Годишен хороскоп за 2023 – зодия Близнаци

Астрология

През 2023 година за вас най-важното нещо ще бъде семейството, като различни, но с особено значение ангажименти свързани с родители, по-възрастни родственици, деца или други млади хора от фамилията ви. Година, която ще се запомни с няколко важни събития от семеен характер.
Предстоят ви много планирани и непланирани срещи с приятели, с групи от хора, с които ще имате общи интереси или обща цел за реализация. Ще сте повече ангажирани, отколкото през 2015 защото сега вие ще сте тези, които ще събират хора, съмишленици и сподвижници.
Начало и развитие на ново приятелство с човек роден под знака Риби, Рак или Скорпион.
2023 ще бъде запомнена с появата на нови източници на доходи. Нова по-добре платена работа или неочаквана печалба от ваша дейност, ангажимент, бизнес.
Когато тези събития се случат в живота ви, те ще ви накарат да се замислите каква ирония е понякога живота ви. Сега може да затворите врата през която нещо важно и ценно за вас се опитва да влезе. Но може да отворите друга, на чийто праг така и нищо няма да се появи…
Така или иначе във финансови и дори в материален план 2023 ще бъде годината на приятните изненади.
Очаквайте важно събитие свързано с дете на ваш брат, сестра или друг близък родственик. То може да има връзка с раждане, сватба, нов дом, преместване и др.
Интересна, полезна и приятна за вас ще бъде комуникацията ви с по-млади от вас хора.
Конфликт с майка, баба или сестра свързан с важно за вас пътуване за вас или за тях. Може да възникне несъгласие около преместване по местоживеене, работа в друго населено място и др.
Ще възникне сериозна причина за безпокойство около дъщеря или внучка. То може да има връзка със съдбовна промяна в нейния живот, съдебно дело или друг важен и съдбовен за бъдещето момент.
Любовни проблеми при дете или любовни тревоги за младите жени Близнаци, които имат връзка с партньор роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.
Може да ви изненада любовна афера на работното ви място. Въпреки, че ще ви зреди с много силни емоции, тя ще е в основата и на много сериозни проблеми, трудни решения и дори може да е причина за преместване.
Нова любов с човек, с когото имате общи професионални интереси, запознанство чрез агенция, виртуално запознанство или случайно запознанство на обществено място (без предварителна уговорка или очакване).
В семейството си очаквайте важно събитие с мъж „въздушен“ (Близнаци, Водолей, Везни) или „земен“ знак (Телец, Козирог, Дева).
Нов човек в дома ви, който ще бъде роден под някой от тези по-горе споменати знаци, като това може да има връзка с раждане на дете под такъв зодиакален знак или тази личност да е бъдещ зет, снаха и др.
Разрешаване на деликатен проблем свързан с роднина до 35 годишна възраст.
През 2023 година голяма част от Близнаците ще сменят своята работа или работното си място. Възможна е промяна в техника, с която сте работили досега или начало на нова дейност. Във всичко това ще имате силна подкрепа, протекция на важен за вас човек или група от хора.
Семеен имот ще ви натовари емоционално, както вас самите, така и близките ви хора Оставете някои неща да следват своя естествен ред и не се опитвайте да оправите/разрешите нещо, защото по-скоро ще го объркате. Много от нещата свързани с имот или жилище през тази година няма да зависят от вас.
Мъжете Близнаци с престижна кариера, висок пост в обществото или в политиката да бъдат особено внимателни. Грешка или действия от миналото ви, сега може да са в основата на една загуба или провал. Сега сами себе си можете да провалите.
Неприятна новина свързана с мъж над 35 години, който живее в друго населено място.
През годината внимавайте с всякакви документи, свързани с имот, жилище или строеж. Проверявайте всякаква документация, дори тя да идва от страна на ваши роднини.
2023 за вас ще бъде време на сериозни разходи. Някои от тях могат да възникнат от нищото, тоест да не са планирани или очаквани и да са значителни като сума. В добрите си времена се стремете да спестявате повече, за да може по-лесно да преминавате през трудните периоди.

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Риби

Тази година ще ви донесе много приятни емоции, срещи и нови запознанства. Важна роля или въздействие в живота ви ще има от страна на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.Те може да са причина за важно събиране или поредица от събирания свързани с определена тема за разговор, …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Водолей

2023 ще ви предложи възможности за финансово и материално стабилизиране. Приключване на сложни казуси или съдебно дело от финансов характер.Житейска раздяла с мъж над 35 години.Много мъже Водолеи ще сложат край на една изчерпала се любовна връзка или брак. Решението ви ще бъде категорично, независимо от цената, която ще трябва …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Козирог

2023 година ще е година на любовта, на различните любовни вълнения и бури, както ваши лични, така и на пораснали вече деца.Раждане на повече момичета в близкото ви и приятелско обкръжение.Много млади жени ще станат майки.Ще сте склонни обаче с лекота да пропилявате придобитото или даденото ви, като това може …