Хороскоп за втората половина на март – съдбата е с вас

Хороскопи

През март сте променливи, неспокойни, спонтанни в действията си. Лесно може да прегреете от претоварване, защото без много мислене се хвърляте с целия си ентусиазъм във всичко, с което се захващате. Раздавате се докрай, без да прецените докъде е безопасната граница. Променливи сте и в идеите си. Обичате да сте в непрекъснато движение, което води до разпилявате. Внимавайте! Въпреки вашата мнителност месецът ви прави лековерни. Спестете си проблеми заради предоверяване. Ще ви се отрази добре на авторитета, ако се вслушвате в полезните съвети, които ви дават не само колегите, а и близките ви. Може би не всичко е безполезно.

Прекомерният ви стремеж и желание да се чувствате независими може да ви изиграе лоша шега. Марс ви зарежда със сили и желание за работа и ще ви помогне, ако сте прозорливи, да спечелите нови приятели, но и ще отвори очите ви за тези, които са непочтени към вас. Не бива да се поддавате заради желанието да поставите ново начало на увещания за инвестиции в чужди проекти, защото скоро ще осъзнаете, че проявата на доверчивост заради ласкателства е във ваша вреда, а вие мразите да губите пари.


През целия март сте потиснати, защото сте отворени за проблемите на хората и се чувствате отговорни за тях, но без възможност да сторите каквото и да било, а този факт ви наранява. Не бива да правите непоискано добро. Може да постигнете с такт и търпение, които не е лесно да си наложите, компромис в обтегнатите отношения и да създадете нови партньорства, но е добре да внимавате с думите си, за да не нараните някого без да искате и да го превърнете във ваш кармичен враг. Обикновено ви е трудно да проявявате деликатност, защото изричате това, което мислите.

Длъжни сте да се съобразявате с мнението на околните, да не потискате правото им на избор, да не прекалявате с критиката, която може да ги отблъсне от вас, а в същото време да ви обвърже с познанства, които целят единствено да извлекат някаква полза от вас. Няма да ви липсват приходи, които не бива да прахосвате безогледно или да задоволявате нечии капризи със скъпи обеди, вечери, пътувания, подаръци. Здравето ви е стабилно, ако живеете в хармония със себе си и със света.


През март ви очакват делови и лични запознанства. В емоционалният ви месец без колебание ще се решите да се разделите с хората, които са ви предавали през изминалите години. На вашето работно място също ще предприемете промени, а ако сте началници, ще уволните нелоялните си служители. На моменти трудно ще преценявате дали правите печелившата крачка, но не бива да допускате колебание, защото смелостта и уверените ви действия са много важни за успехите ви. Съветът ми е да се вслушате във вашата интуиция. Бъдете и малко мнителни в познанствата си, не се хвалете и не споделяйте плановете си, за да си спестите неприятности. Когато осъзнаете, че сте били използвани, ще се втурнете да мъстите, но няма да постигнете нищо освен разболяващо ви нервно напрежение.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …