Годишен хороскоп за 2023 – зодия Лъв

Астрология

2023 ще е година, която ще е много важна за развитието на личните ви или професионални контакти. По-чести пътувания или посрещане на повече гости. Повече ангажименти с роднини или с близки приятели.
Начало на средно, висше или друг вид образование, квалификация и други форми на обучение.

2023 ще бъде планирана по един начин от мъжете над 35 години, но още в нейното начало, в първите един – два месеца ще се наложи тотална промяна на всичко. Това няма да е поради неприятни събития и няма да е във ваша вреда. Напротив! Ще възникнат нови моменти и възможности и вие няма да искате да ги пропуснете!
През 2023 ще ви се наложат сериозни разходи за здравето на близка жена или ще се ангажирате с благотворителна акция за подпомагане лечението на жена, която ще има нужда от по-голяма финансова помощ.
При жените над 35 години ще има реална опасност от попадане в нежелана, критична ситуация от финансов характер поради измама, кражба, предоверяване и др.
Личните ви отношения, често ще провокират емоционални спадове, особено в отношенията с брат или сестра, братовчеди, съседи и др.
Нова романтична връзка с човек от разстояние, която обаче ще ви създаде доста напрежение или несигурност именно поради фактора „разстояние“. Понякога по-трудна комуникация, разминавания в уговорки или очаквания, които допълнително ще усложнят една такава връзка.
Хубави моменти ще имате с родители или с родител, предимно баща или роднина по бащина линия. Възможна е повторна сватба на родител или друг роднина.
Благоприятна година за семеен бизнес, особено ако има някаква приемственост с бизнес, който е бил поминък на ваши родители или по-възрастни родственици.
Сватба в семейството, която ще е начало на нещо много хубаво, включително на обща семейна инвестиция, бизнес и др.
Както казах по-нагоре 2023 не е от най-благоприятните за начало или развитие на любовна връзка от разстояние. Възможно е отказ от среща, отлагане на пътуване с цел среща или събиране за общо съжителство. В някои случаи ще има и окончателна раздяла в една такава връзка.
Неприятна новина, събитие, инцидент по време на пътуване свързан с млад човек или млади хора.
Година, в която може да се получи наследство или друга материална облага по линия на баща, дядо или друг роднина от мъжки пол.
2023 носи доста смутни времена в работата ви. Ще възникнат най-различни сложни ситуации, хаос, объркване от неочаквани, нежелани промени или липса на подготовка за тях.

Често ще възникват конфликти с колеги и с клиенти, което ще е допълнителен фактор, който ще определи желанието ви за промяна на работното място при първа възможност.
Неблагоприятна година за тези от вас, които ще се ангажират с някакво съдебно дело. Трудно предсказуемо развитие, възникване на нови неблагоприятни за вас обстоятелства и др.
През 2023 Лъвовете могат да очакват всякакви изненади свързани със собственото си семейство или с роднинските си връзки. Възможно е някой да се премести да живее с вас или вие да се преместите да живеете с някого. Възможно е по-дълго гостуване поради различни причини, нов човек в дома ви, чести гостувания, регулярни седмични събирания и др.
Важни решения свързани с брака ви, които ще повлияят благоприятно върху важни за вас роднински или приятелски взаимоотношения.
Неприятно събитие от миналото свързано с дете или млад човек ще бъде на преден план в живота ви с определена причина.
Често ще мислите дете, което живее далеч от вас или дете, с което се виждате рядко. Трудна година за самотните майки или бащи, за тези които поради някаква причина нямат възможност да се грижат за собственото си дете и др.
Чуждестранните връзки и пътувания ще заемат важна част от живота на младите дами до 35 годишна възраст. Възможни са конкретни действия свързани с чужбина или с чужденци, които ще преминат през временни или по-специфични неприятности свързани с пари.
През годината ще помогнете на жена в труден момент, като помощта ви ще бъде предимно финансова или по финансов въпрос.
Успешна кариера през 2023 могат да имат младите мъже. Същото важи за образование или бизнес, в зависимост накъде ще бъде насочено вашето внимание през годината.
Нов дом за мъжете Лъв или ново преустройство в дома.
Успешна финансова сделка или инвестиция с мъж.
Интересни събития ще има в личен план за тези, които имат сериозна романтична връза. Интересните моменти няма да са свързани с брак, въпреки че и той не е изключен. По-скоро с общите преживявания и спомени, които ще имате през годината.
Нови контакти, запознанства с жени предимно с професионална насоченост, общи интереси и цели и др.
През годината всеки от вас ще се зарадва на по-малка или по-голяма придобивка, която ще получите или закупите с голяма доза късмет.
Шанс в лотария или друга материална игра на късмета.

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Риби

Тази година ще ви донесе много приятни емоции, срещи и нови запознанства. Важна роля или въздействие в живота ви ще има от страна на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.Те може да са причина за важно събиране или поредица от събирания свързани с определена тема за разговор, …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Водолей

2023 ще ви предложи възможности за финансово и материално стабилизиране. Приключване на сложни казуси или съдебно дело от финансов характер.Житейска раздяла с мъж над 35 години.Много мъже Водолеи ще сложат край на една изчерпала се любовна връзка или брак. Решението ви ще бъде категорично, независимо от цената, която ще трябва …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Козирог

2023 година ще е година на любовта, на различните любовни вълнения и бури, както ваши лични, така и на пораснали вече деца.Раждане на повече момичета в близкото ви и приятелско обкръжение.Много млади жени ще станат майки.Ще сте склонни обаче с лекота да пропилявате придобитото или даденото ви, като това може …