Годишен хороскоп за 2023 – зодия Рак

Астрология

2023 ще е динамична, разнообразна година за вас с много нови контакти, по-чести пътувания основно в страната, където живеете.
На успехи ще могат да се надяват тези от вас, които работят в сферата на комуникациите, в средствата за масова информация, туризма или транспорта. Предстоят ви промени и нова нагласа според бързо променящите се условия за бизнес и работа.
Ако започнете съдебно дело за да защитите свои права или имущество, тази година определено ще ви донесе късмет.
Време за промяна във всяко едно отношение, но след добре обмислен план за действие. Ако сте наясно какво искате и как да го постигнете, късметът ще бъде на ваша страна.
Предстоят промени, които в никой случай не бива да бъдат започвани емоционално и прибързано.
Неприятности могат да възникнат с родител или финансов партньор, роден под знака на Скорпион, Рак или Риби. Срещите и разговорите ви с тях по тези въпроси ще са напрегнати, сложни, продължителни. Винаги обаче ще има някакво разумно, рационално разрешение.
Динамиката на годината не бива да ви прави прекалено доверчиви към всяко хубаво нещо, което ви се случва, примамливо предложение или интересна връзка. Особено внимателни в това отношение да бъдат младите жени Рак.

Внимание в отношенията ви с млада жена Водолей, Близнаци или Везни, с която може да възникне сериозно недоразумение в отношенията ви. Възможна е ситуация, в която тя да си помисли, че използвате лъжа или измама спрямо не, както и обратното.
Мнозина от вас ще се наложи да поемат по-сериозен ангажимент и грижи към дома на родители или други близки родственици.
Възможни са събития или действия свързани с наследствен имот, реставриране или продажба, отдаване под наем и др.
В някои случаи наследствен имот може да бъде причина за проблем или оспорване на права, особено когато става дума за даването му като завещание на човек извън семейството ви.
Пазете дома си от всякакви инциденти и ако нямате застраховка не пропускайте да си направите такава своевременно.
В личния си живот често ще преживявате всяка дисхармония в отношенията си твърде емоционално и болезнено. Ще сте склонни лесно да се обиждате или да приемате всеки коментар, забележка като търсене повод за раздяла.
Възможни са прояви на ревност както от ваша страна, така и от страна на партньора ви.
Като цяло 2023 не предполага раздели или разводи, но ако се стигне до такъв момент то ще е вследствие неконтролируеми емоции и гняв от ваша страна или от страна на партньора ви.
През тази година може да възникне неочаквана нова и благоприятна възможност за работа извън мястото където се намирате в момента (град или държава). Тази тенденция ще е особено силна при мъжете Рак.
Възможни са различни делови и бизнес отношения с мъж от друг град или държава, които да повлияят благоприятна на сегашната ви позиция или бизнес.
Неочаквано пътуване свързано с работа или лечение при мъжете над 35 години.
Семейните ви отношения, като изключим някои неприятни моменти, за които вече писах ще се развиват в рамките на това, което имате като база преди началото на 2023.
Повод за радост свързан с жена над 35 години, които ще празнува юбилей, голям успех, популярност, печалба и др.
При жените Рак е възможна радост свързана с нов дом или нов член в семейството ви: дете, внуче, зет, снаха и др.
Година, в която мнозина ще се зарадват на нов домашен любимец.
Сватба, която може да има връзка както с вас самите, така и с човек от семейството на вашия брачен или интимен партньор.
Ще се следи и обсъжда уредена от едно семейство сватба или сватба по сметка, което не е задължително да ви засяга вас лично.
Това може да е събитие свързано с ваши приятели, съседи или роднини от страна на партньора ви.
Възможна е парична подкрепа или наследство чрез роднини от страна на партньора ви.
През 2023 мнозина ще търсят контакт със стара своя любов или ще търсят истината за преживяна вече раздяла. Може да се очаква някакво възстановяване на отношения с подобна личност особено ако между вас има далечно разстояние. Отношенията ви ще са на ниво приятели и не бива да се очаква възраждане на любовната ви връзка. Всеки подобен натиск ще провали и охлади и малката възможност за добри отношения.
Ако имате настоящ партньор, който живее или работи зад граница, които ще забави или усложни, някои от вашите планове за съвместно съжителство или брак, събиране и преместване в един дом.
През 2023 при вас ще възникне ситуация, която може да се определи като кражба, вид загуба, посегателство върху ваш имот, имущество или интелектуален труд. Внимавайте много във всеки един документ или договор, в който се уреждат някакви финансови отношения. Не поемайте отговорност за чужди действия от финансов характер, банков заем и др.
Отлагане или отказ на някакъв договор или споразумение свързано с парични отношения с човек роден под знака Телец, Козирог или Дева.
Ще възникне неприятна ситуация свързана с работата или образованието на жена от семейството ви, като майка, сестра, дъщеря, племенница и др.
При вас самите ще възникне неприятен момент на работното ви място свързан с жена: колежка или ръководител, който ще ви създаде напрежение или паника за даден период от време.
Може да получите предложение за нова работа, която или ще се окаже не толкова добра, колкото ви я предствят или ще разберете твърде скоро, че това не е вашето място.
Изненадата за 2023 година ще бъде свързана по някакъв начин с дете на ваша приятелка или приятели. Неочаквана бременност или раждане, за които ще разберете със закъснение.

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Риби

Тази година ще ви донесе много приятни емоции, срещи и нови запознанства. Важна роля или въздействие в живота ви ще има от страна на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.Те може да са причина за важно събиране или поредица от събирания свързани с определена тема за разговор, …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Водолей

2023 ще ви предложи възможности за финансово и материално стабилизиране. Приключване на сложни казуси или съдебно дело от финансов характер.Житейска раздяла с мъж над 35 години.Много мъже Водолеи ще сложат край на една изчерпала се любовна връзка или брак. Решението ви ще бъде категорично, независимо от цената, която ще трябва …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Козирог

2023 година ще е година на любовта, на различните любовни вълнения и бури, както ваши лични, така и на пораснали вече деца.Раждане на повече момичета в близкото ви и приятелско обкръжение.Много млади жени ще станат майки.Ще сте склонни обаче с лекота да пропилявате придобитото или даденото ви, като това може …