Седмичен хороскоп до 19.03: мощен импулс за растеж

Хороскопи

ОВЕН
 Независимо от това, че до раждането на първите Овни има още седмица и вашата инициатива е потисната, вие вече чувствате, че „тръбата свири“. Всички Овни треперят вътрешно, предчувстват и усещат желание за промяна, почти като спринтьор на старта – бягане ще има, но какъв ще е финишът? В понеделник подобна нервна възбуда е особено силна – поражда хаос у дома, нервни сривове по повод на дребни домашни събития, в които може да се крие намек за сериозни житейски тенденции. През тази и следващата година повечето от вас ще съумеят да преминат на по-високо и напрегнато ниво в живота си, изпълнено с много обрати.

ТЕЛЕЦ
 Нещата при вас сега са наред и вие сте удовлетворени от положението. От 6 до 19 март в социален и професионален план сте максимално благополучни. В какво се изразява това? В стабилността, която сте постигнали в професионален план, и възможностите благодарение на това да повишите своя неформален статус, да подобрите социалното си положение, да прехвърлите например част от ангажиментите си върху околните, оставяйки за себе си онова, което изглежда най-важно, основното. При доброволно натоварване и поети известни отговорности да почувствате вътрешна свобода и да се разкрепостите.

БЛИЗНАЦИ
От 12 до 23 март животът ви е доста наситен по волята на приятели, деца, хората, които обичате и финансовите обстоятелства. Вашата активност се накланя в посока на обществените и професионални амбиции. Емоции и прибързаност могат да проявяват абсолютно всички и това ще доведе до това, че през април ще се наложи да позабавите своите стремежи, да загубите по-голямата част от самоувереността, която имате сега, и нещо да поправяте, да доработвате, да изглаждате. Постарайте се сега да не правите много грешки от подобен род, за да не се наложи после да ги поправяте. Предпазливостта е особено необходима в неделя.

РАК
Раците, родени в края на юни, сега са получили мощен импулс за растеж в кариерата. Най-малкото са почувствали рязък ръст на социални амбиции, които ви тревожат и тласкат към активност до юни. Не жалете сили и способности, вървете напред. Има голяма вероятност постепенно, в продължение на 7 години всички Раци да преживеят в различни варианти промяна на социалния статус и кариера. Струва ми се, че небето над вас се отваря. През тази година Уран ще преобърне разбирането на юнските Раци за кариера, ще ги постави в обстоятелства, които предполагат не просто ръст в кариерата, а и смяна на посоката в дейността, влизане в нова професия, род занятие, смяна на гражданство, социално положение.

ЛЪВ
Тече последната седмица на вашата относителна безинициативност и недостиг на средства. Светлината в тунела прозира далеч от вкъщи или в повишаването на образованието, разширяването на социалните връзки. Не се дърпайте от реклама и самореклама. През следващата седмица идва ред на активността в пространството и в опитите да се разширят обичайните хоризонти. Активността ви е много необходима. Важното е да се отдели стратегията и да имате поне някакви перспективни планове за това време. Така че, помислете през тази седмица, понаблюдавайте къде се чувствате по-комфортно и откъде идват покровителство, почит и социални преференции.


ДЕВА
 Във вас се появява жажда за обновление и желание за нещо голямо, което досега не сте имали. И това ново ще се появи през пролетта. По-точно, вие ще го постигнете сами до юни. За някого това ще бъде ярка обществена активност, работа за „публика“ с цел промяна на съществуващия към дадения момент обществен рейтинг. Това се отнася не само до политиците, но и за консултантите, посредниците, за всички, които за своето професионално израстване се нуждаят от публика и делови контакти. Както и за онези, които търсят своя спътник в живота. С други думи, до 23 март вие се стремите да разширите своето влияние върху широк или тесен кръг от хора с цел получаване на допълнителни ресурси: контакти, кредит, наследство, рейтинг.

ВЕЗНИ
  При родените в края на септември и началото на октомври се случват все по-важни житейски събития. Не толкова бързо, но кардинално и безвъзвратно се променят условията в семейството, в собственото ви себеусещане (самооценка, значимост) или кариера. В повечето случаи това става независимо от вашата воля и по-скоро във връзка с обществени събития. Вашата позиция е да се стегнете и да изпълнявате онова, което смятате за свой дълг. И това е абсолютно правилната позиция.

СКОРПИОН
 Ако сте служител, то през цялата пролет ви предстои работа от суперспешен характер – това е когато цяла седмица скучаеш и пиеш кафе, а в петък вечер се появява спешна и важна задача. Вярно е, че в резултат на това до юни можете да получите повишение или добавка към заплатата. Хората с независими професии и предприемачите влизат в това „пролетно кипене“, когато се появява възможност за по-големи печалби и удоволствие от нови делови проекти.

СТРЕЛЕЦ
 Активността в дома ви е все още повишена поради реална дейност или тревоги по повод на това, че са нужни действия. В последно време обаче някакси не всичко се подрежда, а онова, което правите, може да не даде очаквания резултат. Жените уж имат мъж вкъщи, но всъщност все едно го няма: той не оправдава очакванията им или е пасивен. Ако става дума за работници, които сте наели да ви свършат ремонта, или за онзи, от когото очаквате реални постъпки, освободете ги, нека си вървят по живо, по-здраво – от 14 до 26 март няма да дочакате активни действия, а само суетене и нещо, колкото за замазване на нещата.

КОЗИРОГ
Ограниченията по отношение на достигнатия „таван“ на възможностите в кариерата и социалната значимост не ви отнемат възможността стремително да подобрявате семейните обстоятелства. Доколко това е възможно и необходимо става ясно сега и през април. В понеделник и в неделя ключови събития ще ви намекнат за реални възможности и тенденции. Ясно е едно: всякакви нововъведения у дома са полезни и ще намалят потенциалната конфликтност сред членовете на семейството, както и вероятността от извънредни събития с децата и родителите. Неочакваните събития могат да бъдат и щастливи.


ВОДОЛЕЙ
 Вие сте все така обаятелни и привлекателни. Това ви помага в кариерата, в повишаването на образованието, в юридическите въпроси и далечните командировки. Навсякъде можете да осъществите нужните контакти, да формирате дългосрочни и отговорни делови отношения. Особено позитивни са отношенията с възрастни хора и отговорни работници. Най-много полза ще имате от тях, най-вече в четвъртък и неделя. Проблеми и задължения, свързани с роднини, решавайте смело през тази седмица. Всичко ще се реши справедливо и законно, надеждно и за дълго. Далечни и близки пътувания, личният тарнспорт могат да станат едни от важните приоритети.

РИБИ
Изразходвате силите си за онова, което смятате за най-актуално лично за себе си. В началото на седмицата това е преодоляване на финансовите ограничения или важни дългосрочни задачи от типа погасяване на кредити. После до края на седмицата вие сте или пасивни, или потопени в емоционално-творческа активност, почти незабележима за околните, докато сте спокойни. Вашето състояние може да се опише като пасивна възбуда. В най-лошия случай може да усетите неразположение или да имате дребни травми, спорове у дома, които обикновено се случват в събота. Пазете се и не притискайте околните. Неразумната спонтанна активност в най-добрия случай е безполезна, в най-лошия – вредна.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …