Хороскоп за февруари: копнеете за минала любов

Хороскопи

 През този месец, може би тайно ще копнеете за минала любов или ще изпитвате несподелени чувства. Е, това е и житейски урок. Научете се да отпускате миналото и да живеете в настоящето.

 
Овен
 
През февруари представителите на зодия Овен, ще се проявят като истински алтруисти и ще искат да помагат на всички наоколо. Но не прекалявайте с усърдието, в противен случай ще се получи обратен ефект и може да загубите много добри приятели. Препоръчително е също по-малко да се ядосвате и да планирате предварително всякакви събития, тогава месецът ще протече гладко.
 
През февруари в работата си, ще поемете по-голяма отговорност. Но внимавайте и не се преуморявайте! За да се справите с всички предизвикателства на съдбата, ще трябва да овладеете много нови неща. Колкото повече помощници имате, толкова по-добре.
 
Любов и семейство
 
Ще искате да се отърве от сложните отношения и да останете сами. Въпреки това, добре обмислете своето решение, за да не съжалявате по-късно. Вашият партньор, може да ви оказва натиск и да ви принуждава да заемете различна позиция, но няма да отстъпите. С упоритостта и силата на характера си, няма да позволите да ви манипулират. Раздялата може да бъде морално трудна за вас, но колкото и да е сложно, не започвайте повторен роман с бившия си. Ако го направите, ще бъде десет пъти по-болезнено.
 
Много от вас, ще успеят да разрешат дългогодишен спор. Ако досега не сте имали смелост да се помирите с някой от вашите роднини или приятели, тогава февруари ще ви даде такъв шанс. Възможно е да се заемете с някаква обща кауза, която да ви обедини. Препоръчително е да не изяснявате отношенията, а просто да се наслаждавате на общуването.
 
Семейните, ще почувстват хлад в отношенията си. Има голяма вероятност за кавги и недоразумения. Възможно е партньорът ви, да иска да вземе всичко в свои ръце, което ще предизвика голямо раздразнение във вас. Не бъдете праволинейни, понякога трябва да отстъпите и просто да се отпуснете, тогава обстоятелствата ще поставят всичко на мястото си.
 
Кариера и финанси
 
Този месец, ще трябва да приключите със старите дела в работата си и личния живот. Става въпрос за дълговете. Може би, на някой дължите смяна, а на други материални ценности. Със сигурност ще ги върнете, но бъдете готови за финансови затруднения. Отсега нататък не поемайте задължения, които са трудни за изпълнение. Също не се заемайте с две неща наведнъж. Давайте предпочитание на неща които са ви познати и в които, се чувствате като риба във вода.
 
Структурирайте своите дела и тогава до края на месеца ще бъде възможно да завършите проектите навреме и да получите похвали от шефовете. Сега е по-добре да се откажете от страничната работа, тъй като това може да повлияе на основната ви.
 
На безработните се препоръчва, да овладеят нови хоризонти. Научете нови умения и се пробвайте в различна професия. Сега е моментът да помислите за влизане в университет. Отделете време, за да се подготвите добре за приемните изпити. Може би тази нова специалност, ще се превърне в основния ви източник на доходи за цял живот.
 
Здраве
 
През февруари са възможни проблеми с кръвното. Опитайте се, да спите повече, да си почивате и ако е възможно, се пазете от тревожна информация, идваща отвън – вашето здраве скоро ще се върне към нормалното си състояние. През втората половина на месеца, съществува риск от настинки или вирусна инфекция – укрепете имунитета си. Например, пийте билкови чайове с мед или лимон, яжте балансирано.
 
Обърнете внимание също на опорно-двигателния апарат, сега ще е много уязвим. Избягвайте опасните дейности и не рискувайте здравето си. Ако скоро не сте правили профилактичен преглед, е време да го направите за да избегнете развитието на опасни заболявания. Нормализирайте ежедневието си и коригирайте диетата. Съсредоточете се върху фибрите и протеините. Изключете алкохола и никотина. За да обогатите тялото си с кислород, често излизайте на чист въздух и се разхождайте.
 
Телец
 
През февруари, представителите на зодия Телец, ще трябва усилено да работят върху себе си. Може би, ще трябва да пожертвате нещо в името на бъдещите перспективи. Препоръчително е, да си направите ясни планове за бъдещето, а не да живеете ден за ден, тогава има вероятност много скоро да срещнете човек, с когото напълно ще съвпаднат възгледите ви за живота.
 
През февруари много събития и задължения ще се струпат на главата ви, като ненавременен сняг. Бъдете точни и всичко ще се получи до края на месеца. Ако започвате бизнес с някой, първо внимателно претеглете всички шансове и финансовите си възможности. Важно е да не надценявате своите собствени външни сили, така че в един момент да не се сблъскате с неприятности.
 
Любов и семейство
 
Много от вас, вероятно ще страдат за бивши отношения. Ще се разкайвате за необмислените си постъпки и това е добре. Може би е добра идея, да опитате отново с човека, когото все още обичате. Просто трябва да се разделите с навика си, да обиждате и давате морални препоръки. Бъдете по-меки и не повтаряйте старите грешки.
 
За семейните представители на знака, февруари ще е изпълнен с кавги. Няма да ви харесва бъркотията и липсата на изпълнени обещания. Погледнете всичко от друга страна, може би се нуждаете от различна тактика на поведение с децата. Във всеки случай трябва да сте по-меки и да избягвате скандалите.
 
Необвързаните най-накрая могат да срещнат човек, с когото ще им е интересно да си говорят за всичко. Може би, това ще е вашият кармичен близнак, изпратен, за да получите важни житейски преживявания и неописуеми емоции. Възможно е да започнете интимна връзка, но не забравяйте, че не трябва да прибързвате с нещата. Опознайте добре човек и едва тогава му се доверете изцяло, в противен случай ще страдате заради въображаеми илюзии.
 
Кариера и финанси
 
През февруари, ще трябва да се адаптирате към важни хора и шефове. Ще трябва да се примирите, че не всичко ще върви според вашия план. Това са временни затруднения, така че спокойно изпълнявайте всички задачи и не спорете с началниците. Дори да не ви харесва хода на събитията, ще трябва да търпите. Не се опитвайте да доказвате своя успех, шефът ви ще вижда и оценява всичко. Не правете това, за което не сте били помолени.
 
Тези които имат собствен бизнес, ще се сблъскат с твърда конкуренция. Изберете нови методи за борба и елиминиране на противниците, но го направете честно. Измислете нова концепция за вашата работа. Препоръчително е да не наемате роднини и близки приятели, в противен случай няма да може да избягате от неприятностите.
 
Във финансово отношение месецът, ще бъде стабилен. Винаги имате срити ресурси, за „черни дни“ . Най-успешните от вас, ще могат да заделят кръгла сума, за покупка на нещо за което отдавна мечтаят. Препоръчително е да избягвате големите разходи, скоро ще ви трябват значителни средства за инвестиция в някакъв бизнес.
 
Здраве
 
През февруари, ще сте предразположени към много инфекциозни заболявания. Затова на първо място, вземете превантивни мерки. Спомнете си народни методи за закаляване, разхождайте се по-често на чист въздух. Ако не може да избегнете болестта, тогава отидете на лекар. Все пак е препоръчително да не започвате веднага с тежки лекарства, в противен случай, са възможни проблеми със стомашно-чревния тракт. Старите изпитани народни лечения, не са по-лоши от лекарствата и ще помогнат да се отървете от лошото настроение и здраве.
 
Препоръчително е също да си почивате повече, не толкова физически, колкото психически. Активната умствена дейност, може да повлияе негативно на здравословното ви състояние и да причини главоболие. През този период, ако няма противопоказания и имате възможност, ще бъде полезно да посетите спа център, сауна и масажи.
 
Близнаци
 
През февруари представителите на зодия Близнаци, ще искат да се захващат с всяка работа, дори и такава с която са слабо запознати. Препоръчително е да вземате предвид мнението на другите, а не да решавате всичко вместо тях, в противен случай ще си спечелите лоша репутация. В този месец, ще трябва много да отстъпвате, но това ще донесе положителни резултати.
 
Този месец, не е време да споделяте с другите. Дръжте в себе си както проблемите, така и радостите. За какво ви са завистници и конкуренти? Понякога е полезно да вървите против течението, така че не се страхувайте от нестандартни решения. На работа, например шефовете със сигурност ще оценят вашия изключителен подход към проблема, дори и да предложите вариант, различен от тяхното мнение. Резултатът ще говори сам за себе си.
 
Любов и семейство
 
Семейните представители на знака, ще искат да бъдат господари в семейството. Ще контролират всяка стъпка на своите близки и ще се опитат да показват силата си над тях. Но помнете, че на вашето семейство, не им е необходим господар в дома, така че може би не трябва да хабите толкова усилия? По добре насочете енергията си за подкрепа и любов към близките си.
 
Необвързаните, могат да изживеят невероятен любовен роман. Самите вие, ще бъдете удивени от чувствата които предизвиквате. Въпреки това, тази връзка няма да отговори на вашите очаквания. Може би това е добре познат човек или просто някой, който преди ви е бил неприятен. Само не подновявайте отношенията си с бивш любим, иначе всичко ще завърши отново с разбити мечти.
 
Кариера и финанси
 
През февруари може да възникне неприятна ситуация на работното място. Възможно е да почувствате хлад в отношенията с колегите и да чуете неприятни клюки зад гърба си. Спомнете си предишните си действия, може би сте обидили някого и е време да се извините. Уверете се, че личните взаимоотношения не влияят на резултатите от вашата работа. От средата на февруари, ще е необходимо да помагате на другите и да поемете работата на някои служители. Ще се наложи да се трудите упорито, за да получите похвала от началниците.
 
Безработните, ще продължат с търсенето на подходяща позиция. Препоръчително е да се съсредоточите върху самообучението, това хем ще е от полза, хем ще се поразсеете малко. Сега не е моментът за започване на нова работа, изчакайте няколко седмици, тогава на хоризонта ще се появят по-добри възможности. Финансовата част, няма да бъде особено успешна, но няма да останете и с празни джобове. Парите ще ви стигат за обикновеният ежедневен живот, но разходите за забавления ще трябва да бъдат съкратени. Изчакайте по-благоприятен период за големи покупки.
 
Здраве
 
През февруари са възможни вегетативно-съдови проблеми. Често може да ви измъчва главоболие, виене на свят, нарушена координация. Може да избегнете подобни ситуации с помощта на лекарства, но за това е необходимо да си уговорите час с лекаря. Не се самолекувайте и водете здравословен начин на живот, той по-добре от лекарствата, ще ви помогне да възстановите баланса в тялото си. До края на месеца, спортувайте, запишете се на плуване, това ще ви помогне да поддържате организма си в добра форма.
 
За да избегнете проблеми с кръвното, забравете за цигарите и алкохолните напитки и пийте повече билкови чайове. Ако нямате сили да се разделите с вредните навици, тогава за начало намалете дозата. Много от вас, ще постигнат голям успех в каляването на собствената си воля. Ако искате да отслабнете, сега е време да си направите подходяща диета и да ограничите приема на въглехидрати. Отслабването ще е бавно, но до лятото ще забележите главозамайващ резултат.
 
Рак
 
През февруари в живота на представителите на зодия Рак, ще навлязат много промени. Събитията, които ще доведат до големи трансформации, ще се развият главоломно. Най-интересното е, че малко ще зависи от вас. Едва ли ще имате време, да се подготвите за иновациите. Ще трябва бързо да се адаптирате, към потока от нови обстоятелства. Подобна суматоха ще ви изплаши в началото, но ще ви направи много по-щастливи в края.
 
През този период не се препоръчва да отлагате важните въпроси до самия край на месеца. Ще има и неща, който ще зависят от вас. Затова не се колебайте, да поемете ролята на лидер – това ще е от полза както за работата, така и за дома. За да постигнете успех, трябва да действате твърдо, смело, без забавяне. Контролирайте емоциите си, взимайте бързо решения и не позволявайте на външни хора да си пъхат носа във вашите дела.
 
Любов и семейство
 
Семейният живот, няма да върви идеално. Възможно е разкриване на стари тайни и появата на недоразумения. Може би, вашият любим човек, се е отдалечил от вас. Подобна ситуация, говори за лично неправилно поведение. Може би сте твърде резки с любимия човек. Опитайте се да разрешите ситуацията, без да проявявате агресия.
 
Необвързаните, могат да се сблъскат с разочарования в любовта. Не бързайте да се доверявате на нови познати, може би тях ги интересува само вашето материално положение. За да не останете с разбити мечти, добре опознайте новите си приятели. Препоръчително е новите отношения, да започнат първо с дружба. А най-добре отложете сериозните стъпки в любовната сфера, поне до следващия месец.
 
Семейните, трябва да обърнат повече внимание на децата си. Сега те ще се нуждаят от специална подкрепа. Разберете какво правят в училище или детската градина и помогнете да се справят с някаква трудност. Безразличието разстройва детето ви, време е да покажете колко много го обичате.
 
Кариера и финанси
 
Февруари. ще донесе голям успех за бизнесмените. Възможно е да сключите изгоден договор. Предвижда се надеждно сътрудничество с хора, с които ще станете добри приятели в бъдеще. Може също да получите внезапна помощ от стари спонсори, не се отказвайте от такава подкрепа.
 
Избягвайте хора, които не вярват във вас. Сега трябва да се концентрирате върху важните задачи и да не се разсейвате от провокации. Бъдете сигурни, че партньорите ви, са на ваша страна и няма да повярват на слухове. Финансовата сфера ще бъде стабилна, благодарение на добрата подкрепа на близките. Няма да ви липсва нищо. Същевременно не прахосвайте пари напразно. Скоро ще ви потрябва прилична сума пари, за да решите някои проблеми, подгответе се предварително.
 
Здраве
 
През февруари, може да станете лесна плячка за вирусите. В този опасен период се препоръчва да засилите имунитета си, например да започнете да пиете витамини или да се закалите. Възможно е да бъдете подложени на много стрес. Старите хронични заболявания и зависимости, могат да напомнят за себе си. Ще трябва да се борите със силата на волята и да усвоявате нови методи за справяне със своите вредни навици.
 
В средата или в края на месеца, рискувате да попаднете в плен на спомените. Носталгията може да е приятно усещане, но през този период може да прерасне в депресия. Затова, спрете да гледате назад. Каквото е било, няма да се върне. Живейте в настоящето и търсете положителни моменти във всеки нов ден.
 
Лъв
 
Февруари обещава да бъде успешен период, за представителите на зодия Лъв. Ясно формулирайте своите цели, не се разпръсквайте по дреболии и не се страхувайте да рискувате. Искате или не, ще бъдете в полезрението на всички и ще решавате важни въпроси в своята работа или семейство. И със сигурност, ще блестите навсякъде.
 
Паралелно с това, ще обръщате прекалено голямо внимание на чуждото мнение. Ше се притеснявате от неоправданите очаквания и неизпълнени обещания. Но не си струва да се съобразявате с мнението на другите и да променяте живота си заради тях. Спазвайте вашите принципи и идеали и гледайте право напред. Също така, не се опитвайте да прекроите някого по себе си, сега това ще е безполезно начинание.
 
Любов и семейство
 
В любовните отношения, няма да позволите на втората си половинка да доминира. Това не влиза във вашите правила. Но и не дръжте любимият си, прекалено изкъсо. Учитайте неговото мнение, съветвайте се, а понякога угаждайте на капризите му. Извличайте урок от всяка избухнала кавга. Имайте предвид, че те ще се случват в резултат на вашето поведение.
 
Семейните трябва да се запасят с мъдрост, търпение и да се научат да лавират в сложни ситуации. Вашият партньор е уморен от диктаторските ви качества. За да не разрушите брака, ще трябва да преминете през някои промени, но не си позволявайте да се огъвате. По често общувайте с близките си, заемете се с нещо което ви обединява. Съвместното възпитание на децата и обсъждането на всички належащи проблеми, е изходът от вашата ситуация.
 
Необвързаните, ще търсят своя идеал. И въпреки че короната ви подхожда, сега е време да я свалите. С новия си избранник трябва да сте по-скромни, в противен случай ще изплашите късмета. Съсредоточете се върху своя чар и обаяние.
 
Кариера и финанси
 
През февруари ще изразходвате много енергия за важните задачи. Ще ви бъде поверен някакъв голям бизнес проект, който ще трябва да реализирате на 100%. От това ще зависят бъдещите перспективи в кариерата. Колегите със сигурност, ще ви подкрепят. Не се отказвайте от помощта на хора, които имат опит в подобна работа. Тези които имат собствен бизнес, ще трябва да работят много усилено, за да завършат поетите проекти. Дайте пример на вашите служители и станете обект на подражание за тях. Възможни са също изгодни предложения за работа в друг град. Помислете внимателно, може да се наложи да започвате всчко отначало.
 
Безработните, могат успешно да кандидатстват за нова позиция. Сега всички врати са широко отворени пред вас. Интервютата, ще преминават успешно. Само не бързайте да се хващате на първото ви отправено предложение, първо претеглете добре всички плюсове и минуси и чак тогава се съгласявайте.
 
Здраве
 
През февруари, най-уязвима ще е храносмилателната ви система. Не експериментирайте с нови рецепти, необичайни продукти и екзотична храна. Напротив, трябва да се придържате към специална диета, която ще помогне на тялото ви и ще облекчи обострянето на хроничните заболявания. Важно е също да не преяждате, приемайте повече витамини и минерали. Създайте си меню, в което доминират фибрите, цитруси и протеини.
 
В този период също могат да възникнат проблеми с очите. Не забравяйте да се консултирате със специалист и да изпозвате предпазни очила. Не седете дълго време пред компютъра и правете специални упражнения за очите. Добра превенция ще бъдат витамините или биологично активните добавки за очи.
 

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …