Хороскоп за новата седмица-отварят се нови хоризонти

Хороскопи

ОВЕН
През цялата година особено важно ще бъде всичко, свързано със статуса: така че започнете да се грижите за него. Сега е по-лесно от всякога да постигнете желаното: виза, длъжност, гражданство. Родителските и съпружеските права влекат след себе си и съответните задължения. Мнозина от вас вървят целеустремено към набелязаната цел, понякога въпреки здравия разум. Личните достижения сега зависят много силно от социални и обществени обстоятелства. Обстановката е благоприятна, но самите вие е възможно да проявите неадекватна активност и по този начин да предизвикате противодействие. В резултат ще изразходите повече сили, отколкото е необходимо, и ще нарушите хармонията около себе си. Причината е вашето нетърпение: понеже през миналата година всичко ви идваше доста леко и животът ви обещаваше много. Сега успехът е локализиран в една област и го постигате чрез последователни, концентрирани усилия. От понеделник до четвъртък можете да имате успех в своите практически действия. Най-успешни са родените в първите дни на април. Родените от 20 до 23 март за първи път в живота си ще почувстват тревожното дихание на съдбата, която не толкова дава, колкото изисква да се жертва. Тези хора не бива да проявяват без крайна необходимост инициатива и по-добре е доброволно да се освободят от дългове и излишни вещи, особено стари.

ТЕЛЕЦ
Телците, родени на 20-22 април за първи път ще получат възможност да стъпят на ново ниво на власт, осигурявайки си подкрепата на силна организация и много влиятелни лица. В предните години подобна подкрепа беше предвидена за „огнените“ и „въздушни“ хора. Дали ще се възползвате от тази възможност през следващите четири месеца, зависи от вашето честолюбие. Мащабът на получената власт ще бъде пропорционален на мащаба на вашата личност. Подобна възможность в близките десет години ще бъде предоставена на всички Телци. Ако вървите срещу нея, ще стигнете по-рано. Само трябва да помните, че „царската корона е тежка“. Ако не се стремите да засилите своето влияние в обществото, заемете се със здравето си: качествено се повишават възстановителните способности на организма. През тази седмица най-благополучни и ефективни в дейността си ще бъдат родените през първата десетдневка на май. Най-благоприятните дни за всички Телци са петък и събота.

БЛИЗНАЦИ
Най-активни и предприемчиви през тази седмица са родените в средата на юни. Вие сте неуморими и готови, независимо от всичко, да постигате желаното. Това може да ви въвлече в доста опасна ситуация. В същото време вие добре усещате „границата“ и сте в състояние по най-чудесен начин да заобиколите всички камъни по пътя си. Завършва житейска програма, възникнала миналата есен. Още седмица и ще се появи финишната лента. Друг въпрос е дали ще бъдете победител. Родените около 5-10 юни живеят в обстановка на малки и по-големи екстремни ситуации: изненади, недоразумения, собствени необосновани постъпки, извършени под влиянието на нервна превъзбуда. Иска ви се да промените нещо в живота си, при това незабавно. Това е и главният подбудителен мотив. През тази седмица всичко се подрежда доста удачно, затова избирайте и определяйте нещата сега. Мъжете ги очакват интересни приключения, жените – внезапни увлечения. Липсва едно: надеждност и стабилност. Най-трудно им е сега на майските Близнаци: те напълно осъзнават нахлулите ограничения и проблеми след преживяното през миналата година в периода на „възбуда“. В най-добрия случай онова, което сте постигнали през миналата година, изисква укрепване. Ще ви стигнат ли силите? Сега ще ви стигнат. Използвайте благоприятния период, който ще продължи почти през цялата пролет.

РАК
Върху вас обилно се изливат космически „валежи“: дъжд, сняг, или слънце ще напече. Юнските Раци чувстват засилващата се грубост на околния свят, натрупва се противопоставяне с някого, от когото зависи много. Това се проявява с дребни събития в понеделник и вторник. Старателно анализирайте тревожните събития, това са признаци на една продължителна тенденция. Слънце „огрява“ родените в началото на юли. Всичко се подрежда прекрасно, отварят се нови хоризонти. Много хубаво обаче не е на хубаво, възможно е да надцените себе си и възможностите на онези, които изглеждат като подарък на съдбата. Вие можете да проявите излишна самоувереност, лекомислие и други различни излишества, което за известно време съществено ще подкопае репутацията ви. Ако обаче вашата самоувереност отговаря на реални способности, именно сега е възможно да разширите своите хоризонти, в пряк и преносен смисъл. Конфронтации от всякакъв род на нито един Рак не е от полза. Съдилища, конкуренция, съперничество – всичко това следва да се превърне в сътрудничество и да се върви към компромис. Най-благоприятните дни за това са петък и събота. В сряда и четвъртък бъдете особено предпазливи в личните и служебни финанси, имайки работа с кредити и „чужди пари“.

ЛЪВ
В началото на седмицата ще проявите служебен хъс, защото постиженията през тези дни ще станат добра основа за бъдещето. В четвъртък и петък следва трезво да прецените съпружеските и договорни отношения. Именно през тези дни вашите заблуди са най-очевидни, появяват се признаци на настъпваща криза, която в последно време присъства в живота на мнозина от вас. Кризата, както е известно е смяна на състоянието: към по-добро или към по-лошо. За да въздействате върху ситуацията, следва да я разберете. Така че, постарайте се да си я изясните през тази седмица. Подобна яснота следващият път ще се появи след три месеца, а може и след половин година. Какво в живота ви не е надеждно? В какво се заблуждавате, кой ви мами? Какво не искате упорито да признаете? Всичко това може да се изясни в следващите дни. Можете да продължите да „спите“ и по-нататък, докато не ви събудят насила. През тази седмица при повечето Лъвове нищо тревожно няма да се случи, ще има само намеци. Не се карайте: една кавга в началото на седмицата ще изпорти отношенията ви като минимум за месец.

ДЕВА
През тази седмица е важно да си изясните степента на своето благополучие в професионален план и по отношение на собственото ви здраве. Получените впечатления би трябвало да ви послужат за по-нататъшното подобряване. Моментът е най-подходящ. В сряда и четвъртък може нещо да преувеличите или напротив, да се постараете да не забележите. Най-трезвата оценка е в понеделник и вторник. В началото на седмицата формирайте в себе си оптимизъм, получавайте своето късче щастие. Родените в средата на септември сега са най-ефективни в постигане на желаното. Ако у някого е възникнала нужда от социални блага или съдействие от страна на висша администрация, най-добре е това да стане в понеделник и вторник. Ако нужните ви въпроси се решават в обичайния ви служебен или битов кръг от хора, привлечете вниманието им към своите нужди в четвъртък. Петък е неблагоприятен ден за вас. Всички неуредици и препятствия ще се понасят по-болезнено от обикновено. В събота имате всички основания да обърнете ситуацията към по-добро. Ще ви помогне неочаквано събитие.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …