Годишен хороскоп за 2023 – зодия Дева

Астрология

2023 за вас ще бъде една трудно предсказуема година защото винаги ще има възможност за промяна „в последния момент“ преди нещо да ви се даде да го преживеете.
Ако имате очакване за развитие на въпроси и планове свързани с имот или по-скъпо имущество – въоръжете се с търпение. Някой друг също ще има сходно като вас желание и ще се получи някакъв вид конфликт на интереси или противопоставяне.
Пазете се от кражба или посегателство върху имущество, което ви се полага по право.
През тази година може да очаквате значителна промяна в работата си, която ще се отрази за хубаво или за лошо най-вече на заплатата ви. В повечето случаи промяната ще е за добро, но все пак има малък процент от Девите, които могат да пропилеят своя шанс в очакване на нещо по-добро.
Край на някаква степен на образование или завършване на обучение, квалификация, което ще е значителна стъпка в кариерата ви.
Получаване на пари от наследство или благоприятни възможности за добри доходи от наследствен имот, рента, обезщетение, застраховка и др.
Предстои ви да създадете множество контакти с хора от различни градове и държави, а с някои от тях ви предстои и реална среща през годината. Пътуване с такава цел ще е основно в държавата, където живеете. В някои по-редки случаи е възможно пътуване зад граница с такава цел.
Събиране с роднини свързано с фамилна среща, голям празник или друг важен повод.
При несемейните Деви романтично запознанство с човек от разстояние, което ще се развие много бързо и неочаквано за вас.
При жените Дева до 35 години важни отговорности свързани с родители или роднини от мъжки пол.
Нов човек в дома ви, най-вероятно момиче или жена.
Сватба в роднинското ви или приятелско обкръжение, като вие ще сте родственици/приятели с булката.
През годината ще се родят повече момичета родени под знака на Дева.
Любовния ви живот ще е твърде непредсказуем, на приливи и отливи, с преминаване през различни сътресения, помирение, начало и край или край и след това ново начало…
Благоприятно разрешаване на сложен проблем свързан с дете.
Възможни са гинекологични или урологични неразположения, но с възможност за бързо и ефикасно лечение/възстановяване.
Възможности за стабилна кариера и успешен бизнес ще имат младите мъже Дева. Ще се наложи да вложите средства в някакъв вид обучение или квалификация. Инвестиция, която ще си струва да бъде направена.
Възможно е начало на нов бизнес или помощ в бизнеса на млад мъж от семейството ви.
Ако имате брачен партньор роден под знака на Риби, Рак или Скорпион 2023 може да се окаже нелека за вашето семейство. Преди всички ще сте атакувани от различни интриги, клюки, опити за намеса в личния ви живот под най-различна форма.
Сега ще бъде важно да покажете стабилност и да запазите самообладание независимо какво ви предстои да преживеете. Всяко събитие сега ще има значение, но то трябва да се развие от само себе си, с твърде малка или почти никаква намеса от ваша страна.
Трудности от здравословен или личен характер свързани с мъж, роднина от страна на съпруг/съпруга или интимен приятел/приятелка.
Житейска раздяла свързана с мъж, който има някаква връзка със семейното ви или съседско обкръжение.
Поява в живота ви на нов човек или нови хора от друга националност/религия.
Конфликт с такава личност родена под знака на Козирог, Телец или Дева.
Затруднения или различни спънки при пътуване зад граница, но те ще са повече от личен характер, като конфликт с човек от близкото ви обкръжение.
Годината ще е сложна и проблематична ако сте въвлечени в някаква форма на обществен или политически живот. Трудно ще реализирате това, което имате като идея или план. Конфронтация с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец свързана с важен документ, договор, компромат и др.
Радостно събитие свързано с майка или роднина по майчина линия.
Неочаквано събитие в любовта, за ваши приятели, което може да е като малка приказка или тема за филмова история.
Изненадата на 2023 ще е свързана с раждане на дете/момиче, с ваша дъщеря или внучка.
Действия на жена Близнаци, Водолей или Везни мога да внесат големи, кардинални промени в живота ви под една или друга форма.

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Риби

Тази година ще ви донесе много приятни емоции, срещи и нови запознанства. Важна роля или въздействие в живота ви ще има от страна на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.Те може да са причина за важно събиране или поредица от събирания свързани с определена тема за разговор, …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Водолей

2023 ще ви предложи възможности за финансово и материално стабилизиране. Приключване на сложни казуси или съдебно дело от финансов характер.Житейска раздяла с мъж над 35 години.Много мъже Водолеи ще сложат край на една изчерпала се любовна връзка или брак. Решението ви ще бъде категорично, независимо от цената, която ще трябва …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Козирог

2023 година ще е година на любовта, на различните любовни вълнения и бури, както ваши лични, така и на пораснали вече деца.Раждане на повече момичета в близкото ви и приятелско обкръжение.Много млади жени ще станат майки.Ще сте склонни обаче с лекота да пропилявате придобитото или даденото ви, като това може …