Годишен хороскоп за 2023 – зодия Скорпион

Астрология

2023 ще се окаже твърде различна от това, което ще имате като идея за нея в нейното начало. Бъдете готови за всякакви промени и изненадващи събития.
Голяма промяна ще има в живота на жените над 35 годишна възраст. Тя може да има връзка с преместване в друг дом, друг град или друга държава. Възможно е пребиваване в друг дом за известен период от време и др. Всички промени, които ще ви сполетят през годината са за хубаво и са част от физическото ви устройване на едно по-добро ниво.
На значителни финансови и материални придобивки през годината ще могат да се радват мъжете над 25 години. Това няма да стане без помощта на цялото ви семейство, което ще е част от тези успехи.
Силна подкрепа може да получите през годината от страна на баща, дядо, съпруг или друг мъж от семейството ви.
Важни промени ще настъпят в живота и на ваши брат/сестра или други много близки родственици, като тези промени ще дадат определено отражение и върху вашия собствен живот.
Пътувания при несемейните представители на знака свързани с романтични срещи, запознанства, почивка с интимния партньор.
Годината е благоприятна както за започване, така и за завършване на по-висока степен на образование.
Благоприятна година за творците, които ще издадат своя книга, ще открият своя изложба или друг вид представяне пред обществото.
Действия свързани с наследство, уреждане на наследствени имоти и друг вид собственост идваща от млад човек в семейството ви.
Много млади хора ще направят кардинална стъпка в живота си, напускайки бащиния дом и устройвайки се в друго населено място, а в повечето случаи и в друга държава. Обратно на това, тези които вече са извън родината си ще обмислят варианти за своето завръщане, което ще се случи през тази или следващата година поради различни причини и обстоятелства.
Много силна емоционална връзка с баща, който е в Отвъдното. Ще имате своите съновидения или странни събития, които да ви покажат неговото присъствие около вас.
Предстои ви очакван завършек на една отдавна изчерпала се любовна връзка. Време е за успокоение, почивка преди ново начало в живота ви. Не избързвайте…
Трудности и грижи свързани с дете или внуче, бременност. Преди всичко ще възникват здравословни неразположения, които ще покажат проблеми, на които ще трябва да се обърне по-сериозно внимание.
Неприятна новина свързана с ваша стара любов или романтична афера.
Предстои ви разговор с нов началник, ръководител, бизнес партньор или клиенти, което ще сеотрази положително на заплатата и доходите ви като цяло.
Получаване на пари от неизвестен все още източник.
Уреждане на финансови отношения или общи парични действия с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева.
Ако работите съвместно с брачния си или интимен партньор през 2023 са възможни конфликти поради техни действия или атака от страна на колеги, ръководители, клиенти спрямо вашата връзка. Такива едни отношения в работата ви ще бъдат под известно напрежение за даден период от време.
Конфликт с бизнес партньор, роден под знака на Риби, Скорпион или Рак.
През годината не ви очакват някакви особени затруднения или ограничения. Добри доходи може да се очаква и от страна на брачен партньор, наследства или от развитието на други неочаквани обстоятелства във ваша полза.
Нечия загуба на вас ще донесе полза. По естествен път…
Ще ви шокира новина или събитие свързно с кардинална промяна във възгледите на ваш приятел, смяна на религия, партия, позиция.
Новина свързана със сериозно съдебно дело за човек от приятелското ви обкръжение.
Неприятна новина от чужбина свързана с човек, когото познавате.
Сложно развитие ще имат и романтични връзки с чужденци, като са възможни различни спънки, забавяния, грешки и недоразумения.
Неочаквано пътуване по работа, с цел обществена или професионална изява.
Получаване на признание, награда, което ще ви накара да пътувате.
Възможна е нова работа свързана с пътуване, преместване, туризъм или да пътувате за да работите някъде за даден период от време.
Всяка намеса на пари в приятелските ви отношения ще е за тяхна сметка – загуба или охладняване на контактите ви с тях. При някои дори ще има опит за вид измама, подвеждане, манипулиране с цел парична или друга облага.
Далечно пътуване, емиграция, брак в чужбина е твърде вероятно за младите представители на знака.
И много хубавите и много лошите неща в живота ви ще дойдат по някакъв начин чрез хора родени под знака Везни, Водолей или Близнаци.

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Риби

Тази година ще ви донесе много приятни емоции, срещи и нови запознанства. Важна роля или въздействие в живота ви ще има от страна на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.Те може да са причина за важно събиране или поредица от събирания свързани с определена тема за разговор, …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Водолей

2023 ще ви предложи възможности за финансово и материално стабилизиране. Приключване на сложни казуси или съдебно дело от финансов характер.Житейска раздяла с мъж над 35 години.Много мъже Водолеи ще сложат край на една изчерпала се любовна връзка или брак. Решението ви ще бъде категорично, независимо от цената, която ще трябва …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Козирог

2023 година ще е година на любовта, на различните любовни вълнения и бури, както ваши лични, така и на пораснали вече деца.Раждане на повече момичета в близкото ви и приятелско обкръжение.Много млади жени ще станат майки.Ще сте склонни обаче с лекота да пропилявате придобитото или даденото ви, като това може …