Годишен хороскоп за 2023 – зодия Стрелец

Астрология

За вас Стрелци, 2023 ще е година на възход, на промяна свързана с работата или кариерата ви. Там ще имате най-ярко изразени възможности за постигане на определени цели, утвърждаване на завоювани позиции, напредък.
Възможност за ново начало в нова област или бизнес.
В материално – имуществен план нещата ще са по-сложни, с по-бавно развитие от това, което имате като желание или с преодоляване на по-големи препятствия, спънки, по-големи разходи.
Възможно е възникването на неприятна ситуация от финансов характер свързана с дете, внуче, племенник родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.
Опит за измама, манипулиране свързано с пари и по някакъв начин свързано с дете или млад човек от близкото ви обкръжение.
Разговори с брат или сестра родени под знака на Телец, Козирог или Дева свързани с общи финанси, парични интереси или задължения.
Такива разговори може да проведете и с други роднини, с цел запазване, съхраняване на общо имущество или общи интереси.
Пътувания свързани с уреждане на финансови интереси или с цел работа в страната, където живеете.
Годината ще бъде благоприятна за успех и печалба от интелектуален труд.
Начало на нова образователна степен, свързано с преместване в друг град или държава.
Ако все още живеете при родителите си, 2023 може да е вашето начало на самостоятелен живот. При тези от вас, които вече живеят разделено от родители е възможно точно обратното, завръщане в „бащиния дом“ или полагане на грижи за такъв, ремонтиране и др.
Годината не изключва получаване на наследство, за което не сте имали предварително очакване/надежда.
Ако работата ви е свързана с вид изкуство, са възможни неочаквани сривове, отлагания, неприятности и проблеми преди всичко идващи от хора Лъв, Стрелец или Овен.
Годината няма да ви даде много време и възможности за удоволствия, защото ще имате важни приоритети, които не може да отлагате или омаловажавате.
На неочаквани изпитания ще бъдат подложени любовни/романтични връзки, както ваши собствени, така и на вече пораснали собствени деца (ако имате такива).
Избягвайте всякакви форми на хазарт и спекулации.
Както писах в началото, това е година в която ще преминете през някаква промяна в работата си, свързана с растеж, възход, нова позиция, нов бизнес.
На особено добри възможности ще се зарадват младите жени Стрелец.
Добри доходи от работа в семейството ви, ако имате брачен партньор Везни, Близнаци или Водолей.
Жените ще изразходват доста средства за козметично лечение, зъболечение и друг действия свързани с външния им вид.
В брака и в семейството ви като цяло ще възникне напрежение около необходимостта от грижи, специално лечение или диета за роднина. Противоречия и спорове свързани с различни деликатни теми от ежедневието ви.
Свръхчувствителност ще е в основата на повечето конфликти в дома ви.
Проблеми ще възникнат и с бивш брачен партньор около издръжка или по друг финансов въпрос.
Преди да продължа нека да ви успокоя, че през 2023 няма даденост за разводи или раздели при Стрелците. Проблемите и изпитанията са с цел да нагодят различни характери, да изчистят и хармонизират противоречията помежду ви.
Определено ще имате причина да се радвате и да се чувствате обичани както от страна на партньора си, така и от страна на неговите близки.
Финансови приходи от страна на партньора ви или роднини от негова страна (вкл. наследство).
Различни странни преживявания или сънища, които ще ви накарат да повярвате, да се уверите, че има нещо повече извън реалния свят, в който живеем.
Успешно и продуктивно развитие на връзките с чужбина за мъжете Стрелец. Създаване на нови приятелства и бизнес контакти. Предложение за работа зад граница. Покана от страна на роднина или приятел за гостуване в друга държава.
Начало на висше образование или друга по-висока степен.
През 2023 ще се радвате и на благополучен обществен/политически живот ако сте публична личност или ангажирани с политическа партия, инициатива.
Успех в бизнеса на жена от семейството ви ще е повод за гордост или празник в дома ви.
Важна роля на родител: при жените – майката, а при мъжете – бащата, независимо къде са те.
2023 ще ви обогати с нови приятелства отблизо и далеч. В определени моменти ще получавате помощ от тях, но и вие ще сте в помощ на своите приятели.
Година, в която ще се включите в някаква благотворителна дейност или събитие свързано с хуманитарна дейност.
Реализиране на очаквания и планове свързани с пътуване, със срещи с приятели и роднини отдалеч.
Ако имате бизнес, то той ще се разшири извън границите на населеното място, където живеете.
За тези, които планират преместване в друга държава, емиграция, там където ще отидете или трудно ще си намерите работа или ще работите нещо съвсем различно от това, с което сте се занимавали до момента.
Възможен е неприятен инцидент в работата ви.

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Риби

Тази година ще ви донесе много приятни емоции, срещи и нови запознанства. Важна роля или въздействие в живота ви ще има от страна на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.Те може да са причина за важно събиране или поредица от събирания свързани с определена тема за разговор, …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Водолей

2023 ще ви предложи възможности за финансово и материално стабилизиране. Приключване на сложни казуси или съдебно дело от финансов характер.Житейска раздяла с мъж над 35 години.Много мъже Водолеи ще сложат край на една изчерпала се любовна връзка или брак. Решението ви ще бъде категорично, независимо от цената, която ще трябва …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Козирог

2023 година ще е година на любовта, на различните любовни вълнения и бури, както ваши лични, така и на пораснали вече деца.Раждане на повече момичета в близкото ви и приятелско обкръжение.Много млади жени ще станат майки.Ще сте склонни обаче с лекота да пропилявате придобитото или даденото ви, като това може …