма да се променят. Но доходите ви ще станат по-големи.

КОЗИРОГ
Декемврийските Козирози могат и занапред да разчитат на помощта на много влиятелни лица. Успехът на тези хора в живота в следващите години ще зависи от присъединяването през следващите три месеца към силна организация. Повишавайте своя професионализъм и ръководни качества, бъдете потребни. Силата на волята и способността ви за дейност, свързана с администриране и контрол – ето съставляващите на успеха. От живота ви започва да си отива всичко, което може да се нарече „старо“. В понеделник ще се убедите в това. Изхвърлете поне една стара вещ от дома си и в скоро време на нейно място задължително ще дойде нещо по-прилично и добро. Родените на границата между декември и януари се чувстват късметлии: тяхното социално положение стремително се издига. Странично явление – нарастващи килограми. Успехът в кариерата е продиктуван от засилването на вашите най-достойни качества и способности, чието търсене в обществото расте. Вие създавате впечатление на уверен в себе си и достоен човек, което придава убедителност в преговорите, при събеседване, на изпити. Търсенето се повишава и от страна на потенциални претенденти за ръката и сърцето ви. Личният живот на мнозина се подобрява и ще се подобрява през цялата година. Само ако не отблъснете хората с горделивостта си. В понеделник се понаблюдавайте и се постарайте да бъдете по-меки и демократични.

ВОДОЛЕЙ
През тази седмица стремително растат надеждите ви за бъдещето. Вие ставате максимално общителни и благоразположени към хората, надничате в душата на приятен човек в търсене на любов, дружба и сътрудничество. В работата се прави равносметка на личните постижения за миналата година. Особено важни са онези постижения, които са ви позволили да се освободите от тежки и неприятни задължения и да ги замените с работа за свое удоволствие. Ако в тази посока все още не е направено всичко, сега е моментът да се инициират съответните стъпки, едновременно с това установявайки и развивайки добри отношения с различни хора. До средата на май ще ви се наложи да проявявате пластичност, угаждайки и приемайки нещата там, където ви се иска твърдо да настоявате на своето. Затова пък до лятото ще сформирате свой кръг, където ще можете да продължите работа с най-симпатичните ви и достойни за дълго сътрудничество с вас хора. През тази седмица оценявайте хора и събития според степента на достоверност и практичност. Прекалено много ще са необоснованите надежди и изкривявания „за благо“-то. В сряда и четвъртък възприемайте всичко с голям коефициент изкривявания: проверявайте и отново проверявайте. В понеделник и вторник изкривяванията са по-малко, практичността и ефективността на действията ви е по-висока. В събота битовите и текущи ситуации вземат непредвиден, но доста удачен обрат.

РИБИ
Сега вие сте един човек, на който много му върви. Дори денят да не е „вашият“ ден, то и през дребните бъркотии явно просветва, че сте успели да избегнете щастливо по-големи неприятности. Не може да ви се откаже и в дързост, която в понеделник и събота се обръща със своята най-изгодна страна. Петък не ви е ден: лошото настроение или самочувствие се определят от обичайните обстоятелства, които ту се изглаждат, ту пак натрапчиво развалят живота ви, както дребните камъчета по пътя тормозят босия човек. За някого това са служебни въпроси, за други – съпружески усложнения. Трудности от такъв рода не се ограничават в рамките на един ден, особено за родените в края на февруари, началото на март: те са поставени в сложни условия, изискващи сериозни житейски решения. Тези решения могат да бъдат отлагани до лятото, но проблемът само ще се задълбочава. Впрочем, всяка една ситуация трябва да съзрее, както и човекът в тази ситуация. В събота денят се подрежда нестандартно, но много приятно. Вие ще почувствате цялата свобода и възможност да блестите в обществото. Най-независими и късметлии ще бъдат родените на 7-9 март. В събота от тях може да се очакват свежи идеи и нестандартни постъпки.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …