Декларация за поверителност

Декларация за поверителност

  Сигурността е важна, но някои детайли може да звучат объркващо. Тази страница обяснява какъв е подходът ни към поверителността на вашите лични данни и как това ви засяга.

  Ние събираме анонимни статистики за вашите посещения, като например кои от нашите страници сте посетили.
    Трети страни като Фейсбук и Туитър може да знаят, че сте посетили нашия сайт, ако използвате техните услуги. Ние нямаме контрол над тях, но смятаме, че така или иначе тази информация не представлява заплаха за вас.
      Никога не споделяме вашите данни с трети страни, освен когато това е необходимо, за да ви предоставим нашите услуги.
  Ние измерваме посещенията в нашия сайт с помощта на Google Analytics. Приложението води статистика кои страници сте разглеждали в нашия сайт, как сте стигнали до него и малко основна информация за вашия компютър. Цялата тази информация е анонимна – така че ние не знаем кои сте вие; само, че някой е посетил нашия сайт.
  Информацията, която събираме с Google Analytics ни помага да разберем кои от нашите страници вършат наистина добра работа, как хората пристигат в нашия сайт и така нататък.
  Както повечето сайтове, ние използваме тази информация, за да направим уебсайта още по-добър.
 Социалните мрежи предлагат бутони за споделяне и други подобни, които ние използваме на нашия сайт – като например бутоните “Харесвам” и “Tweet”.
   За тази цел ние използваме код, който социалните мрежи предлагат и който не се контролира от нас. За да функционират тези бутони, основната информация, която се знае за вас, е дали сте логнати; например Фейсбук използва това, за да казва „еди-колко си от вашите приятели харесват това“. Ние нямаме никакъв достъп до тази информация, нито можем да контролираме по какъв начин се използва тя от социалните мрежи.
  Следователно социалните мрежи могат да знаят, че разглеждате този уебсайт, ако използвате техните услуги (което не означава, че го правят, но тяхната политика може да се променя). Тъй като нашият сайт не е компрометиращ, предполагаме, че това не представлява проблем за повечето потребители.  

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …