Годишен хороскоп за 2023 – зодия Риби

Астрология

Тази година ще ви донесе много приятни емоции, срещи и нови запознанства. Важна роля или въздействие в живота ви ще има от страна на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.
Те може да са причина за важно събиране или поредица от събирания свързани с определена тема за разговор, събирания по интереси или обща кауза.
През годината ще имате добри доходи, достатъчно за да помогнете с определена цел на дете или внуче или да предприемете пътуване свързано с тях. В някои случаи ще има парични преводи или финансови отношения с дете, които ще са с някаква положителна цел, инвестиция, помощ.
Благоприятна година за грижи около имот извън вашето населено място или за закупуване на такъв.
Радостна вест свързана с раждане на дете, което ще се роди в празничен/специален ден.
Ако сте ангажирани със съдебно дело, в което има участие на брат, сестра или други роднини, подгответе се за емоционална борба, конфликти без полза за никого, допълнителни неприятности или усложнения. Какъвто и да е проблема, съдебния казус, то той едва ли ще се разреши тази година.
Като цяло 2023 ще бъде неблагоприятна за съдебни и юридически дела независимо какво се разрешава или урежда чрез тях.
През годината ще възникне конфликт с родител роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Каквата и да е причината на напрежението помежду ви, то това ще е от временен характер и в края на краищата ще се постигне съгласие, успех. Но ще се премине през няколко месечно изпитание на отношенията ви.
Ще сте много стабилни, борбени и неотстъпчиви, когато се налага да защитвате своите собствени/преди всичко материални интереси.
Придобиване на някакъв вид собственост, с леки усложнения или проблеми. Ще се зарадвате много, защото това ще е част от вашия план за годината.
Възможно е завръщане в дома на родители или в Родината и устройването ви за постоянно. През 2023 мнозина ще се завърнат по родните си места като затова ще има не само лична, но и някаква друга причина.
На успех сред публика, в обществото, чрез публични изяви ще могат да се зарадват мъжете над 35 години. Предстои ви предложение за някаква изява, участие в мероприятие, голямо събитие, което ще ви възнагради за участието ви със силни и незабравими емоции.
Благоприятна година за развлечения, за почивка на специално място или в чужбина. Независимо от вашия собствен пол през годината ще бъдете зарадвани от награда, бонус, подарък, придобивка чрез мъж.
Възможна е материална придобивка чрез лотария за мъжете Риби.
Придобиване на собственост, права върху имущество чрез мъж (баща, дядо, съпруг, свекър и др.)
Стабилност в професионален или бизнес план. Възможност за начало на самостоятелна дейност/бизнес със съдействието/участието на хора от семейството ви.
Нов домашен любимец.
Година, в която много любовни връзки ще бъдат узаконени и ще се постави началото на ново семейство, нов дом. Промяна по местоживеене поради създаване на ново семейство.
Нов човек в дома ви или нов домашен любимец.
Ще възникне нова за вас възможност за развитие в личен или професионален план и тя ще дойде чрез сравнително млад мъж. Появата на мъж роден под знака на Водолей, Близнаци или Везни в живота ви ще окаже благотворно влияние, независимо дали връзката ще има интимен/личен характер или ще е на друга основа.
При мъжете Риби ще има много силна сексуална връзка с жена родена под знака на Везни, Близнаци или Водолей. Докъде ще доведе ще зависи преди всичко от нейното желание.
Добри финансови възможности ще осигури 2023 на мъжете до 35 години, в повечето случаи благодарение парите на другите, наследство, брачен партньор, развитие на мистични интереси и др.
Внимавайте, когато давате/инвестирате пари в неща, които имат връзка с чужденци или пътуване в чужбина. Не се доверявайте всекиму.
Неблагоприятна година за съдебни и юридически казуси свързани с пари. Ако възникнат такива то те ще продължат доста дълго във времето…
Проблем със здравето на момиче или млада жена, попадане в инцидент, което ще изиска специализирано или по-дълго лечение.
Младите момичета да внимават с кого се показват и общуват в обществото. Опасност от въвличане в неприятна ситуация, загуба на репутация, а оттам и други лични/професионални загуби.
Неочаквано ново приятелство с жена над 35 години, която тепърва ще бъде ваш покровител или ще ви помага в определени ситуации. Тук не става дума за пари, а за протекция в една социална или професионална среда.
Жените Риби ще имат възможност да намерят своята желана и комфортна работа през годината, което ще се случи по изненадващ, неочакван начин за тях.
Нови проекти или бизнес идеи, които ще имат възможност за реализация през годината.
Майка или друга жена роднина също може да изиграе положителна роля във вашето образование, кариера или бизнес.
Не се доверявайте на хора Стрелец, Лъв или Овен, когато планирате или работите по проекти/планове свързани с далечно пътуване. Емиграцията в чужбина за тези от вас, за които е цел, може да се окаже твърде разочароваща като резултат и мечта, която предварително сте имали.

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Водолей

2023 ще ви предложи възможности за финансово и материално стабилизиране. Приключване на сложни казуси или съдебно дело от финансов характер.Житейска раздяла с мъж над 35 години.Много мъже Водолеи ще сложат край на една изчерпала се любовна връзка или брак. Решението ви ще бъде категорично, независимо от цената, която ще трябва …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Козирог

2023 година ще е година на любовта, на различните любовни вълнения и бури, както ваши лични, така и на пораснали вече деца.Раждане на повече момичета в близкото ви и приятелско обкръжение.Много млади жени ще станат майки.Ще сте склонни обаче с лекота да пропилявате придобитото или даденото ви, като това може …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Стрелец

За вас Стрелци, 2023 ще е година на възход, на промяна свързана с работата или кариерата ви. Там ще имате най-ярко изразени възможности за постигане на определени цели, утвърждаване на завоювани позиции, напредък.Възможност за ново начало в нова област или бизнес.В материално – имуществен план нещата ще са по-сложни, с …