Хороскоп за новата седмица до 19.03

Хороскопи

Седмичен хороскоп до 19.03:

ОВЕН
Космосът въздейства особено силно върху родените около 21-23 март. Това е под влияние на Уран, който се стреми да преобърне вашето съзнание, да смени житейския модел. Родените в края на март и през първата десетдневка на април преживяват ментална възбуда – мисли и планове за бъдещето не им дават покой. Всичко това е предвестник на нов етап в живота ви, продължаващ 12 а може и повече години. Смело напред!

ТЕЛЕЦ
Покровителството на определен човек и съдбата като цяло през този период ще се проявят по различни начини, които ви помагат. Посоченият период е оптимално благоприятен за вземане на важни професионални и социални решения. Вашата роля в обществото и в групата от близките ви приятели и съмишленици е доста активна, в съответствие с вашия характер. Това означава, че привличате хората. Позитивен ден е вторник. Останалите дни носят безпокойство – като цяло поради семейни обстоятелства.

БЛИЗНАЦИ
Много общуване, спорове, дискусии, изяви в качеството си на компетентен и уверен в себе си „източник, близък до…“ ценна и важна информация. Рай за журналисти и репортери. Заражда се тенденция да се влезе в кръг или в група хора, нови за вас. И това изглежда доста престижно и перспективно. Но не се осъществява така бързо както ви се иска, а сега изглежда възможно: ще се наложи да се работи върху това до средата на май. Понеделник не е благоприятен ден за придобивки, особено ако са на кредит.

РАК
Разбира се, може и да „клекнете“, да се заинатите и всячески да се съпротивлявате на това. Струва ли си обаче? Не е ли по-добре да се върви според отварящата се нова реалност? Да се захвърли всичко бързичко и да се промени също е лекомислено – вгледайте се в събитията, преценете нещата. Побързайте, без да тичате. Събитията от понеделник, вторник и сряда са важни лично за вас. Отделете от случващото се възможностите и тенденциите.

ЛЪВ
В сряда подобни позитивни фактори ще се открояват благоприятно върху общия фон на деня. Денят е отличен за важни срещи и за вашата презентация – изявявайте се като лектор, появявайте се на сцената. Важното е в сряда да се „покажете“ и веднага ще получите разбиране от нужните ви хора и занимания, които ще ви позволят да заемете ново достойно място в живота. Важното е да не се палите излишно, но бъдете закачливи и харизматични. Подобни възможности се запазват до края на май. В събота си починете – този ден е труден за вашето самочувствие.

ДЕВА
В личния живот до средата на април е актуална темата за нарастване възможностите на съпруга(та) за осигуряване на общото семейно и вашето лично благо. Във връзка с това до средата на април възниква необходимост от работа с документи, юристи, преса и ресурсите на клиенти. Всичко се получава при вас, само не бързайте, за да не се налага после нещата да се преправят и да се връщате назад по собствените си стъпки. За преместване на друго местожителство или смяна на работа изключете периода от 23 март до 23 април. Всичко необходимо направете преди или след това.

ВЕЗНИ
Търпението, отговорността и професионалните амбиции, които сте демонстрирали особено ярко от есента на предната година и досега, тази пролет ще станат кормилото в ръцете ви, чрез което ще можете да насочвате течението на събитията, действията на вашите партньори, съпруг(а), общественост. От февруари до юни около вас ври и кипи публика от различен ранг, включително и много влиятелни, активни и вдъхновени хора. Важните моменти през тази седмица за управление на тези отношения са понеделник и неделя. Завъртете кормилото и света в нужната ви посока!

СКОРПИОН
В същото време назрява криза в условията на работа и бита, свързана с реорганизация. Здравето на възрастен (или главния) член на семейството до средата на април може да се усложни и да ви принуди да се освободите частично от служебните си ангажименти, за да се грижите за него. Намек за това в каква посока ви повлече потокът от събития в този аспект ще се появи в понеделник и в неделя. Събитията през тези дни ще се окажат доста важни за вас – проследете ги.

СТРЕЛЕЦ
Все по-голямо значение придобиват децата или любимият ви човек. От 12 до 21 март вие много близко си взаимодействате, опитвате се да повлияете върху тяхното поведение, решение, мислене, да внушите нещо важно. В тяхното поведение прозира крайна или явна съпротива, за преодоляването на която вие изразходвате много сили. Особено в понеделник и неделя тази седмица. До края на март те се дистанцират от вас, доколкото е възможно, и едва след седмица-две ще започнат да се „връщат“ под вашето влияние. Имайте това предвид, когато планирате своята стратегия и тактика.

КОЗИРОГ
Ще е добре за привличане на късмета да обновите нещо в спалнята или в кухнята, да внесете повече комфорт във входното антре. Особено желателни са скъпите осветителни тела и съвременната битова техника. Още по-добре ще е да усъвършенствате системата за отопление – например с нови топломери, или да смените капещия радиатор. Ако имате собствен бизнес, сега е моментът за неговото активно развитие. Труден ден е вторник, благоприятен е четвъртък.

ВОДОЛЕЙ
Иска ви се да се втурнете нанякъде, но нещо ви пречи. Може да е изтекъл срокът на международния ви паспорт, например. За уреждането на подобни и аналогични въпроси благоприятни дни са сряда и четврътък. Финансовото ви положение е актуално, вие искате да го повишите, за да си позволите повече разходи. Резултатът от вашата лична активност е едностранчив и не особено ефективен – доходите не са големи, а спонтанни битови разходи задължително ще имате във вторник и събота.

РИБИ
Освен това сега е важно да реализирате своите намерения и да вложите в нещо своите способности, важно е да облечете всичко това в реална постъпка, която през следващите месеци ще ви позволи да направите качествен скок в благосъстоянието, да направите голяма придобивка. Рождениците от понеделник и вторник през цялата година ще бъдат трудолюбиви, останалите – ще плуват по течението на своите емоции и под ръководството на подсъзнанието. Впрочем, точно Рибите цял живот са водени от подсъзнанието си. И то успешно. В битов план позитивни дни са вторник и сряда.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …