Хороскоп за февруари: ще бъдете оценени и наградени – 2 част

Хороскопи

Дева
 
През февруари представителите на зодия Дева ще се къпят в похвали и комплименти. Най-накрая, ще бъдете оценени и наградени. Този месец е благоприятен за сключване на важни договори и подписване на атрактивни оферти. Само следете личният живот, да не влияе на успеха в кариерата.
 
Февруари ще ви донесе успех в тези области, на които вече не сте разчитали. Вероятно ще получите много интересни предложения. Не се страхувайте да поемате риск, но преди това се уверете, че ще получите подкрепата на семейството, тъй като е възможно преместване. И между другото, решението да сключите брак, също ще бъде удачно.
 
Любов и семейство
 
В семейния живот, ще почувствате застой. Със сигурност ще искате да промените нещо. Започнете с вашата външност и плавно продължете с ремонти и обновяване на жилището. Подобно разнообразие, ще ви помогне да освежите отношенията и хармонизирате контактите с вашите близки.
 
Влюбените представители на знака, ще искат сигурност и по-сериозни стъпки. Вече не сте доволни от текущата ситуация и очаквате с нетърпение предложение от любимия. Понякога трябва сами да поемете инициативата. Ако сте уверени във втората си половинка, тогава по всякакъв начин продължете с решителни действия. Не се тревожете, ако избраникът не даде отговор незабавно, проявете сдържаност и уважение. Някои от вашите близки приятели, може да демонстрира чувства към вас. Е, това не е лош вариант. Ако сте уморени от самотата и отдавна търсите идеала си, тогава помислете за възможностите, които са под носа ви.
 
Кариера и финанси
 
През февруари, ще бъдете малко по-отпуснати. Вашето здраве и семейни обстоятелства, ще се отразят на работата ви. За да влезете бързо в ритъм, подгответе предварително план за действие и организирайте ежедневието си, в противен случай постоянно ще се занимавате с незавършени дела. Новите начинания, не са за вас сега. Опитайте се, да завършите на 100% текущите проекти и не започвайте нови, докато не се разберете с останалите неща.
 
Някои от колегите забележимо ще направи опит, да развали вашата репутация. Може би ще изплуват дългогодишни конфликти, които ще повляят на отношенията с началниците. Вероятни са неприятни ситуации и кавги, трудни разговори и изясняване на обстоятелствата. Разбира се, няма да останете без подкрепа. Опитайте се да бъдете неутрални и не се поддавайте на провокации, които ще идват от всички страни.
 
Финансовата ситуация ще бъде нестабилна и несигурна. Просто трябва да оцелеете в този период и да не пилеете последните си спестявания за необмислени покупки. Старайте се да не вземате пари назаем, това може да доведе до кавги и обвинения. Материална подкрепа, ще ви окаже любимия човек, независимо дали го искате или не.
 
Здраве
 
Най-големият проблем за вас този месец, ще бъде умората. Сега ще се нуждаете от повече почивка и сън. Тялото ви, ще изпитва голяма нужда от витамини, така че променете диетата си, напълнете я с фибри и минерали. Приемайте витамини, предписани от вашия лекар. Въпреки студеното време, често излизайте навън, посещавайте паркове и гори. Разхождайте се по често на чист въздух. Вместо с кола, се движете пеша.

 Везни
 
През февруари представителите на зодия Везни, ще имат чудесна възможност да се реализират във всякакви начинания. Не се отказвайте от помощта на близките, защото тя сега ще ви е много нужна. Ако успеете навреме да завършите плановете си, тогава пред вас ще се открие прекрасен път към успеха.
 
През този месец е добре да инвестирате в себе си: направете си нова прическа, купете си нови тоалети. Промените в имиджа, ще доведат до глобални трансформации. Вашият ритъм на живот, ще започне да се ускорява. Ще се решат въпросите, свързани с жилището или неговото преустройство. А след това, ще дойде и романтика.
 
Любов и семейство
 
През този месец, може би тайно ще копнеете за минала любов или ще изпитвате несподелени чувства. Е, това е и житейски урок. Научете се да отпускате миналото и да живеете в настоящето. Не започвайте многократни романи с един и същи човек, в противен случай всичко ще завърши печално.
 
Много от вас, ще надценяват втората си половинка. Въобще няма да виждате никакви недостатъци в любимия човек и напълно ще се отдавате на илюзиите си. Не насилвайте нещата, защото скоро розовите очила ще паднат и отново ще се сблъскате с разочарование. Семейните трябва да обръщат повече внимание на семейството си. Направете съвместно пътешествие, заведете любимите си хора на ресторант или просто им направете подаръци без причина. Те наистина се нуждаят от вашата подкрепа и искат да ви виждат по-често у дома.
 
Кариера и финанси
 
Творческите личности, ги очаква истински пробив. Сега има шанс да спечелите популярност и да започнете да получавате доходи от работата си. Ще срещнете невероятен човек, който безкористно ще ви помогне в трудните въпроси. Началниците трябва по-често да насърчават своите подчинени. Може би отдавна не сте давали бонуси или не сте увеличавали заплатата. Сега е моментът да насърчите вашият екип и да установите добри и топли отношения с тях.
 
Безработните ще получат уникален шанс да намерят работата на мечтите си. От вас се изисква да не проспите момента и да се включвате в работата навреме. Новите колеги, ще ви помагат по всякакви въпроси. Трябва да се покажете като успешен лидер, тогава на новото място ще имате не лоши перспективи за растеж.
 
Финансовата ситуация ще бъде отлична. Ще може да си позволите да ходите по социални събития, да правите големи покупки и да обновите гардероба си. Не се скъпете за подаръци на близките, докато средствата ви позволяват.
 
Здраве
 
Този месец предпазвайте ръцете и краката си от нараняване. Вероятни са навяхвания, фрактури и други проблеми на опорно-двигателния апарат. Бъдете внимателни по време на шофиране и не ходете на дълги пътувания.
 
Обичайте се и не се депресирайте на прага на пролетта, това означава, че е време да се погрижите за себе си. Отидете в салон за красота или си купете абонамент за фитнес. Всяка дейност, ще ви помогне да не изпадате в лапите на депресията. Успоредно с упражненията, си съставете диета и се храните правилно. Скоро ще видите плодовете на вашия труд.
 
Скорпион
 
През февруари представителите на зодия Скорпион, ще бъдат на кръстопът. Ще искате да контролирате всичко, но събитията ще се развиват толкова бързо, че няма да успявате да им влияете. Важна роля за постигане на резултати по важните въпроси, ще играе вашето възпитание. Покажете на другите силата си и тогава обстоятелствата ще са благоприятни за вас.
 
Колкото и да е странно, проблемите с които ще се сблъскате в работа през февруари, ще ви помогнат да насочите енергията си към решаването на конкретни задачи. Често се случва, когато сте увлечени по някое дело, да разпилявате енергията си за много цели. Сега това, не е препоръчително, заемете се с една задача и я довършете докрай. За да компенсирате неприятните моменти, ще ви помогне абонамент за СПА център. В крайна сметка, наистина трябва да се отпуснете.
 
Любов и семейство
 
Необвързаните този месец, бързо могат да намерят утеха в сладък непознат. Не оказвайте натиск върху новата си любов, в противен случай рискувате да изплашите късмета. Любовта може да дойде внезапно, ярко и страстно. Ако проявите уважение, благородство и търпение, тогава вашата връзка, ще е обречена на успех.
 
Тези, които вече са намерили своята любов, трябва да преминат на ново ниво. Това може да е сватба, зачеване на дете, сватба, преместване в друг град или държава. Всяко разтърсване и положителни емоции, ще ви помогнат да се справите със семейните кризи и да укрепите старите връзки. Задължително е да се откажете, от авантюри настрана. Сега вашите отношения са уязвими и не бива да провокирате половинката си към скандали и кавги, това няма да свърши добре за вас.
 
Кариера и финанси
 
През февруари, ще може да се адаптирате към всяка възникнала ситуация. Благодарение на това ще може да се справите с всяка задача, дори по-добре, отколкото сте очаквали. Шефовете ще ви хвалят, а колегите ще завиждат на уменията ви. И финансовата страна, ще стане по-стабилна. Само не се спирайте пред постигнатото, сега е много успешно време за вас.
 
Безработните, ще могат да се проявят много успешно в творчеството. Не се страхувайте да започнете нещо ново и ще успеете да туширате всички трудности още в начален етап. Важни и практични съвети, ще получите от приятели и роднини. Не се колебайте да ги помолите за помощ, защото дори и такива силни хора като вас, имат нужда.
 
Материалната страна, ще е доста стабилна. Ще може да си позволите повече покупки от обикновено. Въпреки това има риск да злоупотребите с парите си и да съжалявате след това. При решаването на финансови въпроси, ще ви помогнат по възрасни роднини. За големи сделки, се съветвайте с подготвени за това хора.
 
Здраве
 
През февруари трябва да обърнете внимание, на сърдечно-съдовата си система. Направете си преглед, за да изключите сериозни патологии. Не забравяйте за превенцията и не пренебрегвайте предписаното лечение. Занимавайте се с йога, плуване или пилатес.
Изберете спокойни физически упражнения.
 
Много от вас, могат да имат проблеми с костната система. Хроничните заболявания на опорно-двигателния апарат, ще напомнят за себе си. За профилактика не забравяйте да се консултирате с лекар и да си направите съответните изследвания. Избягвайте неправилната позиция на тялото. Седете правилно и на всеки 40 минути, правете лека гимнастика.

Стрелец

Много от представителите на зодия Стрелец, ще се чувстват несигурни през февруари. Но по принцип за това, няма да имате основания. За да се справите с трудностите, трябва да се разсеете с нещо интересно. Насладете се на любимия си спорт или се отдайте на четене. Всякакви приключения и пътувания, ще оставят незабравим спомен във вас.
През този период, ще имате желание да се уедините и да посветите времето си на вътрешния си свят, особено през първата половина на месеца. Личният ви живот, ще се активира през втората половина на месеца, очакват ви приятни романтични преживявания. Само не забравяйте да следите за здравето си, спортувайе, обърнете внимание на профилактиката и избягвайте преохлаждането.
 
Любов и семейство
 
Необвързаните, ще имат шанс да завържат романтични отношения с отдавна познат човек, към когото изпитват симпатия. Не се страхувайте от чувствата си. Но не избързвайте с нещата и оставете връзката да се развива бавно. Вашият избраник, ще бъде напълно подходящ за вас. И дори да няма дива страст, вашият съюз ще бъде наистина силен.
 
Семейните ще почувстват раздразнение от своя партньор. Може би това ще се дължи на липса на внимание или финансови затруднения. Не се опитвайте да налагате на любимия си, своите възгледи за ситуацията. Просто бъдете търпеливи, този период ще бъде краткотраен и ще приключи скоро. Обърнете внимание на децата, помогнете им с уроците или се поинтересувайте от тяхното хоби. Може би сте пропуснали нещо важно в живота им и за тях е важно точно сега да го забележите.
 
Кариера и финанси
 
Ако претендирате за ролята на шеф, ще трябва да работите върху вашия характер. Наберете смелост, научете се на харизма и красноречие. Ако сте по-финни и интелигентни, тогава лидерската роля със сигурност ще остане за вас. Някои от вас ще имат уникален шанс да се сближат с важни хора, които ще помогнат за кариерния растеж. Вероятни са служебни пътувания и командировки до друг град, които ще донесат много емоции и повече знания.
 
За съжаление няма да може да планирате бъдещето, някой от екипа постоянно ще нарушава вашите инициативи. Пригответе се за непредвидени обстоятелства и извънредни ситуации. Тези които имат собствен бизнес, ще трябва да се справят с жестоката конкуренция и да разработят план за по нататъшни действия. Основното нещо е, да не доверявате тайните си на непознати хора.
 
Материалната част няма да е толкова стабилна, колкото искате. Може би, ще трябва да се откажете от някой покупки и развлечения. Но това ще е най-вероятно заради вашата спестовност. Ще искате да натрупате определена сума, за да я изразходвате по-нататък за реализиране на вашите мечти. Обстоятелствата, ще са благоприятни за това.
 
Здраве
 
Месеца ще ви възнагради, затова че сте били умни и сте се отказали от вредните навици. Сега тялото ви започва да се възражда и пречиства. Подхранвайте го с витамини и минерали, пийте повече течности и водете активен начин на живот. В края на месеца, може да ви стигнат различни инфекции. Няма да искате да ходите по лекари и ще предпочитате да се самолекувате.
 
Някои методи наистина ще ви помогнат, но не се увличайте, в противен случай може да пропуснете важно заболяване, което изисква спешна намеса. По-възрастните е добре да си направят преглед на храносмилателната система. Обърнете внимание на симптомите, които ви притесняват. Не отлагайте посещението при лекар, тъй като острите форми на заболяването бързо се превръщат в хронични.
 
Козирог
 
През февруари представителите на зодия Козирог, ги очакват много нови преживявания. Ще искате да се запознаете с нови хора, да посетите изложби и концерти или просто да се забавлявате. Старите приятелства ще останат на заден план, защото на хоризонта ще се появят обещаващи възможности. Но първо обяснете на вашето семейство и приятелите, че сега това ви е необходимо.
 
В любовия живот този месец, може да преживеете много вълнения и притеснения. Не са изключени раздели. Но сега ще имате достатъчно сила и енергия, за да преживеете всички трудности. Разчитайте на подкрепата на приятелите, този месец е възможна важна среща с човек или с група съмишленици. Втората половина на месеца, ще ви донесе успех в работата. Вашият авторитет ще се увеличи.
 
Любов и семейство
 
През този период, ще сте твърде раздвоени и няма да може да се определите в своите чувства. Ще искате да сменяте партньорите като ръкавици. Препоръчително е да не се увличате, в противен случай са възможни слухове, които ще съсипят вашата репутация. Много е вероятно след такъв кастинг, да счетете за не лош вариант да подновите връзката с бивш възлюбен. Но преди да го направите помислете внимателно защо сте оставили този човек в миналото и дали той няма да повтори пак грешките си.
 
Семейните забележимо ще се изморят от рутиният ежедневен живот и ще искат да се забавляват. Но не забравяйте, че лоялността е от първостепенно значение за една връзка. Разнообразете отношенията с половинката, като посетите концерти или отидете на екскурзия. Промяната на пейзажа забележимо ще промени партньора във вашите очи. Оставайте повече време заедно с половинката си и си направете втори меден месец.
 
Кариера и финанси
 
В работата е време за активни действия. Ще имате възможност да участвате в конкурси и състезания. Това трябва да ви ласкае, тъй като шефовете ще са уверени във вашето майсторство. Блеснете с уменията си и ако не успеете, тогава наберете опит.
 
Тези които имат собствен бизнес, ще могат успешно да завладеят вниманието на клиентите, превъзхождайки конкурентите си. В преследването на славата и парите, внимавайте за безскрупулни работници, които ще пречат на вашият успех, разпространявайки грозни слухове. По-добре прецизно подберете персонала и не забравяйте навреме да ги насърчавате с материални стимули.
 
Материалната сфера, ще бъде стабилна, само не рискувайте с големи суми и не се увличайте по хазарт, това няма да доведе до нищо добро. Ако давате назаем пари, бъдете сигурни, че след това ще трябва да молите, за да ви върнат парите.
 
Здраве
 
В началото на февруари, ще станете хипохондрични и ще си приписвате различни заболявания. Е, по-добре е да отидете на лекар, отколкото да се притеснявате. Само не стигайте до крайности и не си правете изследвания през ден. Еднократната консултация ще бъде достатъчна, за да се потвърди отличното ви състояние.
 
В края на месеца трябва да следите за кръвното си налягане, което сега може да е много нестабилно. Има вероятност да бъдете тормозени от хипертония и тахикардия. Това ще се дължи на промяна на времето, но за да се застраховате, задължително посетете кардиолог или терапевт.
 
Водолей
 
През февруари представителите на зодия Водолей, ще бъдат истински господари на съдбата. Никой няма да може да ви убеди или застави да вършите нещо което не искате. Ще се гордеете с вашето самочувствие и хладнокръвие. Някои ситуации ще ви накарат да изпитвате смесени чувства. Но сега трябва твърдо да държите избрания курс и да не се разсейвате от емоциите.
 
През този месец може да се наложи да се откъснете от корените – от дома, семейството, родителите – но само за да станете наистина независими и да постигнете желаното. Сега не е време за сделки с недвижими имоти или подобряване на дома, насочете целия си потенциал към професионален растеж. До края на февруари, ви очакват приятни изненади от любимия човек.
 
Любов и семейство
 
В любовната сфера, нещата може да бъдат много объркани. Ще сте в центъра на любовен триъгълник. Дори ще бъдете поласкани, че няколко души наведнъж, се съревновават за вашето сърце. Понякога е по-добре да се измъкнете от този вихър от събития и да оставите почитателите си, да се охладят малко. Не ги заблуждавайте с празни надежди. Пояснете, че сте уморени от постоянните авантюри и искате спокойна романтика.
 
Необвързаните, ще излъчват флуиди, а почитателите ще ви се възхищават. Всяко запознанство, ще се основава на симпатии. Въпреки това, не очаквайте сериозни отношения. Вероятно е новият роман, да бъде краткотраен. Изчакайте малко време, по нататък съдбата, ще постави всичко на мястото си.
 
Семейните трябва да обърнат внимание на своите възрастни роднини и децата. Ако не сте спазили някое обещание, което сте дали отдавна, го направете. Не забравяйте да посетите роднините си, организирайте празник по някакъв повод и поканете всички с които не сте се виждали отдавна.
 
Кариера и финанси
 
Този месец, ще трябва много да работите, за да свършите всичко навреме. Ще се струпат много неочаквани дела, които ще пречат на основните проекти. Ще трябва да проявите усърдие, за да се справите с всичко и наведнъж. Не забравяйте, че сега се нуждаете от висок резултат, за да се издигнете в очите на шефовете. Очакват ви доста обещаващи промени, които ще ви позволят да се изправите на крака и да укрепите финансовото си положение.
 
Безработните, ще имат добър шанс да получат перспективно място в голяма организация. Само не се захващайте за работа в малки фирми. Сега ще може да се справите с всякакви промени и начинания. Демонстрирайте лидерските си умения на новото място, така че екипът наистина да ви оцени.
 
Тези които имат собствен бизнес, могат да рискуват и да наемат някой познат. Това ще бъде плюс за вашата компания. Този човек ще донесе много нови идеи и предложения. Слушайте съветите му, но и обмисляйте всичко, когато вземате важни решения.
 
Здраве
 
През февруари буквално ще бъдете тормозени от различни неразположения. Ту кръста ще ви преболи или стомахът. Винаги ще има нещо, което да ви напомня от колко дълго не сте посещавали терапевт. Сега е моментът да се погрижите за себе си, отидете на масаж, запишете се за акупунктура или си направете изследвания.
 
Следете потискащата среда, да не разваля енергийния ви фон. Възможно е влошаване на здравето поради външни дразнители, завист, гняв. Дръжте отрицателните хора далеч и мислете позитивно. Ако се почувствате неразположени, отменете всички дела и задължително отидете някъде на почивка сред природата.
 
Риби
 
През февруари представителите на зодия Риби, ще витаят в облаците и ще мечтаят за бъдещето. Обаче трябва да сте предупредени, че по този начин може да проспите всички интересни неща, които ще се случват около вас. Слезте на земята, в противен случай ще забравите за важните въпроси. Вашата мечтаност, ще ви помогне в творчеството. Някои от вас, могат най-накрая да се реализират като артисти или музиканти.
 
През този месец, ще сте настроени да търсите нови пътища за развитие. Ще искате да промените обичайния кръг от приятели, досадното общество. Може да се увлечете от някое хоби или да ви бъде предложена нова работа или обучение. В личния живот всичко ще върви гладко, конфликтите ще ви подминат. Втората половина на февруари, е чудесно време за романтични запознанства и срещи.
 
Любов и семейство
 
Може би, ще трябва да лъжете или премълчавате. И това ще е необходимо, за да не стане романът ви известен в обществото. Добре е да не разкривате чувствата си и да не доверявате интимни подробности от връзката си на колегите по време на работа, в противен случай слуховете за вашата безпринципност и лекомислие бързо ще се разпространят. Говорейки за новия си роман, бъдете внимателни.
 
Семейните, ще се чувстват прекрасно. Ще бъдете на една вълна с половинката си. Опитайте, да се отпуснете максимално и да прекарате това време в спокойна романтична атмосфера. Но децата, ще нарушат медения ви месец. Те ще изискват повишено внимание, любов и обич. Не ги лишавайте от това, те наистина се нуждаят от вас. Отделете време и отидете с децата на курорт или просто излезте сред природата.
 
Кариера и финанси
 
За съжаление, сега обстоятелствата няма да са благоприятни. Опитайте се да вършите работата си с обичайното темпо и не поемайте ненужни задължения, през февруари ще ви е трудно да се справите. Нещо постоянно ще възпрепятства, скоростта на вашите действия. Ако ви е трудно да работите в текущия режим или не сте доволни от условията на работа, тогава се обърнете към шефа. Сега е подходящ момент, да коригирате условията на работа.
 
Не преследвайте парите. Този месец, няма да ударите големият джакпот. Пазете нервите си и не се увличайте в хазартни игри Има голям риск да загубите всичко, което имате. Бъдете доволни от това, което имате, и не правете големи покупки. Безработните, ще искат да се заемат с хоби, за да подобрят финансовото си положение, но това няма да е толкова просто, колкото сте си мислели. За първите приходи, ще трябва да инвестирате много, а ситуацията няма да ви позволява такива разходи. Изчакайте малко.
 
Здраве
 
Ще трябва внимателно да преразгледате диетата си. Лятото с всеки месец наближава, което означава, че е спешно да се заемете с коригиране на фигурата си. Ограничете приема на въглехидрати. Ако не може да се откажете от сладкишите по никакъв начин, тогава сведете до минимум приема им, като замените шоколада със сушени плодове и мед. Преди да преминете на диета, не забравяйте да си направите кръвен тест и да проверите за хемоглобина. Има вероятност, да е силно понижен.
 
Правилното хранене ще ви помогне, да се справите с хроничните стомашно-чревни проблеми. Леките ястия и диетичното хранене, ще ви помогнат да изчистите организма си. Ако отдавна не сте се подлагали на ултразвук, сега е моментът да изследвате коремната кухина. Избягвайте преяждането, както и алкохола.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …