Годишен хороскоп за 2023 – зодия Козирог

Астрология

2023 година ще е година на любовта, на различните любовни вълнения и бури, както ваши лични, така и на пораснали вече деца.
Раждане на повече момичета в близкото ви и приятелско обкръжение.
Много млади жени ще станат майки.
Ще сте склонни обаче с лекота да пропилявате придобитото или даденото ви, като това може да се дължи на желанието ви да поемете излишен риск, без да прецените реалните си възможности. Ако сте разумни в действията може да си осигурите достатъчно стабилност. В противен случай ви очакват неочаквани загуби и сривове на плановете ви.
Парите като цяло ще са твърде несигурна материя за вас през годината. Не ви заплашват затруднения, но стига да сте разумни и разсъдливи, когато разпределяте бюджета си и когато поемате някакви ангажименти.
Годината ще е сложна по отношение на планове свързани с покупка на имоти и скъпо струващи вещи. Внимателно следете за качество, условия по договор, гаранция и др.
Здравословен проблем свързан с брат/сестра и други роднини.
Предстои ви важна комуникация или лична кореспонденция, която не бързайте да афиширате преди да имате сигурност в това, което се случва. Ще имате много шансове през годината, късмет също няма да ви липсва, но всичко ще трябва да става бавно, дискретно, без много афиширане преди финалния завършек.
Очаквайте през годината годеж или сватба в дома си или в роднинското си обкръжение. При всички случаи ще сте част от едно голямо събитие от семеен характер.
Важно събитие ще има и в живота на родител, което също ще е повод за събиране.
Благоприятна година за разрешаване на проблеми свързани с подялба на недвижима собственост.
Завръщане в родния дом или подготовка за такава след период на учение/работа надалеч от дома. Сега много силно ще се усеща връзката между семейството и Родината особено при тези от вас, които живеят надалеч.
Много успешна година за хората на изкуството, творците и артистите. Ако получите възможност или покана за публична изява, не я отказвайте само от страх или неудобство. Това е вашата година, когато ще можете да покажете своя потенциал.
Пътуване с цел туризъм, почивка за което може да получите специална награда, бонус, промоция.
Добре ще се развият романтични връзки с партньори от друго населено място/държава.
Раждане на дете в дом, където то е отдавна дългочакана радост.
През 2023 мнозина млади мъже ще опитат късмета си чрез работа в друг град или държава. Ще възникне за това възможност чрез ваш директен контакт, интервю за дадена позиция, от което ще се възползвате успешно.
Завръщане на син или внук след по-дълъг престой в друг град/държава свързан с работа, учение и др.
Устройване с нов дом или жилище, но едва ли ще е чрез покупка…
Ще имате по-сериозен натиск в работата си от страна на мъж, но това е донякъде защото тази личност ще иска да покажете своя пълен потенциал, възможност и да се освободите от някои ограничения, задръжки, които вие самите си налагате поради някаква причина.
При мъжете над 35 година е възможен флирт/авантюра на работното място или чрез професионалните контакти, които имат.
Възможни са конкретни действия при някои вас свързани с подялба на наследство идващо по линия на баща, дядо или друг роднина от мъжки пол.
Неприятно събитие/ситуация свързано с близка жена родена под знака на Стрелец, Овен или Лъв, която живее или работи в чужбина.
Инцидент или друго нежелано събитие може да се случи и с жена родена под знака на Везни, Близнаци или Водолей, която живее надалеч от вас ( не живете заедно).
Благоприятна година за пътуване или престой зад граница.
Конфликт с родител свързан с пари, общи финанси и др.
Проблеми от финансов характер могат да възникнат между вас у работодател (заплата, оборот и др.), шеф, представител на органите на властта.
Неприятна новина, събитие, инцидент свързано с човек от приятелското ви обкръжение.
Бъдете предпазливи в контактите си с хора родени под собствения ви знак, както и такива родени под знака на Телец и Дева.
Неискреността ще е причина за чести конфликти, разочарования, провали.

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Риби

Тази година ще ви донесе много приятни емоции, срещи и нови запознанства. Важна роля или въздействие в живота ви ще има от страна на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.Те може да са причина за важно събиране или поредица от събирания свързани с определена тема за разговор, …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Водолей

2023 ще ви предложи възможности за финансово и материално стабилизиране. Приключване на сложни казуси или съдебно дело от финансов характер.Житейска раздяла с мъж над 35 години.Много мъже Водолеи ще сложат край на една изчерпала се любовна връзка или брак. Решението ви ще бъде категорично, независимо от цената, която ще трябва …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Стрелец

За вас Стрелци, 2023 ще е година на възход, на промяна свързана с работата или кариерата ви. Там ще имате най-ярко изразени възможности за постигане на определени цели, утвърждаване на завоювани позиции, напредък.Възможност за ново начало в нова област или бизнес.В материално – имуществен план нещата ще са по-сложни, с …