Хороскоп за февруари

Хороскопи

ОВЕН
През този месец Овните с всички сили ще се стремят към осъществяване на своите планове и желания, свързани с промяната на тяхната дейност или предстоящо пътуване. Вие се намирате в прекрасна форма, което ще ви позволи да решавате успешно професионални въпроси и да посвещавате на работата си много сили. Независимо от мнението на околните, вие сте уверени в себе си и сте решително настроени за евентуалната промяна на събитията. Макар че през този месец ще бъдете доста заети, ще имате и не малко развлечения. Възможности за почивка и удоволствия се крият в приятелски предложения. Възможно е да съумеете да туширате конфликта и да помирите известна съпружеска двойка, а може да се наложи и в собственото си семейство да изиграете ролята на миротворец. Близките ви ще се нуждаят от вас, тъй като вашето присъствие означава топлота, дружелюбие, разбиране. Не са изключени и нови романтични отношения, които обаче ще имат повърхностен характер. Те могат да приключат удивително бързо. Несвободните Овни по-често ще забелязват отправени към тях неравнодушни погледи, отколкото свободните представители на този знак. Финансовата ситуация бавно се променя в положителна посока.
ТЕЛЕЦ
Телците ще получат удоволствие от нещо дребно, което може да бъде подарък от близък приятел, романтично запознанство или просто професионален успех. Отношенията с родителите са напрегнати, както и с началниците на работното ви място. Тази ситуация може да продължи дълго и да усложни живота ви. От друга страна, ще можете да си позволите скъпа покупка, която ще ви импулсира за доста време. Предстои ви гостуване. Не е изключено и вие да приемете гости в своя дом. И макар че професионалните ви ангажименти да изискват доста време, няма да откажете или да отмените приятната среща. С други думи, през този месец се борят вашите желания и вашите ангажименти. В личен план ви предстои да изживеете необикновено ярки моменти. Може да получите страстно любовно обяснение. Словесното общуване ще доминира над другите форми на изразяване на чувствата. Вие сте пълни с творческа енергия и вдъхновение. От вашите постъпки ще зависят отношенията в колектива, във вашето мнение ще се вслушват околните. Пътуванията ще бъдат кратки, но ще се помнят дълго.
БЛИЗНАЦИ
Необяснимо защо Близнаците ще очакват във всеки един момент подводни камъни. Вашето шесто чувство ще ви подсказва, че трябва да бъдете много внимателен точно там, където сте свикнали да вървите направо. Съдбата ще ви изпрати изпитания във вид на съмнителни познанства и празни обещания от страна на малко познати хора. Не са изключени неприятни здравословни проблеми. Постарайте се да следите здравето си, защото една пропусната инфекция може да се превърне за дълго време в постоянен проблем. Вашите делови срещи ще ви донесат успех. Финансовият аспект също е ярко подчертан в хороскопа ви. През ръцете ви ще минат доста големи суми пари. Ще бъдете зает с ремонт или с обновяване на жилището си. В личния живот на семейните Близнаци вероятно ще има ярко събитие. Този период може да стане начална точка за важно, съдбоносно за вас събитие. Важно значение ще имат телефонните разговори. По време на тези диалози вие ще проявите артистичност и умение да държите партньора в напрежение. Няма съмнение, че когато на ход са думите и способността да се убеждава, вие ще сте над всички
РАК
Раците ще изпитват силно желание за признание. Вече не ви устройват ограниченията във вашето влияние на околните. Вие ще търсите начини да го разширите. Периодът е благоприятен за професионалните ви успехи, а вашият авторитет има неизменен успех. Но ще ви се иска да имате още по-големи подтвърждения на вашето превъзходство над другите. Така или иначе, всички Раци ще съумеят да се прославят, но някои за хубаво, други — за лошо. Затова пък всички представители на знака ще се откроят по някакъв начин. За вас ще се говори. Съмненията и тревогите в душата ви през тази седмица ще имат кратковременен характер. Много благоприятен е аспектът, свързан с обучение, получаване на знания и лечение на недъзи. Вие самите ще проявите лечителски способности. Отзивите на високостоящ шеф ще погъделичкат самолюбието ви. Предстои ви да засвидетелствате внимание на влиятелна личност. Не е изключена почивка в приятелска компания, интелектуални срещи, свързани с професионалните ви интереси. Предстои ви да се подготвите за път, вследствие усилията на стар ваш приятел. В личния ви живот ще проявявате сдържаност, макар че ще имате нужда да проявите чувствата си. Трудно ще бъде на човек да ви разбере докрай. Но колкото и да е странно, в парите и в любовта ще ви провърви.

ЛЪВ
Лъвовете ще станат обект на подражание. Някой от вашите приятели ще ви помоли за съвет, свързан с неговия имидж. Вашето мнение ще се окаже решаващо и при покупката на скъпоструваща вещ. С приятелите си ще общувате по-малко от обикновено. С типичната за вас душевна щедрост ще подкрепите морално някого, възможно е ваш познат. Във финансов план са възможни големи печалби и приятни новини. Не е изключено да ви върне дълга си някой забравен вече от вас приятел. В личния си живот ще се намирате неизбежно в състояние на влюбеност. Вашите чувства са възвишени и прекрасни. Скоро ще осъзнаете, че чувствата ви са взаимни. Ще общувате с хората, които са ви наистина интересни. Но не са изключени недоразумения и скандали с малко познати или дори съвсем чужди хора. В професионален план ще имате много работа, най-вече рутинна, макар че ще имате и възможност за осъществяване на стара идея. Набелязва се изгодно сътрудничество с колега от чужбина. Възможно е да осъществите пътуване, от което да зависят вашите финансови резултати.
ДЕВА
Девите ще се съсредоточат върху отношенията си с околните. Вашите емоционални отношения с близки и приятели ще станат много ярки. Ще получите приятна новина в романтичната част от живота ви. Могат да се сбъднат надеждите ви за осъществяване на стара заветна мечта. Само да не изплашите успеха с вашата прекалена настойчивост. Не трябва да решавате нещата, вместо друг човек. За съжаление, може да се получи така, че да не му оставите никаква, дори най-малко възможност за самостоятелни решения. Ако пък отстъпите инициативата на други, ще останете разочаровани. Вашите необикновени планове са на път да се реализират. Ще бъдете заети с подготовката на важно мероприятие, свързано с пътуване. Заедно с това ще възникнат и поводи за раздразнение. При семейните Деви не всичко ще върви гладко. Отново може да се окажете заложник на собствените си обещания. Ситуацията е много трудна за изпълнението им. Но вие сте почти вълшебници! Само ако поставите под контрола си това, което става, резултатът щебъде налице. Следва да обърнете особено внимание на въпроси, свързани с документи и роднински отношения. Предстои ви да изиграете ролята на помирител. Финансовото ви положение ви изпълва с увереност в утрешния ден.
ВЕЗНИ
Целият месец за вас ще бъде една въртележка. Първите дни на месеца ще бъдат до такава степен наситени с различен род събития, че е възможно дори да се объркате. Толкова изненади от съдбата вие явно досега не сте забелязвали. Предстои ви да поемете известни домашни ангажименти. Постарайте се да бъдете колкото се може по-вежливи с приятелите си, защото има голяма вероятност да обидите някой с неочаквано изказване. Не се поддавайте на илюзии, ако познато лице се опита да завладее чувствата ви. Това няма да бъде романтично начало на една връзка. Скоро ще се разочаровате и от човека, и от неговите постъпки. На работното си място ще бъде необходимо всичко да решавате самостоятелно. Понеже ако поръчате да го изпълнят другите, то ще остане неизпълнено. А вас могат да излъжат, заблуждавайки ви. Затова проверявайте внимателно постъпващата информация. Скоро ще се усъмните доколко сериозни са много от съобщенията, защото думите няма да отговарят на свършеното. Ще научите и някаква скрита информация за човек, от когото сте се интересували в близкото минало. Възможни са кратки пътувания при болен роднина. За по-далечни пътешествия засега не мислете. Финансовата страна на живота предполага нов вид зависимост.
СКОРПИОН
През този месец Скорпионите май ще могат да се отпуснат. Чака ви или постоянен празник, или значителни промени. Във всеки случай, няма да скучаете. Много нови впечатления, широк кръг от контакти ще повишат настроението ви и ще внесат в живота ви нова струя. Възможно е да ви ревнуват, както и не са изключени нови интересни запознанства. Ще се впечатлите особено много от срещата си с човек, за когото сте слушали. Не е изключено да срещнете любовта, която ще бъде много красива и ще продължи дълго. През този период у вас ще се събуди интерес към историята, философията, изучаването на културата и изкуството на други народи. Вашите интереси ще срещнат подкрепата на приятелите ви. Около вас ще има много съмишленици. Портомонето ви обаче ще се изпразва ден след ден. Склонни сте към разточителство и лекомислени разходи. Заедно с това ще проявите благородство и ще окажете подкрепа на човек, който се нуждае в момента от това. Чуждото мнение означава за вас твърде много. Движение и кратки пътувания — ето това ще доминира в живота ви през този период.
СТРЕЛЕЦ
В това, което се случва, Стрелците ще видят връщане към ситуация, от която са се отдалечили преди време.От голямо значение ще бъде опитът ви от миналото. Не се разстройвайте, ако ви се стори че някой от познатите ви гледа на вас изпитателно, а не с доверие и уважение. Около вас обстановката не е съвсем благоприятна, ако говорим за работата. Ангажиментите ви са твърде много, за да вникнете в задкулисните разговори и да видите интригата в тях. За придвижване на вашите планове ще ви помогне покровител — човек, когото познавате. Вашето обаяние и сдържаност ще станат мощно оръжие за постигане на успех. Проявявайте инициатива. Тя ще бъде уместна навсякъде — и на работното ви място, и в личния ви живот. През тези дни за някого може да се превърнете в нов обект на симпатия или увлечение. А е възможно и във вашето сърце да се събудят силни, сериозни чувства. Отново говорите за пътуване. Но засега то се отлага. Решаването на въпроси, свързани с дома изисква и вашето непосредствено участие и опит. Може да се наложи ремонт на електроуред или дори кратковременен ремонт в жилището ви. По-млад член на семейството отново ще се нуждае от вашата подкрепа.
КОЗИРОГ
През този месец ще откриете приятни нови неща в любовните взаимотношения. Вие ще бъдете доста импулсивни, но запазвайки известна своя праволинейност. Склонни сте да демонстрирате собственото си мнение, дори ако не ви питат за него. Ще се стараете да доминирате във всичко. В интерес на истината, вашето мнение действително заслужава внимание, а съветите ви са практични и рационални. Недоразумение или малка кавга в семейството ще развали настроението ви, но много е възможно това да се окаже психологически трик от страна на ваш роднина. И ще ви застави да се замислите дълбоко за по-нататъшните си действия. Неочаквано на преден план може да застане отново някакъв юридически въпрос, свързан със стари, нерешени проблеми. Всичко, до което се докосвате тези дни, е от значение. Всичко ще се окаже сериозно и внушително, а вие няма да останете назабелязани и сами ще предизвиквате уважение. През тези дни ви предстои да се замислите какво да предприемете за пролетните промени във външния си вид. Предстои ви да направите избор. Общувайки с приятели, ще можете да разсеете съмненията си. Парите се топят катастрофално, а вие имате още толкова много планове!
ВОДОЛЕЙ
Водолеите няма да останат незабелязани нито в приятелския си кръг, нито на улицата. Притежавайки повишен магнетизъм, ще събирате вниманието на околните. Дори тривиалният въпрос „Колко е часът?“ ще бъде отправян най-често именно към вас. Кръговратът от бурни събития ще ви увлича в своя стремителен ритъм и няма да ви остави на мира. В живота ви могат да се случат най-невероятни неща, неочаквани събития. Знаците на внимание от страна на известна личност ще ви дадат по-голяма увереност в себе си. Предстои ви такава любовна среща, за която отдавна мечтаете. При несвободните Водолеи се набелязват сериозни отношения, най-вероятно тайни и неафиширани. Не трябва да демонстрирате силната си воля и духовна различност. Събитията ще ви тласкат към прояви на хуманност и топли чувства. Не е изключено около вас да се появят завистници, които ще злословят по ваш адрес и ще се опитат да ви навредят по най-подъл начин. Само прибързано взети решения могат да попречат на успеха ви. Това се отнася най-вече до финансовите въпроси и ангажименти. Подписвайки важен документ, старайте се да прочетете внимателно всичко. Може да ви предложат нова или допълнителна работа извън основната. Предложението ще бъде изгодно. Съгласявайте се.

РИБИ
Рибите ще се радват, общувайки с онези, които са се хванали на тяхната въдичка отдавна. Ярко изразена зависимост при всички Риби — всеки ще я усеща по своему. Макар времето ви да бъде изпълнено с много приятелски контакти, интересни срещи и приключения, то няма да е празник за вас. В личния ви живот ще се стараят да ви въвлекат в любовна авантюра, което може да прерасне в скандал, изпълнен с упреци и ревност от страна на вашия партньор. Но някаква тайна ще скрива истинското ви лице и действителните ви чувства ще бъдат толкова дълбоко скрити, че ще останат недостъпни. Ще се изхитрите така да подредите нещата, че без да мамите никого, ще съумеете да запазите съществуващите отношения и да встъпите в тайни. Приливът на сили и жизнерадост ще ви помогнат да решите лесно и просто най-сериозни проблеми. Предстои ви да отстоявате своето мнение на професионално ниво пред важни личности. Вие излъчвате добра енергия и вътрешна светлина, което ще ви позволи без усилия да разширите влиянието си над околните. Пред вас се отварят вратите на всяко общество. На мъжете предстои работна командировка. Жените са ограничени в действията си.

Хороскопи
2024-та ще е годината на тези 3 зодии

2024-та се очертава като година, озарена от благоприятните лъчи на гордия Дракон, величествено съзвездие, което пренася мъдрост и сила. В китайския зодиак, Драконът е символ на късмет и неограничена енергия, и неговото влияние предвещава мощен потенциал за промяна и развитие. В този космически ритъм, трите зодии, които ще стъпят смело …

Хороскопи
3-те зодии, които ще намерят любовта през лято 2023

Онази истинска любов, която остава до края на живота. Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ човек за тях. Ще го разберат със сърцето си и няма да им е нужно много време, за да повярват. Когато е истинско, си личи. Лятото на …

Хороскопи
Хороскопът до 23 април: щастие за щастие и любов за любов

Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, …