Годишен хороскоп за 2023 – зодия Водолей

Астрология

2023 ще ви предложи възможности за финансово и материално стабилизиране. Приключване на сложни казуси или съдебно дело от финансов характер.
Житейска раздяла с мъж над 35 години.
Много мъже Водолеи ще сложат край на една изчерпала се любовна връзка или брак. Решението ви ще бъде категорично, независимо от цената, която ще трябва да платите за една такава раздяла.
Конфликт с млад мъж, който ще се опита по някакъв начин да се възползва от вашите идеи или възможности за добри доходи, печалба.
Вероятен е опит от такава личност да ви ощети по някакъв начин.
Трудни финансови отношения с мъже родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Затруднения ще възникнат ако имате да получавате пари от тях.
През годината ще възникнат важни събития, новини свързани със сестра или друга жена от роднинското ви обкръжение. Възможно е да имате общи действия свързани с документи и други общи интереси.
Покана за гостуване от страна на жена, което ще е причина за пътуване извън вашето населено място.
Успешна година за жените Водолеи, които се занимават с писане, образование и всякакъв вид обучение.
Брачни проблеми при младите жени може да са в основата на леко захлаждане на отношенията с родители, игнориране на тяхната намеса в личния ви живот или обратното.
Всякаква намеса на родители в личния ви живот ще е причина за поява на неискреност в отношенията ви, тайни или опити за манипулация.
Събитие свързано с брак, за който ще бъде съобщено след свършен факт.
Ще сте склонни да харчите повече средства за удоволствия, да участвате в различни игри/лотарии с цел печалба. Годината не вещае такива „успехи“ затова по-добре внимавайте колко средства използвате за подобни забавления.
Разходи свързани с вече пораснали деца, които ще ви натоварят твърде много. Понякога ще имате нужда от тяхното разбиране и подкрепа, но нещата няма да се получат според вашите очаквания.
Ако ви предстои лечение свързано с желанието ви за майчинство, внимавайте къде и на кого и за какво давате пари.
През годината ви предстои подмяна на техника, с която работите, нов вид производство (ако сте производители), отказ от старо производство и др.
Ако имате материална отговорност в работата си, бъдете внимателни и нащрек. Вероятност от вид кражба или злоупотреба, за която да се наложи да плащате или да поемете наказание.
Ако имате в работата/бизнеса си съдружник Риби, Скорпион или Рак очаквайте да възникне една деликатна ситуация, която ще постави на изпитание отношенията ви. Положително развитие обаче ще имат делови отношения с представители на знака Лъв, Овен или Стрелец.
Ако планирате през годината брак с една личност, може да се окаже, че ще я завършите с друг човек. В този план са възможни всякакви изненади.
Семейните Водолеи ще се радват на екзотично или специално пътуване с брачния си партньор, на място или в държава, където ще изживеете незабравими спомени и емоции.
Възможни са събития свързани с наследство, получаване на придобивка от страна на роднини на брачния партньор и др.
През годината развитие ще имат вашите окултни и мистични интереси или способности. Няма причина за уплаха от това, което ви предстои да преживеете.
Промяна в някои ваши философски или религиозни възгледи, което ще е свързано с мястото/средата, където ще се чувствате в „свои води“. Събития, за които имате усещане като вече преживени в един друг ваш живот.
Успешно развитие за тези, които са ангажирани с по-висока степен на образование.
Успехи в съдебно дело, чието начало идва от миналата година.
Ако предприемете пътуване зад граница с цел работа, брак – предстои ви да имате трудно начало, но ще останете там, за където ще пътувате.
Ако имате дете или внуче родено под знака на Козирог, Дева или Телец през годината ще изживеете притеснение около негова обществена/публична изява. Може да се зарадвате на един труден успех, заслужено признание или почит за извършена геройска постъпка.
При младите родители кариерата често ще „страда“ от по-важните ви грижи свързани с малкото ви дете. По-добре ще са тези от вас, които ще могат да разчитат на родителска помощ. Останалите е добре да изчакат по-добро време и да не ощетяват детето си с нужното му внимание.
Ако сте публична личност възможно е ваше дете или внуче да бъде използвано по някакъв начин за „атака“ срещу вас.
Годината е благоприятна за начало и развитие на бъдещи ваши проекти свързани с нови социални или професионални цели. Може да срещате затруднения или спънки от „доброжелатели“, но не се отказвайте, нито си губете времето за обяснения с тях. Всеки си има своя пътека…
2023 ще е благоприятна за всякакви далечни пътувания, емиграция, преместване по местоживеене, събиране на семейства. Може да ви изненада неочакван източник на пари, да откриете забравени или скрити предмети, пари.
През тази година е важно да помагате, да раздавате от себе си от сърце. Тогава съдбата ще ви изненада със събития и възможности, за които не сте имали смелост да мечтаете.

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Риби

Тази година ще ви донесе много приятни емоции, срещи и нови запознанства. Важна роля или въздействие в живота ви ще има от страна на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.Те може да са причина за важно събиране или поредица от събирания свързани с определена тема за разговор, …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Козирог

2023 година ще е година на любовта, на различните любовни вълнения и бури, както ваши лични, така и на пораснали вече деца.Раждане на повече момичета в близкото ви и приятелско обкръжение.Много млади жени ще станат майки.Ще сте склонни обаче с лекота да пропилявате придобитото или даденото ви, като това може …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Стрелец

За вас Стрелци, 2023 ще е година на възход, на промяна свързана с работата или кариерата ви. Там ще имате най-ярко изразени възможности за постигане на определени цели, утвърждаване на завоювани позиции, напредък.Възможност за ново начало в нова област или бизнес.В материално – имуществен план нещата ще са по-сложни, с …