Хороскоп за петък 17 март: ще получите признание

Хороскопи

Овен
Днес много от вас ще получат подкрепата на влиятелна особа, благодарение на което в деловата сфера ще постигнете много повече отколкото са предварителните ви очаквания. В любовта ще получавате, само ако сте готови безрезервно да давате.

Телец
Днес пътуванията ви ще бъдат с позитивен знак. Постарайте се да помогнете на изпаднал в нужда приятел, но в същото време не толерирайте хора, които не са минали проверката на времето. Споделяйте вълненията си с интимната половинка.

Близнаци
Днес по-голяма част от вас ще получат признание за добре свършената работа. Напълно възможно е да оправдаете очакванията на влиятелни особи, дори да ги задминете, ако останете верни на принципите, разбиранията и начина, по който преследвате целите си.

Рак
Днес ще спечелите, ако действате самостоятелно в професионален план. Добре е да не приемате твърде драматично клюките по свой адрес, особено ако осъзнавате, че в тях има голяма доза истина. Постарайте се или да промените себе си, или да не обръщате внимание на хорското мнение.

Лъв
Днес ще осъзнаете, че невъзможно може да стане реално, ако имате правилен подход. Реално слабото ви място е, когато бъдете обхванати от съмнения, така че подходете с повече увереност към собствената си преценка.

Дева
Днес осъществените от вас делови срещи и контакти ще имат позитивен ефект върху кариерата ви. Отнасяйте се с уважение към хората, които ви подкрепят – въпреки че и те самите са подложени на нападки заради това, че отстояват вашата позиция.

Везни
Днес търпението и постоянството ви ще дадат резултатите, на които се надявате в професионален и в материален план. Опитайте да проявите разум по отношение на улесненията, които ви предлагат, защото зад тях може да се крият сериозни капани.

Скорпион
Днес не допускайте да бъдете мамени в професионално, материално или лично направление. Имайте предвид, че както си постелите сега във взаимоотношенията, на това можете да разчитате в бъдеще. Не правете компромиси с щастието си.

Стрелец
Днес добре изпълнените от вас задачи ще дадат отлични резултати, благодарение на които ще постигнете, а и ще задминете предварителните си очаквания. Приемете признанието с необходимата скромност, защото тепърва ще се налага да се доказвате на изключително високо ниво.

Козирог
Днес колебанието ще ви отдалечава от заветната крайна цел. Конкретизирайте плановете си пред началник, делови партньор или човек, който ще се превърне във ваш благодетел. Не давайте пари назаем, дори и да се чувствате сигурни в това направление.

Водолей
Днес преследвайте личните си интереси и имайте предвид, че ще ги реализирате според очакванията си. Не пренебрегвайте потребността да действате с размах, защото точно така успехът на начинанията ви ще бъде гарантиран.

Риби
Днес с повишено внимание подписвайте договори, свързани с придобиване на всякакви ползи. Късметът ще бъде на ваша страна, когато търсите логично разрешение на въпрос, който вълнува мислите ви отдавна. Постарайте се да сложите в ред личната си документация.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …