Хороскоп за края на март – пролетта е в душата ни

Хороскопи

Изнервени и напрегнати сте, защото през март трудностите по пътя ви няма да са малко, при това неочаквани, непредвидими, но и извън вашия контрол. Дори и вината за тях да е във вашите колеги, не проявявайте нервност заради забавянето на плановете ви. Не допускайте спонтанност в действията си само защото искате да сте по-силни от съдбата си, факт, сам по себе си невъзможен, но товарещ ви с нови трудности заради вашето противопоставяне и нежелание да видите действителността. Забравете за начинанията и се отдайте на рутинните си задължения. Със сигурност имате какво да довършите. Допълнителната работа не пречи да сте отговорни и към преките си задължения. Въпреки трудностите имате сили да постигнете всичко, щом сте си поставили крайна цел.

Оптимисти сте и това ви помага, Не смесвайте чувствата и професионалните си задължения. Когато имате поставена задача, забравете околния свят, докато не я завършите. Не позволявайте да ви се пречи. Ако имате намерение да създавате семейство, изчакайте до следващия месец или сключете само граждански брак, за да избегнете трудности и в семейния си живот. Не провокирайте скандали в семейството, ако сте го създали, както и сред вашите приятели и колеги, за да си спестите здравословните проблеми заради стаения у вас гняв.


През март нямате причина да мързелувате, защото месецът ви позволява да предприемате промени както на работното място, така и сред вашето обкръжение и в личния живот, но го правете с мярка, за да не съжалявате заради вашите прибързани действия. Естествено, няма да пропуснете да използвате сексуалното си излъчване, за да се домогнете до сферите на властта. Очаква ви провал, ако решите да се занимавате с политика. Не винаги ще бъдете в състояние да преценявате правилно ситуацията, в която попадате, и ще се налага да се измъквате от лапите на Съдбата и от наказанията, които си просите заради неспазването на Съдбовните изисквания. Ще бъдете прозорливи и изпълнени с идеи, които не на всеки може да разкажете.

Позволете на мисълта си да лети в свободен полет, без самокритика и бариери. Само така ще бъдете ценени от обществото. Наложете си търпение. Ще сте променливи в мислите и желанията си, обзети от стремеж да намерите своето призвание и да бъдете приети и уважавани. Тази е причината често да се впускате в коренно различен от верния и отреден ви от Съдбата път. От вас зависи да пътувате, включително зад граница, да създадете нови парт-ньорства. Несемейните имат шанса зад граница да срещнат любовта на живота си.

През март сте щастливи заради усещането за домашен уют и сигурност след променливия месец февруари. За вас това е от голямо значение, дарява ви криле, за да полетите отново към поредната цел, защото сте убедени, че семейното щастие гради и другото щастие – в професионално и материално отношение. С такава житейска философия успехът е категорично с вас, въпреки че заради неподходящи партньорства може да търпите и разочарования. Време е да осъзнаете какво сте постигнали в личен и обществен план и да го стабилизирате. Не се колебайте да създадете стабилност и спокойствие в отношенията си у дома и на работното място, защото от тях зависи вашият успех или провал, а вие сте непримирими към провалите и мъстите на мига.

Не позволявайте да ви разпореждат, но и не налагайте насила мнението си, защото рискувате да отдалечите от себе си хората, на чиято подкрепа разчитате. Хармонията в отношенията ви зависи също от вашето поведение и от осъзнаването, че е по-добре да бъдете толерантни към желанията на околните, за да ви отговорят със същото. Начинанията са нежелателни, но ако са неотложни, бъдете внимателни и ги обмисляйте прецизно. Съветът ми е да намалите изискванията си към хората, които според вас трябва да отговарят не на реалните, а на създадените от вас представи, защото само тогава ще намерите мястото си и средата си и ще бъдете приети и уважавани.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …