Хороскоп за октомври: ще се случи нещо важно 1-ва част

Хороскопи

Овен

За разлика от не много продуктивния септември, този месец обещава да бъде доста успешен. Мнозина Овни ще съумеят да сключат изгодни делови договори, да намерят нови партньори в бизнеса, а така също и да напреднат в личен план. Заедно с това при решаването на най-разнообразни въпроси ще ви се наложи да проявите сериозна гъвкавост. Сега Марс е разположен във Везни, противоположно на вашия знак, затова става изключително важно умението оперативно да се променя тактиката, която използвате за една или друга цел. За да имате успех, ще ви помогнат стремежът към безконфликтно решаване на противоречията, способността да изслушвате и да вниквате в позицията на опонента. Няма да е излишно да се погрижите за своя авторитет, вземайки участие в светския и обществен живот. Към края на месеца с много Овни ще се случи нещо важно, било то начало на нова връзка или поява на примамливо делово предложение. С парите, особено едрите, следва да внимавате и да не влизате в съмнителни начинания. Най-успешни дни за вас са 6 и 7 октомври.


ТЕЛЕЦ
През октомври на Телците им предстоят нелоши успехи в работата, а така също разрешаване на някои противоречия в общуването с околните. Звездите сега явно са благосклонни към вас, което ще се изрази в комфортна атмосфера на работното място, добри отношения с колеги и приятели. Периодът е благоприятен за провеждането на важни срещи, завоюване на нови клиенти, преговори с потенциални партньори, а така също и за оказване на консултантски услуги. Доста неспокойна обещава да стане средата на месеца, когато Меркурий ще се окаже в неприятелския за вас знак на Скорпиона. През този период следва да се отнасяте извънредно внимателно към всякакви документи, които се каните да подписвате. Не вземайте прибързани решения – по-добре е още веднъж да проверите наличната информация, за да изключите по възможност вероятността от грешки. През втората половина на месеца, когато потокът от неотложни ангажименти постепенно секва, ви предстои да направите нещо, което отдавна сте отлагали. Най-вероятно става дума за възобновяване на роднински отношения. В личен план най-наситена ще бъде последната седмица на месеца. Със своите нагорещени страсти и емоции тези дни може би ще бъдат най-запомнящите се за цялата години. Вашите дни са 8-9 октомври.


БЛИЗНАЦИ
За вашия знак месецът ще протече съвсем успешно – благодарение на активното влияние на въздушната стихия, която ще даде на Близнаците добро настроение, ще ги направи по-общителни и активни. През първата половина на октомври, след 2-и, мнозина ще получат изгодни делови предложения, свързани с допълнителни доходи или с възможност за преминаване на друга длъжност. Този период добре подхожда за делови преговори, решаване на различни проблемни въпроси и търсене на нови пътища за развитие. В течение на целия месец вие ще имате достатъчно време за общуване с близки и приятели, а така също и за други форми на приятно прекарване на времето. Някои Близнаци ще направят успешни придобивки и изобщо ще могат доста добре да разпределят парите си. В края на месеца работният график ще стане малко по-напрегнат, при това мнозина ще трябва да се заемат с укрепването на здравето си. Тенденциите, набелязани през последната седмица на октомври, ще се развиват през по-голямата част на следващия месец. Вашите дни са 10-11 октомври.


РАК
През октомври на Раците им предстои плътно да се заемат с подреждането на дома си, с решаването на различни семейни въпроси, общуване с децата и любовния партньор. Ще си купувате различни дреболии, които ще направят дома ви по-уютен, ще се заемете с почистването и с някои размествания. Тази дейност е точно навреме, тъй като именно през октомври ви предстои да приемете в дома си някаква важна личност от висшите слоеве на обществото. Не е изключено подобни гостувания да бъдат няколко. За работа най-благоприятен е краят на месеца. Влиянието на водната стихия ще помогне на Раците да вземат редица удачни решения, продиктувани по-скоро от интуицията, отколкото от стриктен разчет. В същото време следва внимателно да се отнесете към всякакви документи, изискващи вашия подпис – подобни неща е по-добре да оставите за ноември, когато ситуацията ще се очертае по-ясно. Вашите дни са 12-13 октомври.


ЛЪВ
Този месец е благоприятен за търсене на бизнес партньори, а така също и за общуване с близките. При решаването на най-разнообразни въпроси ще ви помогне личното обаяние, умението ненатрапчиво да склоните опонента към нужния извод. Мнозина ще успеят да завържат перспективни вързки както в професионалната, така и в личната сфера на живота. Активното влияние на Сатурн спомага за лекото и бързо разрешаване на всички семейни проблеми. Изобщо през октомври вие смело можете да разчитате на здрав тил – в случай на неочаквани проблеми винаги можете да разчитате на помощта и подкрепата на своите близки. Към края на месеца някои Лъвове ще се заемат с подреждането на дома или офиса, с най-различни размествания, включително може да се стигне до търсене на ново помещение. В това не би следвало да възникнат особени проблеми, но и не бива да разчитате на бърз успех. Много е възможно замислените нововъведения да бъдат окончателно завършени едва в средата на ноември. Вашите дни са 15-16 октомври.

ДЕВА
За разлика от септември, наситен с нееднозначни събития и противоречиви влияния, този месец ще протече много равномерно и спокойно. Вие вече сте решили множество насъщни проблеми, и сега е настъпило времето да си починете и натрупате сили. Спокойният жизнен ритъм ще създаде в много от Девите усещане за емоционален спад, но той може лесно да бъде преодолян, ако те се заемат с обичайните всекидневни дейности. През октомври за вашия знак е важно с необходимата предпазливост да се отнесете към всякакви финансови операции – не влизайте в съмнителни начинания, пресмятайте последствията от своите стъпки. Ако интуицията ви подсказва, че съществува вероятност от измама, доверете й се и се откажете от сделката. Втората половина на месеца е твърде неподходяща за покупки, особено ако става дума за автомобил. Периодът е също така неподходящ и за смяна на жилището и преминаването на друга работа. Вместо това е по-добре да се заемете с придобиването на нови навици, умения, разширяване на кръгозора, обучение и друга умствена дейност. Вашите дни са 17-18 октомври.


ВЕЗНИ
Този месец, отбелязан с Марс и Венера във вашия знак, ще бъде изпълнен с множество важни и съдбоносни събития. В личния ви живот, както и на работното място, следва да очаквате сериозни промени, по-голямата част от които ще носят благоприятен характер. Вие ще бъдете изключително активни и амбициозни, което ще се прояви в стремеж да решите проблемите в движение, без каквато и да е подготовка. Най-напрегната ще стане втората половина на месеца. Много Везни ще получат изгодни делови предложения, ще съумеят да разширят своя бизнес, да установят перспективни контакти, да открият нови делови партньори. През този период вие ще водите оживени преговори с най-различни хора – може дори от други градове и страни. След 20-ти дните са много благоприятни в личен план – удоволствието от общуването с любим човек, приятели и близки ще повлияе благоприятно върху вашата работоспособност. Вашите дни са 20-21 октомври.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …