Хороскоп за януари

Хороскопи


ОВЕН
През този месец Овните няма да са в състояние да открият някакви мотиви за активен живот и постижения. Може би просто за тях е дошло време за почивка – да заминат някъде по-далече, в тишината на някое отдалечено село и да не виждат никого. Между другото, родителите ви ще бъдат много благодарни за всякакви подаръци от ваша страна, особено ако са неочаквани, а ще се зарадват и на най-обикновено внимание към тях. През първите две десетдневки звездите няма да са много благосклонни към огнените знаци, но през третата скуката най-после ще отстъпи място на големи и ярки преживявания, животът явно започва да се подрежда. Около 27-28 не си струва да се правят покупки преди поредното новолуние, изчакайте поне до 30-31. Вашите дни са 6, 7.


ТЕЛЕЦ
През първата половина на януари вашите таланти ще си намерят по-полезно приложение, ще се появи усещането за успех, лекота в живота, признание. Някои Телци ще поискат да променят нещо в дома си, на вилата, проявявайки скрити архитектурни заложби в себе си. До 15-ти конфликтността в решаването на всекидневните въпроси ще е повишена, възможно е да проявявате разточителност и непрактичност в разходите си. Покупките трябва да правите според настроението си, можете да се доверите на интуицията си. Краят на годината за Телците беше нелек и сега, за да увеличите оборотите по-бързо и да се почувствате по-уверени в ангажиментите си, ще са ви необходими две по-големи придобивки – за самите вас и за вашия бизнес. Вашите дни са 8, 9.


БЛИЗНАЦИ
По-голямата част от месеца вие можете да живеете в два абсолютно различни свята – единият това е външната реалност, която не би могла да се нарече разнообразна, а другият – това са вашите мечти за нещо високо и засега непостижимо. Още към края на януари прозата и поезията в живота ви ще започнат да се сближават, а дотогава всички Близнаци ще страдат от перфекционизъм, и няма да им е лесно да угодят на всички. Където и да се намирате, каквото и да правите, старайте се да научите нещо ново – сериозни размествания в личния ви живот не се предвиждат, всички трудности и стресове са останали в края на 2005 година. Мнозина ще оглеждат критично своя гардероб и ще освобождават място за нови придобивки, чието време ще настъпи още след 22 януари. Вашите дни са 10, 11.


РАК
Зимата не радва особено много вашия топъл летен знак. Когато на небето цари Козирогът, налага се Раците да живеят в необичайни условия, да си отказват някои неща, например да сменят домашната храна с готова. За Раците е полезно да оценят себе си на фона на другите – колеги и конкуренти, за да внесат някои корекции в своя стил. Вие можете да се гордеете със своите съпрузи и спътници, да се наслаждавате на успехите им и да усещате сигурната подкрепа от тяхна страна. Само пълнолунието на 14 януари не е подходящо време да си уговаряте важни срещи и още повече за придобивки. През целия месец трябва да сте внимателни към своето здраве, особено при резки промени на външната температура. Вашите дни са 12, 13.


ЛЪВ
Едва ли ще ви се прииска да живеете активно, често да сте сред хора и да посещавате светски мероприятия, затова през януари можете да се посветите на спокойна почивка, без бързане, на общуване със семейството. Всичко трябва да правите за свое удоволствие, без да се стремите към признанието на външния свят. Не си струва да отлагате важните ангажименти за последната седмица, която за Лъвовете не е твърде благоприятна – възможно е да се появят здравословни проблеми или трудности в разбирателството с другите. По-добре е да оцените своите сили и да се върнете към решителни действия след 3 февруари. А през този месец най-успешни за вас са 6-7 и 25-26 януари. Вашите дни са 15, 16.


ДЕВА
За земните знаци няма да възникват никакви трудности на старта на новата година. Ще ви се иска да изглеждате добре и за това са налице всички предпоставки. Единственото, което ще трябва да избягвате, това е покупката на сезонни стоки. Обратно, всичко трябва да има за цел дългогодишно използване. Вие можете да направите успешни покупки по време на пътуване, не си отказвайте дребни и даже по-големи подаръци. Отношенията с децата и най-близките ви хора само ще ви радват, старайте се колкото е възможно да си отпочинете по-добре, да натрупате положителни емоции за цяла година напред. Големите покупки също ще ви донесат усещане за свобода и по-богат живот. След 20-ти януари може да се появи някаква интересна интелектуална работа. Вашите дни са 17, 18, 19.


ВЕЗНИ
За мнозина от вас ще бъде много важно да се задълбочат в себе си, да си спомнят изминалата година и да си набележат най-главните цели за новата година. Във всички ангажименти ще се стремите към минимализъм, вашият обикновено весел и малко лекомислен знак в средата на зимата ще бъде склонен към сериозни размисли, особено по отношение на своето семейство, а така също и на кариерата и най-далечните планове. През последната третина на месеца вие можете видимо да освежите своя имидж, решавайки се на някакви експерименти в работата, ще се появят нови приятели и възможности да изявите талантите си. Като цяло обаче януари е излишно спокоен и беден на събития, през февруари ви очаква по-интересен и ярък живот. Вашите дни са 20, 21.

СКОРПИОН
Вие както преди искате да се пофукате, затова желанията ви често ще влизат в конфликт с възможностите, но януари ще ви предостави множество шансове за компромис. Необходимо е да се съчетават изискванията на делничното и онова, което иска душата ви. Изобщо, през първите три седмици вие можете да правите каквото си искате, само не забравяйте при всеки удобен случай да разменяте визитки, тъй като деловите контакти ще ви бъдат от голяма полза. До 13-ти периодът за вас е изключително успешен, но още около 15-18 ще трябва да платите кредитите си, да избягвате конфликтите със закона и да не претоварвате здравето си. В края на месеца Скорпионите ще трябва да се стегнат и да оставят настрана всички развлечения и странични занимания, за да постигнат в нужния момент значими успехи и признание в своята дейносты. Вашите дни са 22, 23.


СТРЕЛЕЦ
Началото на годината може да ви донесе известен емоционален спад, животът през това време няма да ви глези с разнообразие. Мнозина Стрелци ще се наложи да контролират строго своите средства, което не означава, че задължително трябва да ги икономисват. Напротив, някои придобивки ще бъдат толкова скъпи, че вие просто няма да се решите да ги направите веднага. Все пак, януари не е подходящо време за революции, всички планове трябва да се съгласуват с главните цели на вашия бизнес, а така също и на семейството и любимия човек. Краят на месеца за вас ще бъде по-успешен, ще можете да решите сериозни въпроси, свързани с недвижим имот, кариера, с властите. Може да не ви стига простор в общуването или при пътуванията, затова пък може да постигнете прогрес в разбирането на своя вътрешен мир и в преодоляването на различни скрити проблеми.
Вашите дни са 25, 26.


КОЗИРОГ
Без съмнение вие ще бъдете главните герои на януари, законодателите на модата, в центъра на новините във всички сфери на живота. Това е месец на много важни събития – както външни, така и във вътрешния живот на Козирозите. Мнозина от вас ги очаква втора младост, а онези, които и така са млади ще започнат да откриват в себе си един по-зрял човек и да преосмислят ценностите си. До 13-ти можете да направите много успешни придобивки и да установите контакти, които ще определят развитието на цялата следваща година. А що се отнася до любовните отношения и общуването с хората като цяло, ще се наложи да направите немалко промени. Новите флиртове през януари ще се окажат временно явление, но ще бъдат много полезни за развитието на вашата личност, промяната на имиджа ви и кръга на общуване. Вашите дни са 27, 28.


ВОДОЛЕЙ
През първия месец на годината ще се почувствате като истински художник. Водолеите ще бъдат привлечени от всичко най-непрактично, фино, изискано, но мнозина от вас рискуват да се потопят в своя вътрешен свят и малко да се откъснат от реалността или дори да поболедуват кратко. До 15-18 януари е по-добре да почивате и да живеете в свободен режим, полезно ще бъде да се появявате по-често по кино и фото форуми и презентации, да развивате своите творчески таланти. Затова пък около 20-ти януари идването на вашия собствен знак ще повиши динамиката на живота ви, съединението на Слънцето и Меркурий ще ви накара да се включите активно в някакви нови и спешни ангажименти, обещава ви значими успехи в бизнеса, важни срещи и неочаквани премествания.
Вашите дни са 1, 2, 3, 29, 30.

РИБИ
Очаква ви достатъчно спокоен месец, в който повече внимание ще отделяте не на себе си лично, а на развитието на приятелските отношения, общуването с приятни за вас хора. Като цяло, ще бъде добре, ако правите всичко за работата си, спокойно и без бързане. Първата половина на месеца е безусловно успешна за всякакви прлактически дейности, покупки, почивка, и укрепване на деловите вързки. Старайте се да вземате решения, насочени към бъдещето, в някои сфери са възможни полезни промени, например в общуването с приятели. Важното е да запазите в себе си усещането за свобода. Най-интересните събития се очакват, когато Луната ще преминава през вашия знак на 3, 4, 5 и 31 януари.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …