Годишен хороскоп за 2023 – зодия Телец

Астрология

2023 за родените под знака на Телец ще премине през важни събития и кардинални промени свързани с работата, бизнеса и здравето. Особено значима и съдбовна ще бъде за военните, моряците и тези, които работят в системата на полицията.
През годината ще има важно събитие свързано с чичо или леля.
Нов домашен любимец в дома ви или растеж, успех за тези, които се занимават с животновъдство.
В личен план през годината ще преминете през различни изпитания, които ще са свързани с вид раздяла, отказ, загуба или кражба (включително на интелектуален проект, продукт). Събития, които ще ви наранят емоционално, ще ви разочарват от все по-задълбочаващият се егоизъм и материализъм на човека.
Във финансов план сега много внимателни трябва да бъдат младите жени. При тях изкушенията ще са най-големи, както такива свързани с лесни печалби или по-лесен начин на живот, така и откъм заблуди, попадане в схема за измама, изнудване, интриги. Бъдете много внимателни в преценките си за хора и за предложения, които ще ви бъдат направени.
За тези Телци, които имат дъщери са възможни неочаквани разходи свързани с тяхното здраве, образование и др. Пътуване по семейни причини, което ще бъде провокирано от конфликт или спор с роднини. Уреждане на документи или наследство. Възникване на противоречия, сблъсък на интереси и др.
Самите вие ще сте доста емоционални тази година, лесно докачливи и ревниви.
По-сложни отношения през годината може да имате с братя или сестри, братовчеди или съседи.
Голяма част от проблемите ви сега могат да се задълбочат поради неумението или нежеланието ви да правите компромиси, да проявите търпение или разбиране позицията на другата страна.
Мнозина ще запомнят тази година с раждане на дете или внук, завръщане на дете от далечен път, където е било да учи или работи.
Тази година може да напълните къщата си с хора, което е прилив за вас, макар да е на духовно, емоционално ниво.
Голямо събиране с роднини по много важен повод.
Важна роля на майката. През годината ще има вид повторение на част от нейни стари преживявания или важни съновидения свързани с нея.
Уреждане на въпрос свързан с имот или имущество.
Личният ви живот през тази година ще зависи само от вас. Много жени ще станат майки. Година на нарастване на семейството.
2023 година носи финансови успехи и придобивки чрез деца, чрез работа с деца, чрез ангажирането ви в творчески проект.
Силна година за хората от шоу бизнеса, за тези които се занимават с туризъм, хотелиерство и въобще за тези, които са в сферата на отдиха и развлеченията.
Любовта ще бъде щедра за жените над 35 години и в емоционален и в материален аспект. Стига да няма опити за задкулисни игри и опити за измама.
Възможна е имуществена или финансова облага чрез баща, дядо или друг мъж от семейството.
Шанс за печалба от тото или лотария ще имат предимно жените Телец.
Както писах в началото основните събития през годината ще са свързани с вашата работа(кариера), бизнес, образование, здраве. Особено кардинални тези събития ще бъдат за хората свързани с армията, полицията, мореплаването, държавните служители. Промяната може да е свързана с нов пост, нова кариера, преместване поради работа в друг град/държава, по-чести командировки или бизнес пътувания.
Щастливо, успешно преминаване през една опасност или операция.
Събития свързани с домашен любимец или нов домашен любимец в дома ви.
За тези, които се занимават с животновъдство разрастване на фермата, нови животни в стопанството, нови бизнес партньори/клиенти.
Неочакван брак, ново семейство за мъжете над 35 години. Без да сте планирали подобна стъпка в началото на годината, нови обстоятелства или събития ще ви провокират към подобно решение.
За тези, които ще бъдат ангажирани през годината със съдебно дело, където ответната страна ще е мъж, могат да очакват неочакван развой и резултат.
2023 носи флиртове и авантюри повече при мъжете Телец, отколкото при жените.
През тази година избягвайте всякакви кредити, банкови заеми, ипотека. Съществува голяма вероятност, въпреки по-голямото ви внимание да ги получите при неизгодни условия, да допуснете грешка и др.
Следете добре семейния си бюджет и изчиствайте навреме всички сметки за плащане.
Възможно е здравословно неразположение от гинекологичен или урологичен характер.
Всяко напрежение през годината ще се отразява на здравето ви по един или друг начин, затова отделяйте повече време за спорт и почивка.
Ще съумеете много ловко да излезете от една твърде неприятна ситуация в службата си.
През тази година голяма част от Телците ще преминат на ново ниво на духовно развитие, като това ще стане след преживяване на едно събитие, изпитание или съпричастност към премеждие в живота на близък човек.
Успех ще има за тези от вас, които ще започнат своето висше образование или ще са в процес на неговото приключване.
2023 носи пътуване зад граница и успех там, ако е по работа или вълнуващи преживявания, ако е свързано с туризъм, среща с приятели и др.
Семейните Телци ще получат силна подкрепа от страна на роднини на брачния си партньор или ще успеят да хармонизират отношенията си с тях, ако са били проблем досега.
Младите мъже да избягват през годината проблеми с хора представители на закона или властта. Не намесвайте приятели и връзките си с тях в работата или бизнеса си. Не променяйте правилата, ако не искате сами да сте си виновни за неприятности и загуби.
Мъжете Телец, които имат синове ще се наложи да водят трудни разговори свързани с определена личност от приятелското им обкръжение.
През 2023 ако не се водите от интересите на приятелите си, а следвате своите собствени цели и идеали, ще можете да постигнете много и обратното. Това особено важи за младите мъже Телец.
Тези от вас, които живеят с родители или други близки хора ще могат да се преместят и да имат по-самостоятелен и независим начин на живот.
Нови запознанства с хора отдалеч, като някой от тях ще бъде ваш гост през годината.
През годината всичко тайно ще стане явно по един или друг начин. Колкото и да се опитвате да контролирате нещата, само по-големи загуби и тревоги ще ви носят.
Силна уплаха или стрес, които ще ви върнат към старо преживяване.
През 2023 очаквайте пътуване с приятели или гостуване на приятели от друг град/държава.
Ще успеете да реализирате свое желание свързано с пътуване или преместване по местоживеене.

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Риби

Тази година ще ви донесе много приятни емоции, срещи и нови запознанства. Важна роля или въздействие в живота ви ще има от страна на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.Те може да са причина за важно събиране или поредица от събирания свързани с определена тема за разговор, …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Водолей

2023 ще ви предложи възможности за финансово и материално стабилизиране. Приключване на сложни казуси или съдебно дело от финансов характер.Житейска раздяла с мъж над 35 години.Много мъже Водолеи ще сложат край на една изчерпала се любовна връзка или брак. Решението ви ще бъде категорично, независимо от цената, която ще трябва …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Козирог

2023 година ще е година на любовта, на различните любовни вълнения и бури, както ваши лични, така и на пораснали вече деца.Раждане на повече момичета в близкото ви и приятелско обкръжение.Много млади жени ще станат майки.Ще сте склонни обаче с лекота да пропилявате придобитото или даденото ви, като това може …