Хороскоп за октомври: един от най-важните през годината – 2 част

Хороскопи

Дева
Наред с ноември този месец обещава да стане за вас един от най-важните през годината. Вашият знак сега има прекрасната възможност да реши множество битови проблеми, да постигне значителни успехи в работата, натрупвайки добър резерв за бъдещето. Освен това, октомври е крайно благоприятен по отношение на интелектуалното развитие и личностно израстване – благодарение на хармоничното влияние на Меркурий, който ни обещава и успехи във финансите и търговията. В началото на месеца интуицията на Скорпионите се изостря, което ще им помогне да напипат единственото вярно решение в редица проблемни ситуации. Мнозина ще направят интересни пътувания, ще разширят своя кръг на общуване, ще научат нещо ново и интересно. През втората половина на месеца вашият знак ще се заеме с подготовката на нови проекти, изискващи сериозни финансови вложения. След 23-ти е по-добре да не се правят ценни покупки и да не се подписват важни документи. Краят на октомври е подходящо да посветите на обучението и повишаването на своя професионализъм. С това ще трябва да се заемете на фона на бурен личен живот – Марс и Венера, срещнали се във вашия знак, ще направят вашите отношения с любовния партньор особено страстни и наситени. Вашите дни са 22-23 октомври.

СТРЕЛЕЦ
През този месец звездите са добре настроени към вашия знак. Събитията ще се развиват спокойно и напълно предсказуемо, оставяйки ви време за реакция в случай на някакви затруднения. За успешното решаване на всички текущи проблеми ще помогне участието от страна на приятели, колеги и близки. Приятни изненади очакват много от Стрелците – както у дома, така и на работното им място – които с малко късмет могат да се обърнат в сериозни постижения. В личния живот също не се очакват никакви усложнения, по-скоро обратното. Чувството за обновяване, което ще донесе новият месец със себе си, ще ви помогне да преодолеете много стари противоречия в отношенията с любимия човек. На работоно място е възможно появяване на сплотена група съмишленици, която ще ви оказва всяческа подкрепа. Независимо от това, някои Стрелци периодически ще изпитват недоволство, предизвикано от повишените им изисквания към себе си. Като цяло октомври обещава да остави най-добри впечатления, ще се запомни като време на лесни успехи, приятна почивка и интересни срещи. Вашите дни са 25-26 октомври.

КОЗИРОГ
Козирозите трябва да очакват един доста наситен месец – ще се наложи вашият знак да се заеме с кариерата си и с поддържането на своето реноме в очите на обществото. Работата ви ще е съпроводена с голяма отговорност и ще изисква от вас немалко напрежение и сили. Вероятно ви предстоят преговори със солидни партньори или с бъдещи покровители. При това вашият професионален статус може да бъде подложен на проверка, в процеса на която вероятно ще ви възложат някаква сложна работа. Козирозите имат всички шансове с чест да преодолеят всички изпитания – звездите ще им дадат гордост и честолюбие, необходими за постигането на наистина забележителни резултати. В края на периода мнозина ще съумеят да подобрят своето материално положение, да се изкачат по стъпалата на кариерата, да укрепят своята делова репутация. В края на месеца ще се появят примамливи предложения, но към тях трябва да се отнесете скептично – далеч не всички имат реална почва под краката си. Отношенията с близки и приятели ще бъдат равномерни, макар че съвместни делови инициативи могат да внесат и доста оживление в тях. Вашите дни са 1, 27-28 октомври.

ВОДОЛЕЙ
Поради конфликта на Меркурий с Нептун този месец няма да бъде много благоприятен за делови инициативи. Вашият знак следва да се отнесе много предпазливо към всякакви финансови операции – избягвайте съмнителните варианти, обещаващи бърз успех, внимателно четете всякакви документи, преди да ги подпишете, и не правете големи покупки. Затова пък личният живот на Водолеите ще бъде блестящ. Периодът е също така и много подходящ за общуване с приятели, за почивка – активна и не чак толкова активна, за романтични срещи и творчески инициативи. През октомври пред Водолеите ще се появи прекрасната възможност да научат нещо ново, да повишат своето образователно ниво – особено в областта на езиците, банковото дело и всичко, което е свързано с тях. През последната седмица на месеца бурният личен живот може да ви попречи в работата и дори да повлияе на вашата делова репутация. Независимо от вероятното недоволство от страна на семейството, следва да се отнесете към нещата с цялата възможна отговорност – времето за пълноценно общуване с близките ще настъпи малко по-късно. Вашите дни са 2-3, 29-30 октомври.

РИБИ
През октомври на Рибите им предстоят интересни пътувания, нови познанства и ярки впечатления. От първата седмица на месеца вашият знак активно ще работи на интелектуалното поприще, разширявайки своя кръгозор и отстоявайки плановете си за бъдещи постижения. Мнозина ще съумеят да налучкат перспективните посоки на развитие, да подобрят своите отношения с близките си, с приятелите и колегите си. Стремежът към всичко ново, който ще стане водещ в поведението ви, може да се прояви в неочаквани експерименти с имиджа и обстановката в жилището ви. Заключителната седмица на октомври ще бъде наситена с любовни преживявания, което се отнася не само за Рибите, но и за всички водни знаци. Тези преживявания ще ви накарат с удвоена енергия да се заемете с решаването на текущите проблеми, ще ви помогнат да преодолеете всички несгоди и ще ви вдъхновят за нови постижения. Като цяло периодът е напълно благоприятен – накрая Рибите ще съумеят да постигнат чувствителни успехи в работата, учението и личния живот. Вашите дни са 4-5 октомври.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …