Годишен хороскоп за 2023- зодия Овен

Астрология

За 2023 година първоначалните планове на голяма част от вас ще са свързани с жилищно устройване, стабилизиране с нов дом, вила, допълнителен имот. Грижи около друг имот, който може да е притежание на родители или на дете. Всичко в този план ще става по различен начин и рядко ще съвпада с това, което вие имате като очакване. Всъщност лошите неща ще са свързани само с това разминаване с вашите очаквания и желания, тъй като цяло годината ще е стабилна за вас в личен и материален план.
Възможни са обаче неуредици, повреди, аварии вътре в дома ви, в жилище или офис, които притежавате като ваша собственост или собственост на семейството ви.

През годината може да очаквате финансова подкрепа от жена, която живее/работи в друго населено място или с която имате/ще имате лични или професионални/бизнес отношения. Женското присъствие в живота ви през 2023 определено ще се отрази добре на финансовите ви дела и на бюджета ви като цяло.
Възможни са доходи чрез пътуване или работа надалеч, като това да има връзка с жени по някакъв начин.
Получаване на пари от жена, което може да е регулярно, тоест да е всеки месец или на някаква определена дата/ определен срок от време.

През годината може да се вълнувате по един или друг начин около личния живот на брат или сестра и най-вече около тяхна романтична връзка. Ще възникват моменти, които ще създават безпокойство в цялото ви семейство.
Неприятна новина свързана с пътуване или пътен инцидент на ваш приятел, роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.
Ново значимо за живота ви приятелство, което обаче ще започне при някакви неблагоприятни обстоятелства или ще има трудно начало.
Раздяла с човек от приятелското ви обкръжение поради невъзможността да комуникирате помежду си по нормален начин; усложенена или твърде натоварваща ви връзка.

Година, която ще запомните с няколко важни събирания в дома си, с роднини или приятели, като поводите винаги ще са много важни, но за всеки от вас ще са различни.
Силна връзка с дома на родителите или със самите родители поради развитието на важни събития в семейството ви.
Възможно е преместване свързано с тях или с вас под различна форма или за различен период от време, включително окончателно напускане на родния дом.
Тук може да се каже, че е възможно не само напускане на родния дом, но и завръщане в родния дом или в родината.
Освежаване/ремонтиране на родния дом с цел бъдещо преживяване там.

През 2023 може да преживеете временна професионална криза или неблагополучие свързано с кандидатстване за нова работа, преместване на нов пост и др.
Ще се преживее една неприятна ситуация или разочарование, но впоследствие във времето ще се види, че това е било вид подтик от съдбата да видите някои неща в друга светлина, да наберете смелост за определени реакции или решения.
Възможно е някой да се оплаче от вашата работа, да изрази недоволство или несъгласие с вашите методи на работа.
Неприятна новина свързана със здравето на близък човек или пътуване във връзка със здраве/лечение, някакъв вид терапия.
Неблагоприятна година за диети, особено ако не са ви специално препоръчани от лекуващия ви лекар.
Пазете домашните си любимци от чуждо посегателство или от загуба на обществено място, в непознат за тях район.

През 2023 изпитание ще преживеят брачните ви отношения, като ще постави под въпрос бъдещето на брака ви. Причината за това може да е най-различна и не е задължително да бъде свързана с изневяра, нещо което всеки ще си помисли в първия момент. Всъщност много рядко точно изневярата е причина за развод при Овните, по-скоро различни други фактори могат да окажат въздействие за едно такова решение. Тук обаче става дума за различни други обстоятелства, които ще провокират търпението ви, ще ви предизвикат да вземете много по-категорични решения за личния си живот и бъдеще. Самото изпитание, не означава раздяла, а просто сътресение, което ще покаже, че имате проблем и той може да бъде разрешен единствено със съдействието на партньора ви, с компромиси от негова/нейна страна и с някои наложителни промени в начина ви на живот. Осъзнавайки сложността и сериозността на една такава криза и подхождайки разумно в нея, то резултата може да се окаже стабилизиране на брака ви и дори повод за подновяване на съпружеския ви обет.
Добре е да се знае, че брака ви също така може да бъде атакуван от думи или действия на странични хора, които ще имат свой собствен интерес да дестабилизират вашата връзка.

През тази година не ви се дават лишения, неблагополучия, кризи, с които да не можете да се справите сами.
Получаване на пари или друга облага, чрез наследство, завещание, рента от наследствен имот и др.
Благополучно развитие на съдебно дело (ако сте ангажирани с такова) от финансов характер.
Несемейните представители на Овен ще създадат връзка с човек, който работи в сферата на финансите, в съдебна институция, инвестиционна компания и др.
Интересно и благоприятно за вас развитие на лични, роднински и професионални отношения с представители на Водолей, Близнаци или Везни.
Сключване на благоприятен за вас финансов договор, споразумение, кредит.

През годината често ще се сблъсквате с хора, с различни възгледи от вашите предимно тези, които касаят живота, смъртта, духовния свят и законите в него. Това, че някой има различно мнение и виждане от вас не би трябвало да ви провокира към грубо отношение или конфликт. Другите хора приемат нещата от нивото, до което са стигнали в своето развитие. Вие или сте малко по-напред или изненадващо за вас сте изостанали, но не можете да го осъзнаете.
Успех за тези, които са ангажирани с по-висока степен на образование или се занимават с писане/издаване на книга и др.
Благоприятна година за далечни пътувания, независимо около напрежението, което ще възникне заради него.
Нова връзка или ново развитие на създадени вече отношения с някой, който живее и работи зад граница.
Добра година за фермери, които се занимават с животновъдство.

През годината особена нужда от вашето внимание, помощ или грижи ще има ваша дъщеря или внучка, независимо дали открито ще поиска такава или от криворазбрана гордост ще я отхвърли, дори тогава когато я предлагате.
По-деликатни ще са нещата с малките деца, където ще трябва да разчитате единствено на своята интуиция.
Раздяла на работното ви място с жена, която изцяло напуска сферата в която е работила досега.
Трудни отношения с жена, която е във вашето ръководство или на по-висока позиция от вас, но по-млада по възраст, която има големи амбиции и самочувствие, което създава проблем (вероятно не само със вас.)

Лесно ще създавате приятелства и контакти с мъже независимо от вашия собствен пол. Благодарение на роднинските ви връзки с мъж (баща, дядо, брат, син и др.) може да станете член на някаква партия, организация, група от хора с общи интереси и цели и др.
Раждане на момче във фамилията или раждане на близнаци.
Може да инвестирате в образованието, кариерата или друга важна дейност на син, внук или друг мъж от семейството ви.

Среща с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог ще е началото на един нов етап от живота ви, в сфера или област, която ще е строго индивидуална за всеки (лична, професионална, политическа, спортна и др.)
Много бракове или бурни любовни връзки с хора Скорпион, Риби или Рак.
Възможност за пътуване в чужбина, среща с непозната, но странна личност или място, което ще промени схващанията ви за живота и живота във Вселената като цяло.

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Риби

Тази година ще ви донесе много приятни емоции, срещи и нови запознанства. Важна роля или въздействие в живота ви ще има от страна на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.Те може да са причина за важно събиране или поредица от събирания свързани с определена тема за разговор, …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Водолей

2023 ще ви предложи възможности за финансово и материално стабилизиране. Приключване на сложни казуси или съдебно дело от финансов характер.Житейска раздяла с мъж над 35 години.Много мъже Водолеи ще сложат край на една изчерпала се любовна връзка или брак. Решението ви ще бъде категорично, независимо от цената, която ще трябва …

Астрология
Годишен хороскоп за 2023 – зодия Козирог

2023 година ще е година на любовта, на различните любовни вълнения и бури, както ваши лични, така и на пораснали вече деца.Раждане на повече момичета в близкото ви и приятелско обкръжение.Много млади жени ще станат майки.Ще сте склонни обаче с лекота да пропилявате придобитото или даденото ви, като това може …